Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

"ΠΑΓΑΚΙΑ" ΑΠΟ ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ ΒΟΡΙΔΗ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥΔΩΡΑ. "ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΕΝΕ", ΕΙΠΕ ! ΒΙΝΤΕΟ

ΒΙΝΤΕΟ-Ηχηρά μηνύματα Σαμαρά σε Βορίδη και Πολύδωρα  Οι αντίπαλοί μας στερεύουν από επιχειρήματα, σημείωσε ο Πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς, μιλώντας στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας. «Σήμερα κάνουμε νέο βήμα για την ανανέωση της παράταξης» δήλωσε αρχικά ο Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας. Ο Αντώνης Σαμαράς έκανε λόγο για φωνές βιαστικές και άστοχες και είπε ότι«Πολιτική δεν είναι να λέει ο καθένας ότι θυμάται και ότι του έρχεται». Απαντώντας ουσιαστικά στον Μάκη Βορίδη....
ο οποίος προ ολίγων ημερών είχε επιτεθεί στο ΠΑΣΟΚ και τον Αντρέα Παπανδρέου.
Αναφερόμενος στον Μανώλη Κεφαλογιάννη, ο κ. Σαμαράς τόνισε:
«Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη για την υποστήριξή τους και ιδιαίτερα τον Μανώλη Κεφαλογιάννη, ο οποίος θα αναλάβει σημαντικό ρόλο στις προσεχείς ευρωεκλογές» και συνέχισε λέγοντας: «δίνουμε τη μάχη των ιδεών και συσπειρώνουμε τα μέλη μας και δυνάμεις που δεν ήταν μαζί μας».
«Όλον αυτό τον καιρό περάσαμε μεγάλες δοκιμασίες και είχαμε απώλειες. Το κόμμα πρέπει να είναι έτοιμο από κάθε πλευρά. Ανοίγουμε τον δρόμο για μια νέα γενιά στελεχών που έχουν προσφέρει πολλά στο κόμμα» πρόσθεσε ο κ. Σαμαράς.
Σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Σαμαρας είπε: «Οι αντίπαλοί μας στερεύουν από επιχειρήματα και ψαρεύουν σε θάλασσες φανατισμού» και συμπλήρωσε: «Έχουμε ανοικτό μέτωπο κατά του λαϊκισμού» και «είμαστε σε σύγκρουση με εκείνους που δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα» .
Αναφέρθηκε επίσης στον «αγώνα που γίνεται για να χτίσουμε τη νέα Ελλάδα» ενώ σημείωσε ότι το «αίσθημα ασφάλειας κερδίζει καθημερινά έδαφος». Ο Πρωθυπουργός επεσήμανε ακόμη ότι πρωταρχική ανάγκη για τη χώρα είναι οι επενδύσεις και οι νέες θέσεις εργασίας ενώ τόνισε ότι με το ΠΑΣΟΚ τους χωρίζουν πολλά αλλά τους ενώνει ο στόχος να βγάλουν τη χώρα από την κρίση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive