Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μαξίμου - Στουρνάρας: Δε βλέπω αντίδραση από βουλευτές μας

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το βράδυ η ευρεία σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου, με τη συμμετοχή των υπουργών Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη, Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη, Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη, Επικρατείας, Δημήτρη Σταμάτη και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου. Στο επίκεντρο της σύσκεψης βρέθηκαν το πολυνομοσχέδιο, τα προαπαιτούμενα για την καταβολή της δόσης,αλλά και την αντιμετώπιση της αναταραχής που έχει προκύψει στους Δήμους.....

Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων ότι υπήρξαν σοβαρές αντιδράσεις από βουλευτές της συμπολίτευσης, κυρίως για το θέμα του πολυνομοσχεδίου, δήλωσε: «Δε βλέπω εγώ κάποια αντίδραση. Δεν έχω δει κάποια αντίδραση. Εγώ βέβαια σήμερα δεν ήμουν στη Βουλή. Στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων χθες δεν είδα ισχυρές αντιδράσεις».
Όσον αφορά τις αντιδράσεις των δημάρχων, που ετοιμάζονται για κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους, ο κ. Στουρνάρας δήλωσε χαρακτηριστικά «αυτά τα ξέρει ο κ. Μιχελάκης πιο καλά».
«Το θέμα της μείωσης των απασχολουμένων στο δημόσιο τομέα πρέπει να λυθεί», διαμήνυσε στο μεταξύ η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, επισημαίνοντας ότι θα αποτελέσει «μεγάλη πολιτική επίδοση» της ελληνικής κυβέρνησης αν το καταφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive