Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Τοποθέτηση Αντώνη Διγαλάκη για την πλήρη απελευθέρωση του ωραρίου στα εμπορικά καταστήματα.


Τα εμπορικά καταστήματα έχουν για τους «καπετάνιους», τους ιδιοκτήτες, τη λογική του συνεχούς εν πλω, για λειτουργία κάθε ημέρα στο πλαίσιο μίας υγιούς και κερδοφόρας αγοράς .
Οι πολιτικές αστοχίες που πλήγωσαν ανεπανόρθωτα τον εμπορικό κόσμο και η εγκληματική οικονομική εξόντωση των μέτρων της Τρόικας κατάντησαν τα καταστήματά μας να αποτελούν  «άγονες γραμμές» με άδεια ταμεία και υπέρμετρες για τις δυνατότητες μας υποχρεώσεις και χαράτσια.
Λάθος εποχή για ένα ανάλογο δυναμικό μέτρο που τελικώς θα βοηθήσει μόνο τις ισχυρές πολυεθνικές αλυσίδες και αντιστρόφως θα πνίξει το μέσο Έλληνα έμπορο (ο οποίος αναγκάστηκε να στερηθεί  ίσως και τον ένα εμποροϋπάλληλο ή δύο που είχε στο παρελθόν) καθώς και τους εναπομείναντες  σε εργασία Έλληνες εμποροϋπάλληλους  στον πάτο της πέρα του νόμιμου ωραρίου απασχόλησης.
Αντώνης Διγαλάκης
Αν. Γραμματέας Εμπορίου ΛΑ.Ο.Σ.
Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive