Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, ΒΟΡΙΔΗΣ, ΠΛΕΥΡΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, "ΚΡΕΜΑΝΕ" ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ.

«Με την απόφαση του ΣτΕ επικυρώνεται η κατάργηση της ΕΡΤ»Α.Γεωργιάδης: "Η απόφαση του ΣτΕ δικαιώνει απόλυτα τον Σαμαρά και η ΕΡΤ ήδη έχει κλείσει. Ρώτησα και τους νομικούς Βορίδη & Πλεύρη και μου είπαν το ίδιο"
Γ. Στουρνάρας: Μείζον θέμα να συνεχιστούν οι ριζοσπαστικές μεταρρυθμίσεις«Με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας επικυρώνεται η κατάργηση της ΕΡΤ και του διοικητικού συμβουλίου της. Διατάσσεται επίσης ο υπουργός Οικονομικών και ο αρμόδιος υπουργός να εκπέμψουν πρόγραμμα από δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα μέχρι σύσταση και λειτουργία του νέου φορέα», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας........, εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.
«Μείζον θέμα και ζητούμενο είναι να συνεχιστούν οι ριζοσπαστικές μεταρρυθμίσεις που η κυβέρνηση τόλμησε και θα συνεχίσει. Την Τετάρτη θα συνεχιστούν οι συζητήσεις», πρόσθεσε ο κ. Στουρνάρας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive