Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Απ τις "κόντρες" κάτι μαθαίνουμε κι εμείς. Κόντρα Μαρκογιαννάκη - Δρίτσα για την προανακριτική. 3 ΒΙΝΤΕΟ

ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα Μαρκογιαννάκη-Δρίτσα για την προανακριτική
Άγρια κόντρα ξέσπασε μεταξύ Χρήστου Μαρκογιαννάκη, Θοδωρή Δρίτσα και Παναγιώτη Ρήγα, με φόντο την προανακριτική επιτροπή, το έργο της και την αποτελεσματικότητά της. Ο κ. Μαρκογιαννάκης μίλησε για τα αδικήματα που κατηγορείται ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, εξήγησε πώς στοιχειοθετείται το κατηγορητήριο και τόνισε ότι «έχει χαθεί το cd που είχε στα χέρια του». Τα βέλη του επικεντρώθηκαν....... ΒΙΝΤΕΟ>>
, βεβαίως, στην πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας «η κακοποίηση της αλήθειας δεν ευνοεί κανέναν. Είχαν πολιτική εκμετάλλευσης και όχι διερεύνησης. Δεν ήθελαν την ουσία». Από την πλευρά του ο κ. Δρίτσας κατηγόρησε τους κ.κ. Μαρκογιαννάκη και Ρήγα ως «δυναμιτιστές της προανακριτικής» και αναρωτήθηκε «τι είμαστε να μη θέλουμε την αλήθεια, μαζοχιστές; Θυσίασαν τον Παπακωνσταντίνου για να γλιτώσουν οι άλλοι. Η αλήθεια τεμαχίστηκε». Η απάντηση του Παναγιώτη Ρήγα του ΠΑΣΟΚ ήταν: «Είναι εκτός πάσης λογικής όσα αντιμετωπίσαμε. Είστε υποκριτές πολιτικά». Δείτε τα βίντεο από το πρωινό του Mega.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive