Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ


Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης στην ομιλία του στην εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος που πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα και της κοπής της Βασιλόπιτας, ανέφερε μεταξύ άλλων και τα εξής: «Κάποιοι διαμορφώνουν την κοινή γνώμη και λειτουργούν εις βάρος της συνείδησης του κόσμου, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των ολιγαρχών...
που προσπαθούσαν να μου επιβάλλουν την γνώμη τους στο τι θα ψηφίσω. Αλλά εγώ ψηφίζω αυτό που μου υπαγορεύει η συνείδησή μου και η συμφωνία που έχω κάνει με τον ελληνικό λαό. Σταθήκαμε εμπόδιο στην τακτική τους».
Οι συνέπειες από το ακριβό ευρώ
Η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη. Η «συνταγή» που μας δίνει η τρικολόρ κυβέρνηση δεν έχει καμία ελπίδα να μας βγάλει πάνω. Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε με το ακριβό ευρώ που θέλει η κ. Μέρκελ για ίδιον όφελος. Η Ελλάδα δεν πρόκειται να δει «άσπρη μέρα» αν δεν επέλθει η ισοτιμία 1:1 του ευρώ με το δολάριο. Το παραδέχτηκε αυτό και ο κ. Γιούνκερ. Και σε άλλη περίπτωση, δεν υπάρχει λόγος να παραμείνει η Ελλάδα στο «νεκροταφείο» του νότου της Ε.Ε. Και πρέπει όλοι να καταλάβουν –και στο εσωτερικό αλλά και στην Ευρώπη- ότι είμαστε πρώτα Έλληνες και μετά Ευρωπαίοι. Ο «Μινώταυρος» της Ευρώπης είναι αχόρταγος και ζητάει συνεχώς περισσότερα από μας. Τα πράγματα, του χρόνου, θα είναι χειρότερα. Η δική μου θέση είναι ξεκάθαρη. Είμαι υπέρ του να είμαστε μέσα στην Ε.Ε αλλά όχι μέσα στην ΟΝΕ, όπως συμβαίνει με την Αγγλία, την Δανία και την Σουηδία. Και το δεύτερο μεγαλύτερο κράτος στην Ε.Ε –η Αγγλία- έκανε δημοψήφισμα αν θα παραμείνει στην Ε.Ε. Εμείς είμαστε τα «μικρά ζωάκια» που ζούμε για να θρέφουμε τα «θηρία» της Ευρώπης, την Γερμανία και την Γαλλία. Μήπως πριν μπούμε στην ΟΝΕ, περνάγαμε καλύτερα; Μήπως κάθε μέρα που περνάει χάνουμε και πιο πολύ από την εθνική μας κυριαρχία; Μήπως μας έταξαν μια επίπλαστη ευδαιμονία που τώρα καταλήγει σε δουλεία; Ένας στους δύο νέους είναι χωρίς δουλειά και δεν πρόκειται να βρει. Οι μισοί ζουν στο όριο της φτώχειας. Δεν υπάρχουν φάρμακα και αν υπάρχουν είναι δευτέρας επιλογής. Οι αυτοκτονίες μέσα σε τρία χρόνια έχουν φτάσει τις 3.000, η χώρα έχει τους περισσότερους θανάτους από ναρκωτικά από κάθε άλλη χώρα, δεν υπάρχει νοσοκομείο που να μην χρειάζεται να πληρώσεις τίποτα. Έχουμε χάσει την εθνική μας κυριαρχία και αυτό εξαιτίας των νόμων που ψήφισαν βουλευτές που πήγαν κόντρα στη συνείδησή τους, ακολουθώντας την κομματική πειθαρχία. Με άλλα λόγια ψηφίσαμε έτσι ώστε με οποιαδήποτε απόφαση του Δικαστηρίου του Λουξεμβούργου, να έρχεται εδώ ο οποιοσδήποτε του χρωστάμε και να μας παίρνει ότι θέλει. Και όχι απαραίτητα η Αμερική, Η Γερμανία, η Αγγλία, αλλά ο οποιοσδήποτε ιδιώτης. Δεν εξαιρείται τίποτα. Η τιμωρία όμως και η κύρωση για όλους αυτούς θα γίνει στην πλατεία Συντάγματος.
Θα αλλάξουμε την Ελλάδα
Όταν θα έρθουμε στα πράγματα θα είμαστε αμείλικτοι. Ενώ Ο λόγος μας έχει την δύναμη του 50%. Και έτσι μας αντιμετωπίζουν. Δεν θα τιμωρηθούν μόνο οι κλέφτες και οι προδότες αλλά και αυτοί που τους αβαντάρησαν και μιλάω για τους μεγαλοδημοσιογράφους.
Αν ήμασταν εμείς στην Βουλή, δεν θα γινόταν τίποτα από όλα αυτά που βλέπουμε σήμερα να γίνονται. Τώρα επικρατεί ένα πολύ χαμηλό επίπεδο και αυτό φαίνεται από τις δηλώσεις που ανταλλάσουν οι βουλευτές μεταξύ τους.
Για τα εθνικά θέματα
Οι τελευταίοι πρωθυπουργοί έκαναν λάθη είτε λόγω ανεπάρκειας είτε λόγω δολιότητας. Αυτοί μας έφεραν στην πείνα. Αλλά την πείνα την αντέχω. Δεν μπορώ όμως να αντέξω να μου κουνάνε το δάκτυλο η Τουρκία, Τα Σκόπια και η Αλβανία. Δεν μπορώ να συγχωρήσω που μας πήραν την εθνική μας αξιοπρέπεια. Θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά την δήλωση του Γ. Παπανδρέου ότι «η Β. Ήπειρος είναι ελληνική». Δεν είναι δυνατόν να ξεπουλάνε το όνομα «Μακεδονία» για σκοπιμότητες. Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική. Και γι’ αυτό δεν χρειάζεται καμία απόδειξη. Εγώ μπορώ να δεχθώ την απαίτηση των Σκοπιανών ότι όλα τους ανήκουν αν μου πούνε σε ποια γλώσσα δίδασκε ο Αριστοτέλης ή ο Πρωταγόρας. Μήπως ήταν στα Σλάβικα; Υπάρχει καμιά υπογραφή εκείνης της εποχής στα Σλάβικα; Με όλη αυτή την υποχωρητικότητά μας, έχουμε φτάσει στο σημείο να φωτογραφίζονται Έλληνες βουλευτές –μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα- μπρος στην σημαία της ανεξάρτητης Θράκης. Και αυτόν τον άνθρωπο τον έχουν στη Βουλή και περνάει η ψήφος του.
Εφαρμόζουν τώρα αυτά που εμείς λέγαμε εδώ και τόσα χρόνια
Αν εφαρμόζανε αυτά που τους λέγαμε εδώ και τόσα χρόνια, τώρα δεν θα ήμασταν στην κατάσταση να απαιτούμε να αλλάξει η ζωή μας. Μιλάγαμε για ΑΟΖ, για ΜΟΜΑ, για αέρια και πετρέλαια. Τώρα συνειδητοποιούν και μιλάνε γι’ αυτά. Κάνουν τις συγχωνεύσεις των τραπεζών αλλά δεν παρέμειναν ελληνικές. Και αυτό γιατί δεν το έκαναν τότε που το λέγαμε εμείς και έγινε κατόπιν καταναγκασμού.
Γιατί ο ΛΑ.Ο.Σ. είναι εκτός Βουλής
Ο ΛΑ.Ο.Σ είναι εκτός Βουλής γιατί η πολιτική του ενοχλούσε τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών. Είναι αυτοί που μπόρεσαν και εξαγόρασαν με ανταλλάγματα τους πρωθυπουργούς των τελευταίων ετών. Αλλά δεν είμαστε όλοι πλασμένοι να ακολουθήσουμε τις επιταγές της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Οι δυνάμεις που μας έθεσαν προσωρινά εκτός κοινοβουλίου, είναι ακόμα ενεργές. Πίστεψαν ότι θα λυγίσουμε ή θα προσκυνήσουμε, αλλά κανείς στο ΛΑ.Ο.Σ. δεν είναι από αυτό το φύραμα. Θα αντισταθούμε.
Για την άνοδο του ΛΑ.Ο.Σ.
Είναι πλέον φανερό ότι ο κόσμος συσπειρώνεται για άλλη μια φορά γύρω από το ΛΑΟ.Σ. Αισθάνομαι εξαιρετικά όμορφα με τον νέο κόσμο που μας πλαισιώνει σε καθημερινή βάση. Και διαβλέπω μια συμμετοχή νέων ηλικίας 20-22 ετών στην προσπάθειά μας.
Αντιμετωπίζουμε την νέα τάξη πραγμάτων και τα εδώ φερέφωνα όρθιοι και δυνατοί.
Μπήκαμε στην κυβέρνηση κάτω από τρεις προϋποθέσεις: ΟΧΙ μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, ΟΧΙ στην απώλεια εθνικής κυριαρχίας, ΟΧΙ ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας και να γίνει κάτι για τους λαθρομετανάστες. Αλλά έβλεπα στην πορεία ότι τα πράγματα ξέφευγαν από αυτά που ζήτησα. Έστελνα επιστολές, αρνούμενος να ψηφίσω αυτά που μου ζητούσαν οι ολιγάρχες. Και από τους 4 υπουργούς μας που ήταν στην τότε κυβέρνηση εξαγόρασαν τους δύο με τις γνωστές αντιπαροχές. Θα είμαστε παρόντες στις προσεχείς εκλογές (εθνικές, ευρωεκλογές, τοπικές). Αισιοδοξώ ότι θα είμαστε και πάλι στο κοινοβούλιο και με κυρίαρχο ρόλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive