Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΨΗ: Η ΑΝΤΙΛΗΨΙΣ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ. Γράφει ο "ΙΑΣΩΝ" (Κι εμείς διαφωνούμε)

ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΑΧΤΗ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ 

Αν αυτο ειχε συμβη σε καποιο παραμαγαζο της αριστεραντζας οι ευαισθητοι ευκοίλιοι ενεργητικοι πολιτες , τα ευγενη Μεσα των Στρατευμενων στην Αριστερα δημοσιογραφων, οι πολιτικοι της ΑΥΓΗς, οι βουλευτες που εκπροσωπουν και εκεθειαζουν τους συμμοριτες, τα γουναραδικα  τα εγκληματα των κομμουνιστων συμμοριτων-εαμιτων  στον Μελιγαλα , θα κατηγορουσαν τον ανυπαρκτο φασισμο στην Ελλαδα, που οι ιδιοι με την δρασι τους υποθαλπτουν...
Προχθες προπηλακισαν , κυνηγησαν γελοιποιησαν τον Δημαρχο Αθηναιων 
Τις προαλλες παρημποδισαν τα μελη της συγκλητου του Πανεπιστημιου  http://www.tovima.gr/society/article/?aid=500830
Οι Ελληνες , - αν προκειται περι ελληνων, - που επιμενουν να μην συνειδητοποιουν την καταρρευσι της Ελλαδος , συνεχιζουν ο καθενας ,με τον τροπο του, την συμβολη του στην επιταχυνσι της καταστροφης, αργα ή γρηγορα επιβεβαιωνουν οτι η νεα σοβιετια-κρατισμος  στην ελλαδα ειναι ταυτοσημος με τους ταλιμπαν, τον ισλαμισμο  και στον  φασισμο της αριστεριστερας( σταλινικης και ροζζ πουα ) στη νοοτροπια την συμπεριφορα  και βεβαιως και στο μελλον .

Ευτυχεις οσοι φευγουν και εγκαταλειπουν την ελλαδα εγκαιρως.Ευρισκομεθα στην προτελευταια δοσι του μνημονιου , και εξακολουθουμε το παρτυ..Ὄ ιδωτικος τομεας εμειωθη κατα 40% ( οι απολυσεις του ιδιωτικου τομεις υπερκαλυπτουν το 45%) ενω ο καρκινικος δημοσιος καταβροχιθιζει ο,τι απεμεινε., αρκει να μην απολυθη ουδεμια σφιγκα ουτε ενας κηφηνας Μπαλασοπουλος Φωτοπουλος  ουτε προκειται ποτε να απολυθουν αν δεν καταστραφη  πληρως η ελλαδα
Ειναι η συνομωσια των Νεοελληνων.Αυτοκατατσρεφομεθα για να μπορουμε να αποδειξουμε οτι μας κατετρεψαν οι ξενοι...

Ιασων
ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΑΧΤΗ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ (Φωτογραφίες)
Τα κατάφεραν!
 Επί τρεις εβδομάδες οι "πολιτοφύλακες" της Ιερισσού με τα... δημοκρατικά, τα... αντιρατσιστικά, τα... φιλειρηνικά και τα... φιλοοικολογικά αισθήματα κατεδάφιζαν τις τζαμαρίες του καταστήματος της προέδρου του τοπικού συμβουλίου Ιερισσού κ. Ζωής Γατά. 
Xθες κατά τις πρώτες πρωινές ώρες (περίπου στις 3 τα ξημερώματα) αποτελείωσαν το"σπουδαίο έργο" τους, παραδίδοντας στις φλόγες στο μαγαζί. 
Προφανώς σε μια κίνηση αντεκδίκησης για την προφυλάκιση των 2 κατοίκων της Ιερισσού.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις οι δράστες έριξαν πέτρες στη τζαμαρία, που την είχαν ξανασπάσει πριν από 10 μέρες και πέταξαν μέσα στο εσωτερικό του καταστήματος έναν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό, που αποτελούνταν από γκαζάκι. 
Η φωτιά που προκλήθηκε πήρε γρήγορα επέκταση και προκάλεσε τεράστιες υλικές ζημιές, καθώς έκαψε όλα τα εμπορεύματα άλλα και το μεγαλύτερο μέρος του εσωτερικού του καταστήματος.
Όπως μας είπε η κ. Γατά το 3ο κατά σειρά χτύπημα, που δέχτηκε μέσα σε 1 μήνα ήταν και το τελειωτικό. Χάθηκαν οι κόποι μιας ολόκληρης ζωής...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive