Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Γιατί κύριε ο Άρης δεν έχει τίτλο;

aris-giati-kyrie
Σύμφωνα με τους διαφημιστές, ένα σποτ είναι πετυχημένο αν όλη η Ελλάδα ασχολείται με αυτό. Από αυτή τη σκοπιά, το σποτάκι της ΝΔ μπορεί να χαρακτηριστεί μακράν η πιο πετυχημένη διαφημιστική καμπάνια. Μετά την..
παρωδία του σποτ για το euro, άρχισαν και τα πειράγματα για τους Αριανούς, που ατυχώς έχουν να δουν τίτλο στο ποδόσφαιρο από το 1970. Τον γύρο των Social media κάνει τις τελευταίες ώρες η παραπάνω φωτογραφία. Αναμένουμε και έτερη καζούρα, καθώς ο Έλληνας παρά την κρίση, το χιούμορ του το κρατά ακμαίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive