Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Καμιά ανησυχία για το "αντιρατσιστικό" Νομοσχέδιο. Γράφει ο Γιώργος Κρικόπουλος



Λοιπόν...
Ως νομοπαρασκευαστικά άρτιο, φέρεται να αντιμετωπίστηκε το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο του υπουργού Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη από τα μέλη της Κεντρικής Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής. Σύμφωνα με πληροφορίες , οι νομικοί που απαρτίζουν την επιτροπή αποφάνθηκαν ότι....
δεν έχει συνταγματικά κωλύματα, ωστόσο φέρονται να επισήμαναν πως θα πρέπει να αποσαφηνιστούν ορισμένοι σημαντικοί όροι, όπως «μίσος», «γενοκτονία», «εθνότητα» κ.ά.
ΔΗΜΑΡ-ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ πρωτοστατούν στην υπερψήφισή του εν λόγω νομοσχεδίου,χωρίς μάλιστα να δέχονται αλλαγές η έστω βελτιώσεις επ' αυτού.
Εδώ θα ήθελα να σημειώσω ότι, πριν από δύο χρόνια, το νομοσχέδιο πρωτοκατατέθηκε στη Βουλή επί υπουργίας Μιλτιάδη Παπαϊωάννου (ΠΑΣΟΚ).
Όλοι περιμένανε να ψηφιστεί με άνεση διότι οι τότε συσχετισμοί ευνοούσαν την ψήφιση του εν λόγω νομοσχεδίου....μην ξεχνάμε τους τότε πολιτικούς συνδυασμούς: ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ-Κ.Κ.Ε-ΣΥΡΙΖΑ και ένα αδύναμο και μικρό πατριωτικό κόμμα το ΛΑ.Ο.Σ.
Ποιος περίμενε ότι αυτό το μικρό και <<αδύναμο>> πολιτικά κόμμα θα μπορούσε να ορθώσει το ανάστημά του κόντρα σε όλη την αριστερή θολοκουλτούρα,(Κ.Κ.Ε και ΣΥΡΙΖΑ),κόντρα στο δογματικά αριστερίστικο ΠΑΣΟΚ και κόντρα στην << πολύχρωμη >> νεοφιλελεύθερη και πολυπολυτισμική Ν.Δ (ευχαριστούμε τους μετανάστες που επέλεξαν να εγκατασταθούν στην πατρίδα μας) {Προκόπης Παυλόπουλος}.
Και όμως αυτό το μικρό κόμμα όρθωσε το ανάστημά του, ο αρχηγός του Γιώργος Καρατζαφέρης βροντοφώναξε εντός του κοινοβουλίου για το άτοπον και άτυπο του νομοσχεδίου και τα κατάφερε.
Το Αντιρατσιστικό νομοσχέδιο ΔΕΝ πέρασε!!
Γι αυτό σας λέω αγαπητοί φίλοι.....ότι τώρα δεν ανησυχώ.
Διότι σε αυτή την Βουλή υπάρχου δυο (Πατριωτικά)!!!!!κόμματα ΑΝΕΛ με δέκα επτά έδρες και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με δέκα έξι έδρες που διαθέτουν ένα ισχυρό μέτωπο αντίδρασης.
Οπότε γι αυτό δεν θα περάσει.....αφού το κατάφερε ο ΛΑ.Ο.Σ με πολύ λιγότερους βουλευτές γι αυτούς θα είναι παιχνιδάκι...
Εδώ σε θέλω κάβουρα να περπατάς στα κάρβουνα....
Γιώργος Κρικόπουλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive