Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΟΝ Ν.ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ:«Έμπορος κρεάτων ο Σαμαράς»


«Δεν εγκαταλείπεις τη μάχη και τους 200.000 σταυρούς που πήραμε, ο κόσμος κατάλαβε ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι αυτό που περίμενε και ο κ. Καμμένο έχει χάσει μέρος της αξιοπιστίας του και σε εμάς έρχεται και ένας κόσμος που δεν συμφωνεί με την επάνοδό της στη ΝΔ» είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης στον Real fm και τους Νίκο Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελλατόλα. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ τόνισε ότι μίλησε δύο φορές με τον κ. Σαμαρά και υποστήριξε ότι ζήτησε εκλογική συνεργασία με αυτοτέλεια των δύο κομμάτων. «Έχω 16 βουλευτές και δεν μπορώ να πουλήσω κανένα» είπε...
ο κ. Καρατζαφέρης. Επίσης ο κ. Καρατζαφέρης αρνήθηκε ότι ζήτησε μέρος της κομματικής χρηματοδότησης. «Η δουλειά χάλασε από τη δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Αθηνών που έδειχνε τη μεγάλη διείσδυσή μου στον κόσμο της ΝΔ» είπε ο κ. Καρατζαφέρης. «Η δουλειά χάλασε από τη δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Αθηνών που έδειχνε τη μεγάλη διείσδυσή μου στον κόσμο της ΝΔ» είπε ο κ. Καρατζαφέρης και πρόσθεσε ότι: «Ο Σαμαράς είχε σχέδιο την πλήρη διάλυση του ΛΑΟΣ και χρησιμοποιεί τους ανθρώπους ως έμπορος κρεάτων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive