Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

ΦΡΙΚΗ ! Διατηρεί την σορό του αδερφού της στο σπίτι με ανεμιστήρες γιατί δεν εχει λεφτά για το γραφείο κηδειών! ΒΙΝΤΕΟ

Διατηρούσε την σορό του αδερφού της στο σπίτι με ανεμιστήρες!Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, αλλά στην Ελλάδα της κρίσης μια γυναίκα έχει από το Σάββατο νεκρό τον αδερφό της μέσα στο σπίτι και προσπαθεί να διατηρήσει τη σορό με ανεμιστήρες! Το απίστευτο αλλά και μακάβριο αυτό περιστατικό συνέβη στην Αθήνα και επειδή ο θάνατος επήλθε το Σάββατο, λόγω του τριήμερου του Αγίου Πνεύματος οι δημόσιες υπηρεσίες είναι σε αργία, αναγκάζεται να διατηρεί το πτώμα του αδερφού της με ανεμιστήρες μέσα στο σπίτι της. Η γυναίκα για να βρει λύση στο πρόβλημα της έστειλε επιστολή στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, στην οποία αναφέρει πως ο αδελφός της απεβίωσε το Σάββατο. Λόγω του τριημέρου όμως....
, ο δήμος Αθηναίων είναι κλειστός, το ΕΚΑΒ αρνείται να παραλάβει τη σορό του, ενώ τα γραφεία τελετών ζητούν 1.600 ευρώ, με αποτέλεσμα η γυναίκα να διατηρεί την σορό του αδελφού της σπίτι της εδώ και τρεις ημέρες. Ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε έκκληση στους αρμόδιους να βρουν λύση στο μακάβριο αυτό γεγονός.  Τελικά, χάρη στην παρέμβαση της εκπομπής κινητοποιήθηκαν το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία προκειμένου να παραλάβουν την σορό του άτυχου άνδρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive