Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

ΣΑΜΑΡΑΣ. ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ (ΜΕ ΠΑΣΟΚ;) ΝΕΑ ΣΗΜΑΙΑ, "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ" (ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟΚΛΕΨΕ; ΔΕΙΤΕ) ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Η φωτογραφία προέρχεται από την επίσημη ιστοσελίδα της ΝΔ
Κάλεσμα σε όσους αποχώρησαν αλλά και στους εχθρούς του παρελθόντος έκανε ο Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο συνέδριο της ΝΔ. "Στη Νέα Ελλάδα δεν χωράει το χθες, μόνο οι κολλημένοι μένουν στο χθες,αφήνουμε πίσω τις διαμάχες ."...
Σε όλους εκείνους που ήταν μαζί μας και για οποιοδήποτε λόγο απομακρύνθηκαν, στον απλό πολίτη που δεν ήταν μαζί μας, έχω να πω ότι η σημαία μας ενώνει όλους.Για όποιον η υπέρβαση φαίνεται δύσκολη τον καλώ να δει τη σημαία μας που συμβολίζει την πατρίδα και την ενότητα. Απευθύνω προσκλητήριο για την ενότητα της κεντροδεξιάς... Εμάς μας ενώνει η Ελλάδα,ελάτε να φτιάξουμε τη νέα Ελλάδα". Νωρίτερα ο κ.Σαμαράς είχε εξαπολύσει επίθεση κατά "όσων έχουν κολλήσει στην μιζέρια" και αμφισβητούν τις προσπάθειες που κάνει η Ελλάδα για την προσέλκυση επενδύσεων. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ:"ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ" 

2 σχόλια:

  1. Αργύρη γιατί μου θύμισε ξαφνικά ο κ Σαμαράς εκείνο το σλόγκαν του κ Καρατζαφέρη που έλεγε σαφέστατα:
    ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ...
    Είπαμε ζούμε στη χώρα όπου το γνωστό παγκοσμίως 'copyright' έχει γίνει επίσημο 'clopy-right' αλλά από Πρωθυπουργικά χείλη ΔΕΝ το περίμενα...ΠΟΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ Ι,ΙΙ, ΙΙΙ ...CLOPYPASTE
    ΟΠΟΣ ΒΟΡΙΔΗΣ, ΑΔΩΝΙΣ ...PURCHASEPASTE

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive