Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Χαμός στην Κρήτη και χρήση χημικών κατά την επίσκεψη Βενιζέλου στα Χανιά. Αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν να διαλύσουν συγκεντρωμένους

Χρήση χημικών κατά την επίσκεψη Βενιζέλου στα ΧανιάΕπεισοδιακή ήταν και η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου στην Κρήτη, ο οποίος βρέθηκε σήμερα στα Χανιά. 
Σύμφωνα με το prismanews.gr, ακόμα και χημικά επιστράτευσαν οι αστυνομικοί για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί η ομιλία του κ. Βενιζέλου. Σύμφωνα με πληροφορίες και καταγγελίες διαδηλωτών, οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να διαλύσουν τους συγκεντρωμένους δεν δίστασαν να κάνουν χρήση χημικών ενώ άλλαξε και ο χώρος για την ομιλία του αντιπροέδρου. Κι ενώ όλες αυτές τις ημέρες η ανησυχία των διοργανωτών των στελεχών του ΠΑΣΟΚ αλλά και της αστυνομίας.... ήταν ο φόβος πρόκλησης επεισοδίων στο Ηράκλειο και το Αρκαλοχώρι τελικά φαίνεται πως οι σοβαρότερες εντάσεις, προκλήθηκαν στα Χανιά.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive