Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

TOYΡΚΙΑ. Έφοδος της αστυνομίας στην Σμύρνη, σε σκηνές για το πάρκο Γκεζί

fft64_mf1508804
Τις πρώτες ώρες της μέρας η αστυνομία Σμύρνης έκανε έφοδο σε διαδηλωτές που είχαν στήσει σκηνές στην παραλία της Σμύρνης με στόχο να στηρίξουν τις διαμαρτυρίες για το πάρκο Γκεζί....

ΣΜΥΡΝΗ – Η αστυνομία επενέβη ενάντια στους διαδηλωτές που είχαν σχηματίσει ανθρώπινη αλυσίδα, και πολλά άτομα συνελήφθησαν. Οι ξηλωμένες σκηνές φορτώθηκαν σε φορτηγό, ενώ στον χώρο διαδραματίστηκαν σκηνές που θύμιζαν πεδίο μάχης.
Ο νομάρχης Σμύρνης Τοπράκ δέχτηκε στο γραφείο του χτες επιτροπή 8 ατόμων μεταξύ των οποίων και διαδηλωτές, σε συζήτηση σχετικά με την απομάκρυνση των σκηνών. Ο νομάρχης Τοπράκ ανέφερε πως οι διαδηλώσεις μπορούν πάντα να γίνονται εντός του νόμιμου πλαισίου, αλλά ζήτησε να φύγoυν οι σκηνές καθώς όπως είπε προκαλούν κακό στον τουρισμό και στην EXPO. Οι διαδηλωτές μετά από μεταξύ τους συνεννόηση αποφάσισαν να μην πάρουν από εκεί τις σκηνές τους. Ο νομάρχης Τοπράκ έδωσε σήμα σε περίπτωση που δεν τις πάρουν, να οργανωθεί αστυνομική επιχείρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive