Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Ο Δημοσιογράφος Θ.Κοντονίκας έφυγε απο την Ν.Δ.πήγε στο ΛΑ.Ο.Σ. Αναλαμβάνει την Γραμματεία ΜΜΕ


Ένας σημαντικός δημοσιογράφος με παρουσία στα ΜΜΕ της  Δυτικής Ελλάδας προσχωρεί και αυτός στον ΛΑΟΣ. Πέτυχε επαγγελματικά και διακρίθηκε στον τραπεζικό τομέα , ενώ απεχώρησε από την “Αγροτική Τράπεζα” πριν εκείνη πάρει  την άγουσα προς την ( άρον-άρον…) συγχώνευση. Ο λόγος για τον Θ. Κοντονίκα ο οποίος- μετά από μια μακρά  και επιτυχημένη καριέρα στον  τραπεζικό τομέα  – διακρίνεται εδώ και καιρό και στην δημοσιογραφία, αρθρογραφώντας μαχητικά σε εφημερίδες της Αιτωλοακαρνανίας ενώ  έχει και δυναμική παρυσία στα ΜΜΕ της Δυτικής Ελλάδας. Αυτόν τον  ( επί χρόνια αγωνιστή της ΝΔ ) δέχτηκε ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης και τον άκουσε...
να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους  εγκαταλείπει τη ΝΔ και εντάσσεται πλέον στις τάξεις του ΛΑΟΣ , “αφού ο Πρόεδρος Γ.Καρατζαφέρης  δικαιώθηκε  και αντιμετώπισε την έκδηλη εχθρότητα των ξένων που θέλουν βολικούς απέναντί τους”, όπως είπε μετά το τέλος της συνάντησής του με τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ.
Κατόπιν εντολής του Προέδρου Γ.Καρατζαφέρη προς τον Εκπρόσωπο του Κόμματος και αρμόδιο Τομεάρχη για τα  ΜΜΕ Κ. Αϊβαλιώτη,  ο Θ. Κοντονίκας ενεργοποιείται στην Γραμματεία ΜΜΕ του ΛΑΟΣ στην οποία θα προσφέρει την πολύτιμη εμπειρία του .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive