Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Ομολόγησε το φονικό στην Πάτρα ο Αλέξης Φράγκος


Ομολόγησε το φονικό στην Πάτρα ο Αλέξης ΦράγκοςΟμολόγησε, σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Φράγκος τη συμμετοχή του στη δολοφονία του Πάνου Τσίρκα το περασμένο Σάββατο στην οδό Ανθείας στην Πάτρα. Όπως είπε στους αστυνομικούς στο αυτοκίνητο με το οποίο έγινε η δολοφονική επίθεση στην Ανθείας επέβαινε ο ίδιος ως συνοδηγός, άλλος ένας άνδρας ως οδηγός, ένα ακόμα συγγενικό του πρόσωπο και μια κοπέλα. Για τους υπόλοιπους τρεις, σύμφωνα με τα όσα έχει πει προφορικά, υποστηρίζει ότι δεν είχαν καμία απολύτως συμμετοχή.... Για τον εαυτό του λέει ότι καθοδηγούσε την καταδίωξη και πυροβόλησε με δύο όπλα των 7,68mm και των 38mm αντίστοιχα. Σημειωτέον ότι τα όπλα δεν έχουν βρεθεί και σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει προφορικά ανέφερε ο ίδιος, μετά το επεισόδιο της οδούς Ανθείας τα πέταξε. 

Ο Αλέξης Φράγκος μετά την προσαγωγτή του στον Εισαγγελέα το απόγευμα του Σαββάτου πήρε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί. 
Σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον φόνο του Πάνου Τσίρκα και για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση για τον βαρύ τραυματισμό του Ν. Ντάντη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive