Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Φοιτητές κυνήγησαν άγρια την Λαγκάρντ. ΒΙΝΤΕΟ



Ένταση επικράτησε στη διάρκεια ομιλίας της επικεφαλής του ΔΝΤ στο Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ στην Ολλανδία, με θέμα την ευρωπαϊκή κρίση χρέους. Ομάδα νεαρών που είχαν παρεισφρύσει στο ακροατήριο διέκοψε τις ερωτήσεις του κοινού, φωνάζοντας συνθήματα κατά της πολίτικης που εφαρμόζει το Ταμείο στις χώρες υπό πρόγραμμα, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.. ΒΙΝΤΕΟ>>
 Στη συνέχεια, επενέβη το προσωπικό ασφαλείας και απομάκρυνε τους φοιτητές. Ερωτηθείσα σχετικά, η κ. Λαγκάρντ είπε ότι κατανοεί την απογοήτευση των ανθρώπων στην Ελλάδα εξαιτίας της υψηλής ανεργίας και της ύφεσης, επισημαίνοντας ότι οι κυβερνήσεις στις χώρες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες πρέπει να εξηγήσουν στους λαούς την ανάγκη να περάσουν μια δύσκολη περίοδο, προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive