Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Έλληνας φοιτητής: Έπαθα πανικό στην Τουρκία. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω

Έλληνα φοιτητής: Έπαθα πανικό. Δεν μπορούσα να αναπνεύσωΤο πόδι του στην Αθήνα πάτησε ο Έλληνας φοιτητής, Γιώργος Ιατρίδης, ο οποίος είχε συλληφθεί στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης μαζί με άλλους 10 ξένους υπηκόους και κρατούντο από τις τουρκικές αρχές, με την κατηγορία ότι συνετέλεσαν στην υποδαύλιση των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων στην Τουρκία.
Ο Γιώργος Ιατρίδης, που βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη τα τελευταία δύο χρόνια με το πρόγραμμα Erasmus από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στην πλατεία Ταξίμ και παρακολούθησε τις κινητοποιήσεις των Τούρκων πολιτών...
. Όμως τα πράγματα δεν εξελίχθησαν ομαλά για εκείνον.
Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, μίλησε στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στο Ελ. Βενιζέλος και περιέγραψε καρέ- καρέ τις δύσκολες ώρες που πέρασε.
«Δεν υπήρχαν κάποιες ταραχές, δεν υπήρχε πετροπόλεμος. Η αστυνομία δεν είχε κάνει αισθητή την παρουσία της. Μέσα σε λίγα μόλις λεπτά έγινε μια επιχείρηση της αστυνομίας όπου πέσανε δεκάδες δακρυγόνα. Εκείνη τη στιγμή επικράτησε πανικός στην περιοχή αυτή. Εγώ προσωπικά έπαθα πανικό, δεν μπορούσα να αναπνεύσω και έπεσε κάτω στο έδαφος όπου μετά από λίγα λεπτά η αστυνομία της Τουρκίας  με συνέλαβε με την κατηγορία ότι συμμετέχω στα επεισόδια. Παρ' όλα αυτά αποδείχθηκε μετά από το φωτογραφικό υλικό και τον έλεγχο του εισαγγελέα, ότι είμαι εντελώς αθώος και όλες αυτές οι κατηγορίες είναι ψευδείς» είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive