Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Ειναι απο τις στιγμες που ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!


ΙΔΟΥ ΠΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!! 
ΑΝ υπαρχει λιγο φιλοτιμο ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕ ΥΓΕΙΑΣ!!!
Το απόγευμα της Τετάρτης αναχώρησε -οδικώς- για την Τουρκία ο 49χρόνος Σερήφ Σιαχνίν Μουσταφά από την Κομοτηνή που ζυγίζει περίπου 400 κιλά.
Ο αντιπρόεδρος της Τουρκικής Κυβέρνησης κ. Μπεκήρ Μποσντάγ που περιόδευσε στην περιοχή επισκέφτηκε τον Σερήφ και του υποσχέθηκε να τον μεταφέρει σε κλινική της Τουρκίας για νοσηλεία και...

θεραπεία.
Υπόσχεση που τηρήθηκε πλήρως καθώς ήδη από το μεσημέρι της Τετάρτης ειδικό κλιμάκιο γιατρών από νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης βρίσκεται στο σπίτι του 49χρόνου στην Κομοτηνή για να τον εξετάσει πριν επιβιβαστεί σε ειδικό ασθενοφόρο που τον μεταφέρει στην Τουρκία. Μαζί με τον Σερήφ μεταφέρεται στην Τουρκία -επίσης για θεραπεία- και ο 25χρόνος γιος του ο οποίος ζυγίζει 180 κιλά. 
 ΥΠΟΨΗΝ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ!!!!  ΜΗΠΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ;ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ...... ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ. ΤΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΙΑ ΚΑΜΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΓΙΝΕ  ΜΟΝΤΕΛΟ! ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕ ΑΛΛΑ  ΥΠΟΥΡΓΕ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ;ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ,ΕΛΑΧΙΣΤΗ......  

1 σχόλιο:

  1. Μόνο τελευταία ο μουσουλμάνος υπέρβαρος είχε νοσηλευτεί δύο φορές και μάλιστα οι δικοί του ευχαριστούσαν το τοπικό νοσοκομείο. Είχε στηθεί ολόκληρη επιχείρηση μεταφοράς του κλπ κλπ.

    Μάλιστα πριν κάτι χρόνια είχε βοηθηθεί να χάσει κιλά και τα είχε χάσει. Επειδή είμαι κοντά του πρόκειται για πολιτικά παιχνίδια των Τούρκων. Δεν του αρνήθηκε κανείς βοήθεια. Ψάχτε το και τα δείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive