Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Η αντιτρομοκρατική στις έρευνες για τη βόμβα στη διευθύντρια των φυλακών

Η αντιτρομοκρατική στις έρευνες για τη βόμβα στη διευθύντρια των φυλακών Ισχυρή έκρηξη ωρολογιακού μηχανισμού διέλυσε λίγο πριν από τις 5 το πρωί το αυτοκίνητο της διευθύντριας των Φυλακών Κορυδαλλού, το οποίο ήταν σταθμευμένο στη διασταύρωση των οδών Διομήδους 3 και Αγίας Βαρβάρας, στη Δάφνη. Οπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, στις 04.15 τα ξημερώματα έγιναν δύο προειδοποιητικά τηλεφωνήματα  άγνωστος έδωσε χρονικό περιθώριο 20 λεπτών. Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή και η βόμβα εξερράγη στις 04.40 ακριβώς στο χρονικό περιθώριο που είχαν δώσει οι άγνωστοι στα τηλεφωνήματά τους. Το αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για να αποφευχθεί πιθανή εξάπλωση της πυρκαγιάς και σε άλλα οχήματα......

Η έκρηξη ήταν ισχυρή και διέλυσε το αυτοκίνητο κάτω από το οποίο είχε τοποηθετηθεί ο μηχανισμός ενώ έσπασαν τα τζάμια πολυκατοικιών και προκλήθηκαν ζημιές σε παρακέιμενα αυτοκίνητα.θραύσματα τζαμιών τραυματίστηκε ελαφρά μια γυναίκα που δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί.
Η αντιτρομοκρατική στις έρευνες για τη βόμβα στη διευθύντρια των φυλακών
Ολες οι ενδείξεις δείχνουν ότι πρόκειται για ωρολογιακό εκρηκτικό μηχανισμό ενώ στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας που διευρενά την υπόθεση.
Το αυτοκίνητο παρέλαβε γερανός και θα σταλεί για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια.
Οι αστυνομικοί προσπαθούν να συλλέξουν στοιχεία και από μαρτυρίες κατοίκων που έχουν πιθανώς παρατηρήσει κάποια ύποπτη κίνηση τις προηγούμενες ημέρες.
Για την έκρηξη δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής ανάληψη ευθύνης.
Καταδικάζει την επίθεση ο Ρουπακιώτης
Τη βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε, σήμερα τα ξημερώματα, στο ΙΧ αυτοκίνητο της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού Μαρίας Στέφη καταδικάζει με ανακοίνωσή του ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης, αποδοκιμάζοντας κάθε μορφή βίας.
«Καταδικάζω την βομβιστική επίθεση και αποδοκιμάζω κάθε μορφή βίας που θέτει σε δοκιμασία τους θεσμούς και δημιουργεί κινδύνους για ανθρώπινες ζωές. Συμπαρίσταμαι στη διευθύντρια του καταστήματος κράτησης Κορυδαλλού και ενισχύουμε το έργο της», τονίζει ο υπουργός Δικαιοσύνης σε ανακοίνωσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive