Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

48ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ! ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

 


ΜΠΟΡΟΥΜΕ! ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 6 ΚΑΙ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΕ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ!

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!..
Η μνημονιακή κυβέρνηση (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) παρά την εικόνα αποσύνθεσης και κατάρρευσήςτης προωθεί με το νέο πακέτο βάρβαρων μέτρων τη μεγαλύτερη ιστορικά λεηλασία του λαού και τηςχώρας ολοκληρώνοντας την οικονομική και κοινωνική καταστροφή που προκάλεσαν όλα τα προηγούμενα κατεδαφιστικά μνημονιακά μέτρα.
Η συγκυβέρνηση, η τρόικα και το κεφάλαιο το μόνο που φοβούνται, και που μπορεί να τους σταματήσει, είναι οι λαϊκές αντιδράσεις και αντιστάσεις, οι οποίες, εξαιτίας της αγριότητας των προωθούμενων μέτρων, αναμένεται θα γενικευτούν και θα κλιμακωθούν την επόμενη εβδομάδα με αποκορύφωμα την 48ωρη πανελλαδική πανεργατική απεργία και τις απεργιακές συγκεντρώσεις, ιδίως αυτές που θα καταλήγουν στο Σύνταγμα.

Οι εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νέοι και νέες, οι μικρομεσαίοι επαγγελματίες και αγρότες και οι επιστήμονες με τη μαζική και μαχητική συμμετοχή τους στην 48ωρη πανεργατική απεργία και στις απεργιακές συγκεντρώσεις στις 6 και 7 Νοέμβρη με την πιο πλατειά συσπείρωση και ενότητά τους,μπορούν να ακυρώσουν το νέο καταστροφικό πακέτο μέτρων. Μπορούν να κάνουν δική τους υπόθεση την επιτυχία της πανεργατικής απεργίας και των άλλων αγωνιστικών κινητοποιήσεων της επόμενης εβδομάδας και  να τους δώσουν νικηφόρα προοπτική με την ανατροπή των μέτρων τους και της μνημονιακής κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive