Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Τι ΞΑΝΑ λέει ο Μ. Κεφαλογιάννης για τους οδηγούς...ΒΙΝΤΕΟ

 
Επανήλθε o γραμματέας της πολιτικής γραμματείας της ΝΔ στο θέμα που προέκυψε μετά τα λεγόμενά του σε ραδιοφωνική εκπομπή. Ο κ. Κεφαλογιάννης είχε πει: «Οι ηλίθιοι κανονισμοί που επιτρέπουν σε κάθε ηλίθιο της ΔΕΚΟ να σταματά το λεωφορείο του στην πλατεία Καραϊσκάκη ή στη λεωφόρο Ακαδημίας να κάνει το τσιγαράκι του γιατί του το επιτρέπει ο κανονισμός λειτουργίας και να είναι οι άνθρωποι 80 χρονών απέξω με 40 βαθμούς κελσίου να παθαίνουν θερμοπληξία», προκαλώντας την έντονη αντίδραση των οδηγών του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών που του απέστειλαν εξώδικο. ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ>>



Σήμερα (14/09) ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ανέφερε: «Τι είπαν λοιπόν... Είπα ότι υπάρχει κανονισμός λειτουργίας στο συγκεκριμένο χώρο που λέει ότι πληρώνονται για γάλα της πρωινής βάρδιας το οποίο δεν παίρνουν, για έγκαιρη προσέλευση στη δουλειά, ότι μπορούν να σταματήσουν ανά πάσα στιγμή... Το είδα το ρεπορτάζ εδώ στον ΑΝΤ1, στη λεωφόρο Ακαδημίας με 40 βαθμούς, μέσα στον Αύγουστο έκλεισε τις πόρτες, έκανε το τσιγάρο του και η δικιά μου γιαγιά και δικιά σας ήταν απέξω. Αυτή τη συμπεριφορά κατήγγειλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive