Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Σάλος στο διαδίκτυο με τη φωτογραφία «Αυτή είναι η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ»

Σάλος στο διαδίκτυο με τη φωτογραφία «Αυτή είναι η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ» Αυτή είναι η φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου και παρουσιάζει το χάρτη της Ελλάδας, γεωγραφικά μικρότερη.
Δημιουργήθηκε σύμφωνα με τις γεωγραφικές διεκδικήσεις των γειτονικών μας χωρών και αφορμή προβολής του… την αδυναμία υπεράσπισης των εθνικών μας θεμάτων ή από εσκεμμένες για κάποιους, κυβερνητικές σκοπιμότητες να γίνει η Ελλάδα μας γεωγραφικά μικρότερη.
«Αυτή είναι η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ «.
elinonenimerosi – hellas-now.com

1 σχόλιο:

  1. Οι ανθεληνεσ που μασ κυβερνουν κοιμονται τον υπνο του δικαιου αρχηγε τησ ελλασ τι κανεισ καλα εισαι στο γραφειο σου, οι λεσχεσ οι παρανανομεσ εχουν ξεφιτρωσει σαν τα μανιταρια ο κοσμοσ παει εκει σαν το χαζο τι ειναι αυτα ρε οι ισλαμιστεσ ειναι ετοιμοι μαζι με τουσ αραπαδεσ και την αγρια παρτιδα των αλβανων και με τουσ τσιγκανουσ (γυφτουσ) να μασ κρεμασουν ζωντανουσ και σεισ καθεστε στισ γραφειαρεσ σασ και δεν τρεχει τπτ καταντισαμε τα παιδια χριστιανοπουλα ελληνοπουλα που πανε στα δημοσια σχολεια να βγαινουν κομπλεξικα απο τα αλβανακια και τα αλλα τα ξενα ΕΙΜΑΣΤΕς ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΝΑΡΚΟΤΙΚΑ ΠΟΡΝΕΙΑ ΧΑΡΤΟΠΑΙΧΤΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΧΟΡΟΠΙΔΑΔΙΚΑ ΙΣΑΜΙΣΜΟΣ ΑΝΑΡΧΙΑ ΑΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΕΠΑΝΩΜΑΣ ΣΑΜΑΡΑ ΑΛΗΤΗ ΝΑ ΤΑ ΧΕΡΕΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΚΟΙΜΟΣΑΣΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑΙ ΚΟΙΜΟΣΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΝΑ ΚΟΥΤΙ ΥΠΝΟΣΤΕΝΤΟΝ ΧΑΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΡΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΝΕΟΓΕΝΗΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΠΟΥ ΓΕΝΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΥΠΟΘΗΚΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΛΗΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive