Σάββατο 12 Μαΐου 2012

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ Ο ΛΑ.Ο.Σ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ; ΓΡΑΨΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ


59 σχόλια:

  1. Ρωτάς;
    ΑΚΟΥ:
    1)ΜΝΗΜΟΝΙΟ Α (Ουδείς ξέρει ειδικά οι γριές τι σημαίνει άρθρο 1 κλπ)
    2)Συγκυβέρνηση με τα σκατά
    3)Πρόταση Παπαδήμου
    4)Απολογητικές εμφανίσεις στελεχών και προέδρου
    5)Το ΛΑΟΣ έχασε την εθνικιστική του φόρμα
    6)ΠΑΣΟΚ+ΝΔ+ΛΑΟΣ περασε με τσαντήλα στον κόσμο
    7)Κακή - ελάχιστη ενημέρωση του κόσμου
    8)Απουσία στη Β`Αθηνών
    9)Μπερδεμένη στελέχωση ψηφοδελτίων
    10)Καλά φτάνουν αυτά για σήμερα.
    Προτάσεις αργότερα
    "ΜΗΤΣΑΡΑΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ θα δωσω προτάσεις για να μπουμε ξανά στη βουλή:
    1) Αλλαγη Σηματος και Επαναφοράς του Παλιού. Όπως και να χει, το παλιό σήμα ήταν πιο αγωνιστικο.
    2) Εκκαθαρση των Νομαρχιακών Επιτροπών από διάφορα τομάρια που εμποδίζουν το εθνικό έργο και κοιτάν μικροσυμφέροντα.. Το ίδιο ισχύει και για κάτι αντιπαθεστατα πρόσωπα στην Καλλιροης που λειτουργουν ως ανασταλτικός παράγοντας στην εξέλιξη του κινήματος.
    3) είναι δυνατον να περιμένεις να μπεις στη βουλή μοιράζοντας φυλλάδια με την Μπάρμπυ και τους ήρωες της Ντιζνεη λαντ
    4) Νεολαία. Ως τιτλος από μόνος του δεν αρκεί οποτε ας γινω πιο σαφης
    α) οργάνωση φοιτητικών πάρτυ από την Φ.Ο.Σ.
    β) κυριαρχία στην μουσική σκηνη. ροκ και χιπ χοπ καρατζαφερική μουσική πρέπει να κατακλύσουν το διαδίκτυο
    γ) επαναλειτουργία του Φόρουμ της ΝΕ.Ο.Σ.
    δ) Περισσότερα φεστιβαλ, πορείες και κατασκηνώσεις
    ΣΗΜ: Η νεολαία πρέπει να καυλώσει και να ρθει κοντά μας. Έτσι θα μάθει για τον αγνό ελληνικό εθνικισμό και θα αγωνιστεί για την πατρίδα μας. Με παππούδες και γριές δε κάνεις δουλειά.
    5) Δεν υπάρχει. Θα το βρεί, όμως ο καθε αγωνιστής ΛΑ.Ο.Σ.ίτης μονος του.


    ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΜΑΣ

    Δεν είμαστε κομμα-κομμα με την γνωστή ταμπέλα που αποδόθηκε στους πολιτικούς φορείς ύστερα απο την μεταπολιτευση, που εξυπηρετουνταν απο ρουσφέτια και πελατειακές σχέσεις. Είμαστε «Συναργεμός» με όλη την σημασία της λεξεως και επιδιώκουμε την αφύπνιση του ελληνΟΡΘΟΔΟΞΟΥ αισθηματος και την διατήρηση των ηθικών αρχών του έθνους μας. Σημαία μας ειναι η δάφνη ( συμβολιζει τον πόλεμο) και τα 4 βέλη που σημαινουν την εδαφικη και πολιτισμικη επέκταση της Ελλάδος και του Ελληνισμου.
    Όταν λέω εδαφικη εννοω , την επανακτηση των αλησμόνητων πατριδων ε Μ. Ασια, Β. Ηπειρο, Βαρδάσκα , Κυπρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ-ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ-ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ(ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ).ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΕΝΑ
    "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ ΤΩΝ ΛΑΟΣΙΤΩΝ"
    (ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΘΥΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΑΙ Ο ΑΔΩΝΗΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΞΑΡΣΗ, ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ:
    -OXI ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΊ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΗΝΤΗΣΕ ΕΙΡΩΝΙΚΑ Ο ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΠΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙ:
    -ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ;;).
    ΛΟΙΠΟΝ:
    -ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΊΚΤΥΟ. ΤΑ BLOGS ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ-ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ-ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΝΕΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΕΧΘΡΙΚΟΤΑΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ κ.ΑΡΓΥΡΗ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ.
    ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΑΙΣΧΡΟΥ BLOG ΠOY METEΔΙΔΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ EXIT POLLS ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΧΑΜΕΝΗΣ ΨΗΦΟΥ.ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ BLOGS ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΙ;;;; ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΩΚΕΙ ΑΠΗΝΩΣ-ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΟΝΟΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ-ΟΣΟΥΣ YBΡIZOYN ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.
    -ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΕΝ ΠΕΙΘΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΑΝ ΚΟΜΜΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ή ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ.
    -ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΨΗΦΑΝΕ ΠΛΕΟΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΣΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΖΕΙ.
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΠΑΤΤΑΚΟΣ, Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΓΡΙΒΑΣ, ΗΤΑΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ.
    ΟΙ ΚΕΝΤΡΩΔΕΞΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΨΗΦΑΝΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΜΑΣ.
    -ΔΕΝ ΠΕΙΣΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.ΕΤΣΙ ΕΙΔΑ ΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ BLOGS ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΑΡΟΤΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ.

    (ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ..δε μπηκατε στη βουλη διοτι προδωσατε τον ελληνικο λαο που σας εμπιστευθηκε.απλα πραγματακια.συνταχθηκατε με τον αρχιανθελληνα εβραιοαμερικανο τζεφρυ,ψηφισατε το ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟ μνημονιο που παραχωρει εθνικη κυριαρχια και προτεινατε για πρωθυπουργο το ΑΛΛΟ το κοπριτοσκυλο,τον αρχιμασωνο της τριμερους παπαΔΗΜΙΟ.αυτο ομως που δεν σας συγχωρησαν οι ψηφοφοροι σας του '09 ειναι οτι ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΤΕ σαν τις ΚΟΤΑΡΕΣ απο το κοινοβουλιο και δεν μεινατε να ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΤΕ το 2ο μνημονιο.αποχωρησατε και ετσι μειωθηκε ο απαιτουμενος αριθμος θετικων ψηφων διοτι υπαρχει το συστημα της πλειοψηφιας των ΠΑΡΟΝΤΩΝ βουλευτων. δλδ και με τον αστυφυλαξ και με τον χωροφυλαξ..ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΤΕ.. ΤΩΡΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΠΑΖΕΣΤΕ ΜΗ ΚΡΥΩΝΕΤΕ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ...ΡΟΜΠΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1. Δημιουργια τοπικων οργανωσεων που θα "δινουν" εκλογικους αντιπροσωπους στο κομμα. Να ερθουμε κοντα το πολιτη και να ακουσουμε τα προβληματα του.

    2. Ο "προεδρος" του κομματος και εννοω τον Αδωνι (διοτι στην πραξη ετσι λειτουργουσε οσο ηταν στο κομμα εβγαινε πιο πολυ σε τηλεοραση υπερασπιζομενο το μνημονιο) ηταν φουλ μνημονιακος...και για να μην τον αφησουμε εκθετο "γιναμε" και εμεις μνημονιακοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μήπως ένα συνέδριο για επανατοποθέτηση βασικών ιδεολογικών στόχων,καινούργια κατανομή θέσεων και υποχρεώσεων,επανακαθοριζόμενη δομή και οργάνωση και τέλος δημοκρατική εκλογή αρχηγού με τουλάχιστον τρεις υποψηφιότητες θα βοηθούσε στο νέο ξεκίνημα?Ας εκμεταλλευθούμε την εκλογική μας βάση η οποία πιστεύω ότι είναι άνω του 4%.Απλά θυμώσανε και πικραθήκανε με τις λάθος κινήσεις του κόμματος γι αυτό μας εγκατέλειψαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. (ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ)

    13 Μαΐου 2012 12:35 π.μ.
    -ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕΘΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ. ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:
    TO TΗΛΕΑΣΤΥ:ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΤΕΙ;;;ΤΟ ΤΗΛΕΑΣΤΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΚΕΝΤΡΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ(ΠΛΕΥΡΗΣ, ΧΑΤΖΑΡΑΣ, κλπ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ.ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ(ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ).
    ΒΗΜΑ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ.ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ.

    Η Α1: NA EΞΕΤΑΣΤΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ "ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ". ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΙΝΩ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΕΠΟΛΕΜΗΣΕΣ ΜΟΝΟΣ κ.ΑΡΓΥΡΗ.ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΘΕΩΡΩ Α-Π-Α-Ρ-Α-Ι-Τ-Η-Τ-Η ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ(Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ) ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΘΑ "ΤΑΚΤΟΠΟΙΕΙ" ΤΟΥΣ ΑΥΘΑΔΕΙΣ.


    (ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ προσωπικά άν και πικραμένος απο κάποιες λάθος κινήσεις του προέδρου(μνημόνιο 1),συνέχιζα να τον στηρίζω και να θεωρώ πως είναι αληθινός.
    Η προδοσία του Άδωνι ήταν ότι χειρότερο έχω δεί ποτέ μου στη πολιτική.Είπα μέσα μου οτι αφού μας πρόδωσε αυτός που τον θεωρούσα πατριώτη τότε όλα ξεπουλιούνται.
    Παρ'όλα αυτά ψήφισα τον πρόεδρο γιατί νομίζω πως είναι ο πιό σοβαρός μέσα στη βουλή και θα ήθελα να είναι μέσα έστω και με 10 βουλευτές.Δυστυχώς δεν τα κατάφερε.
    Θα έπρεπε να πίεζε καθημερινώς για τους λαθρομετανάστες,να ήταν στα παράθυρα πρώτα γι'αυτό και μετά για όλα τ'άλλα.Οι 9 στις 10 ερωτήσεις να ήταν γιάυτό.
    Γι'αυτό τον βάλαμε στη βουλή και γι'αυτό μάλλον τον έβγαλε ο κόσμος και έβαλε τη Χ.Α.
    Είχε αρχίσει να χαλαρώνει και ο κόσμος θέλει κάποιον που να μη σηκώνει κουβέντα γιάυτό το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πράγματι είναι αληθεια!
    Δεν έχουμε δικά μας ιστιολόγια!
    Το πιο δυνατο ιστιολόγιο ειναι το παρόν και ύστερα έρχεται αυτο της νεολαίας.

    Αργυρη μια συμβουλή!

    Προσπάθησε να ενδυναμώσεις όσο δυνατόν πιο πολυ γινεται το ιστιολογιο σου, αφαιρεσαι τα περιττά gadget ωστε να μην κολάει και κάντο όσο πιο φιλικο γινεται στον αναγνωστη!

    ΥΓ: Το νέο ιστιολογιο πχ της χρυσης αυγης είναι όλα τα λεφτά. Τέλεια διαμορφωση και σιγουρα κάποιος επισκεπτης μπορει να περάσει αρκετές ωρες εκεί.
    Άλλο παράδειγμα φέρνω το BLOG ΚΚΕ4EVER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι λόγοι που ο ΛΑ.Ο.Σ δεν μπήκε στην βουλή.
    Πρώτον, η αποστασία των δύο προβεβλημένων στελεχών και ιδίως του Αδωνι ο οποίος ήταν το άλφα και το ωμέγα του κόμματος τηλεοπτικά.
    Δεύτερον, η απούσια του κόμματος απο το διαδίκτιο πλην αυτού εδώ το σαίτ το οποίο είναι τραγικά μόνο. Αντίθετα πλήθος συκοφαντικών ''πατριωτικών'' και μη σαίτ χτυπούσαν το κόμμα.
    Τρίτον, μη επαρκείς ενασχόληση με το θέμα της λαθρομετανάστευσης επικοινωνιακά.
    Τέταρτον, η νεολαία του κόμματος είναι εξαιρετικά αδύναμη και έχει πολύ μικρή παρέμβαση και απήχηση στους νέους.
    Πέμπτον, μετά την αποχώρηση του Άδωνι έπρεπε να ενισχυθεί το τηλεάστυ με εκπομπές με Σ. Χατζάρα και Κ. Πλεύρη.
    Έκτον, ανυπαρξία στην β' Αθηνών.
    Έβδομο, μη επαρκείς και σωστή αντιμετώπισης της Χ.Α πράγμα που οφείλεται και σε παραπάνω λόγους.
    Προτάσεις:
    1.Άμεση αναδιοργάνωση και ενίσχυση της νεολαίας του κόμματος.
    2. Ενίσχυση του διαδικτιακού αγώνα με δημιουργία και χρηματοδότηση και άλλων σαιτ άκομα και ήδη υπάρχοντων.
    3. Ενισχύση με εκπομπές στο τηλεάστυ.
    4. Το λαθρομεταστευτικό πρέπει να γίνει σημαία του κόμματος.
    5. Ανάθεση της αντιπροεδρίας του κόμματος σε ένα νέο και προβεβλημένο στέλεχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ "Θεό7δωρος" μην μας συγκρίνεις με τα κομματικά ιστολόγια. Είμαστε άνθρωποι που πιστεύουμε στο ΛΑΟΣ και οι οικονομικές δυνατότητες είναι απειροελάχιστες. Κάνουμε τον αγώνα μας με όσα μέσα μπορούμε. Κατα τα άλλα έχεις απόλυτα δίκιο. Καλή συν έχεια ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ για την ΠΑΤΡΙΔΑ πάνω απ όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν κάνει κάποιος μια εκτίμηση των ηλικιών του εκλογικού σώματος, θα δει ότι οι νεώτερες ηλικίες 1994-1993-1992 ψηφίσανε για πρώτη φορά μετά τις εκλογές του 2009. Πόσοι είναι; Τι ενέργειες έκανε η νεολαία του κόμματος για να τους προσεγγίσει; Ποιες επαφές με τα 15μελή συμβούλια των λυκείων της χώρας έκανε η νεολαία του κόμματος ώστε να μην καταλήξουν στα χέρια της Αριστεράς και της Χρυσής Αυγής που τα βλέπουνε ως μόδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ὅτι εἴπα τὸ εἴπα φυσικὰ καλοπροαίρετα....

    Καλὸν Ἀγώνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. (ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)
    13 Μαΐου 2012 4:03 μ.μ.
    Είναι πράγματι σχήμα οξύμωρο πως ένας δημοσιογράφος όπως ο Γιώργος Καρατζαφέρης, που υπήρξε πάντα πρωτοπόρος στην εφαρμογή κάθε καινούργιας ιδέας, δεν εκτίμησε σωστά την σημασία του διαδικτύου στην ενημέρωση αλλά και στην προσέλκυση και στρατολόγηση ψηφοφόρων ειδικά στις νέες ηλικίες. Έτσι επαναλαμβάνω ότι έγραψα χθες:
    Πλήρης αναβάθμιση του blog (και δημιουργία νέων αργότερα) Ακόμα και για την εφημερίδα Α1 να εξεταστεί το ενδεχόμενο-βέβαια υπάρχουν και οικονομικοί παράγοντες-να αποκτήσει ηλεκτρονική μορφή.
    Ακόμα και το τηλεάστυ πρέπει να εκσυγχρονιστεί και να μπορεί κάποιος να παρακολουθεί από τον υπολογιστή του όλες τις εθνικιστικές και χριστιανικές εκπομπές που προανέφερα(ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ), χωρίς τα γνωστά κωλύματα. Άλλωστε είναι πολύ σημαντικό οι εκπομπές αυτές να μπορούν να παρακολουθούνται και από Έλληνες της διασποράς. Ακόμα τα μέσα αυτά θα πρέπει να προβάλουν κατά κόρον τους υποψήφιους βουλευτές μας. Κάποιοι από αυτούς έχουν δική τους εκπομπή, κάποιοι όμως άλλοι πασχίζουν μόνοι. Και βέβαια επαναλαμβάνω ότι επιβάλλεται και η δημιουργία ενός κομματικού οργάνου που θα παρακολουθεί τις εναντίον μας ενέργειες, και θα τακτοποιεί τους καραγκιόζηδες.
    Χαίρομαι που στην απογευματινή του ομιλία ο πρόεδρος μίλησε για ανάγκη εκσυγχρονισμού του κόμματος. Ο εκσυγχρονισμός πρέπει να είναι πρωτίστως τεχνολογικός.

    ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.
    Νομίζω ότι η πολιτική του κόμματος πρέπει να έχει διμέτωπο αγώνα όχι μόνο ενάντια στους μνημονιακούς(ΠΑΣΟΚ-ΝΔ κλπ) αλλά και ενάντια στους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ και τους ελαφροπατριώτες (στυλ ΚΑΜΜΕΝΟΣ) που τους ακολουθούν. Και εδώ πρέπει να γίνει σαφής διάκριση ανάμεσα στον εθνικιστή-πατριώτη που γνωρίζει το συμφέρον της Ελλάδος, και ανάμεσα στον προερχόμενο από την ελαφροδεξιά που έχει μία εντελώς ασαφή και νόθα αντίληψη περί πατριωτισμού.
    Ας ξεκινήσουμε όμως πρώτα με τους μνημονιακούς, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.ΑΕ.
    ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ.
    Όχι χωρίς τον κίνδυνο να έχουμε σοβαρότατο κοινωνικό κραδασμό. Υπάρχει σαφώς κίνδυνος λόγω του βρετανικού δίκαιου και για την δημόσια περιουσία, και για τον ορυκτό πλούτο της χώρας. Η μόνη λύση είναι αυτή που προτείνει ο ΛΑ.Ο.Σ. για ολιγοετές μορατόριουμ, και χαμηλότοκο δανεισμό. Ακόμα η δημιουργία ενός μετώπου των χωρών του νότου που έχουν παρόμοια προβλήματα. Εγώ θα συμπλήρωνα και δυνάμεων μέσα στην ίδια την Γερμανία διότι ούτε και αυτούς συμφέρει το ακριβό ευρώ.
    Για τους συριζαιους & τους ελαφροπατριώτες όμως θα συνεχίσουμε αύριο.


    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Διοτι ψηφισαμε το πρωτο μνημονιο.Διοτι αργησαμε ναφυγουμε απο το δευτερο παρα μονο οταν αρχισαν να πεφτουν τα δημοσκοπικα μας ποσοστα.Αυτο εξαγριωσε ακομη περισσοτερο τους ψηφοφορους γιατι φανηκε σαν ενδειξη τυχοδιωκτισμου και αμοραλισμου.Τοτε ο προεδρος απο δημοφιλεστερος εγινε ο αντιπαθεστερος μετα τον ΓΑΠ πολιτικος. ΤΩΡΑ εν οψει πολωσης λογω της απειλης του ΣΥΡΙΖΑ ταπραγματα ειναι πιο δυσκολα. Ισως η μονη λυση να προχωρηση ο προεδρος σε διαδοχη. Να αναλαβη την αρχηγια ο Κυριακος ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 1. ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ.
    2. ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΨΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ.
    3. ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
    5. ΓΙΑΤΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΤΕ.
    6.ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΤΕΙΝΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΕΝΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.
    7.ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΨΩΝΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΧΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΛΑΙΚΟ ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.
    ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. αλαζονια.μνημόνιο.παπαδημοσ. συνγκυβερνηση.λαθη πολλα λαθη κυριοι.και το κυριότερο καταστρέψατε τη νεολαια νε.οσ
    που είναι εκείνα τα ζωντάνα παιδιά που είχατε με τις μεγάλεσ σημαιεσ και τα ταμπούρλα τους;
    Θυμαμε που τα καμαροναμε στο συλαλητηριο για τη μακεδονια, στα καμμενα βουρλα τισ φωνέσ τουσ και την ζωντανια τουσ θυμαμε το παλικαρακι μετο ταμπουρλο που ηταν και στη βουλιαγμενη στην εκδηλοση για τουσ μπιντελμπεργκ.μετα τα διοξατε αυτα τα παιδια και χαθηκαν γιατι χαθηκαν που ηταν για το μελον του κομματοσ.
    χαθηκαν σοβαροι κυριοι σαν το κυριο διακογεωργιου και πολα αλλα που μασ οδηγησαν στην χρυσγ αυγη.
    κ.Γιωργοσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Απο το 2009 και μετα ο Προεδρος προσεχωρησε στην ιδεολογια του Αδωνη.Εξεφραζε τους βολεμενους και την πλουτοκρατια.Προβληθηκε σαν εγγυητης της ομαλοτητος και της σταθεροτητος του συστηματος τη στιγμη που ολαος ζητουσε ρηξη και ανατροπη.Απο αγαπητος εγινε μισητος.Τωρα τα πραγματα ειναι δυσκολα.Και εν οψει μετωπικης αντιπαραθεσης αριστερας-δεξιας.Μονο τυχαια γεγονοτα μπορουν να μας ευνοησουν με την προυποθεση οτι θα επιστρεψουμε στην λαικη ιδεολογια. Παρτε συμβουλες απο τον Παπα Τσακαλο που εκφραζει τον λαο.Ο κοσμος θελει δουλεια και ψωμι και οχι τα ρεμαλια του lifestyle

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 1)ΒΑΛΑΤΕ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΡΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΓΟΥΔΗ.
    2)ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
    3)ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΘΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΟΙΝΗ ΛΥΣΗ.
    4)ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    5)ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ.
    6)ΔΗΛΩΣΑΤΕ ΚΑΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.
    7)ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΣΧΕΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ.
    8)ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΕΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΕΡΑ.
    ΣΑΛΛΟΝΙΚΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. MNHMONIO-SYGKYBERNHSH-KOLOTOYMPES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο κ. Καρατζαφέρης διεμήνυε στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις ότι το δίλημμα του ελληνικού λαού ήταν: Ή θα ακολουθήσουμε την "τεθλιμμένη στενωπό" του μνημονίου της ΕΕ Ή την φτώχεια και την αναρχία της απόλυτης απομόνωσης.Πολύ σωστά! Άρα είχε επίγνωση της κατάστασης!Οι περισσότεροι από τους ψηφοφόρους του πιστεύω ότι ανήκουν στον ελεύθερο και μικρομεσαίο τομέα της οικονομίας που περιμένουν δεκαετίες τώρα τις μεταρρυθμίσεις που τους έχουν υποσχεθεί΄.Έπρεπε να δείξει ανοχή στο Β μνημόνιο, να καταγγείλει την πολιτική που ακολουθείται ,και να απευθυνθεί στους χιλιάδες πολίτες του ιδιωτικού τομέα που βρίσκονται εξόριστοι στα "ξερονήσια" της ανεργίας, ζητώντας διαπραγματευτική δύναμη .Αντ΄αυτου έπαιξε στην έδρα της αριστεράς μνημόνιο - αντιμνημόνιο ζητώντας υποστήριξη από την "κάστα" των Δημοσίων υπαλλήλων-κοπριτών πού έτσι και αλλιώς τον έχουν γραμμένο στα παλαιότερα των υποδημάτων τους αφού είναι βολεμένοι και αδιάφοροι για ότι δεν τους αυξάνει το μισθό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ AΠΟ
    14 Μαΐου 2012 9:53 μ.μ.
    Θα αναφερθώ στις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθώντας να μην τις σχολιάσω καθόλου. Και τούτο διότι είναι τόσον αντεθνικές ώστε κανένα κόμμα από την δημιουργία του ελληνικού κράτους δεν πήρε ποτέ παρόμοιες θέσεις.
    -ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ: αναγνωρίζεται η ύπαρξη Μακεδονικής εθνότητας. Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ διαδηλώνει στα Σκόπια για το δικαίωμα των Σκοπιανών να αποκαλούνται Μακεδόνες. Οι σλαβόφωνοι προδότες που έφυγαν με τον εμφύλιο πρέπει να μπορούν επιστρέψουν.
    -ΤΣΑΜΗΔΕΣ: υιοθετούνται πλήρως οι αλβανικές θέσεις και αξιώσεις.
    -ΑΙΓΑΙΟ: συνεκμετάλλευση με την Τουρκία.
    -ΘΡΑΚΗ: υιοθέτηση των τουρκικών θέσεων.
    -ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ: άνοιγμα των συνόρων. Δικαίωμα ψήφου και νομιμοποίηση όλων των λαθρομουσουλμάνων (οι οποίοι φυσικά θα φέρουν και τις οικογένειες των). Δημιουργία τζαμιών και ισλαμικών κέντρων. Και ενώ η χώρα γεμίζει τζαμιά για τους χριστιανούς προβλέπουν ότι:
    ΕΚΚΛΗΣΙΑ: κατάργηση της διδασκαλίας των θρησκευτικών, αφαίρεση του Σταυρού από τις σχολικές αίθουσες, από τα δικαστήρια, τα σώματα ασφαλείας και από την Σημαία.
    Δήμευση της εκκλησιαστικής περιουσίας με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μείζον πρόβλημα και για τα πατριαρχεία Ιεροσολύμων, Αλεξανδρείας και το Οικουμενικό που η περιουσία των βασίζεται σε βυζαντινά χρυσόβουλα
    ΣΤΡΑΤΟΣ-ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: ουσιαστική κατάργηση της θητείας
    Δεν θέλω να αναφερθώ σε άλλα γεγονότα, όπως το κάψιμο Αθήνας το Δεκέμβριο του 2008, ποιούς εξυπηρετούσε , ποίοι και γιατί το διέταξαν.
    Το απίστευτο ερώτημα είναι πως-και γιατί-τα μνημονιακά κόμματα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ τρέμουν ένα τέτοιο κόμμα σαν τον ΣΥΡΙΖΑ. Πως δεν υπάρχει ένας πολιτικός άνδρας να βάλει στην θέση τους αυτούς τους αυθάδεις!!!!! Το ερώτημα όμως είναι ποίος;;;
    Μήπως ο Παυλόπουλος που άνοιξε τα σύνορα και ζητούσε μέσα στο κοινοβούλιο να μας γονιμοποιήσουν οι αραπάδες;;; Ή μήπως ο Άδωνης που πούλησε το κόμμα του για να επιβιώσει πολιτικά(έχω δικαίωμα να γίνομαι σκληρός διότι έχω την εντύπωση ότι αυτοί οι δύο παρέσυραν τον πρόεδρο στην παγίδα των μνημονίων);;;;;; Οι μόνοι που μπορούσαν να αντιμετωπίσουν το ΣΥΡΙΖΑ , ο Γιώργος Καρατζαφέρης, με την καλύτερη ομάδα που πέρασε ποτέ από το κοινοβούλιο, είναι πλέον εκτός βουλής. Κάθε ¨Έλληνας πατριώτης και κάθε Ελληνίδα πρέπει να αγωνιστούμε να ξαναμπεί η ομάδα αυτή μέσα στο Ελληνικό κοινοβούλιο.
    Όσον αφορά τις προτάσεις που βλέπω από άλλους συνέλληλες, θα συμφωνήσω ότι το κόμμα δεν πρέπει να δίνει θέσεις κλειδιά σε αλεξιπτωτιστές που μόλις ήρθαν στο κόμμα. Δεν χρειάζεται θέση νέου αντιπρόεδρου, άλλωστε και όταν είχαμε-εννοώ τους αποστατήσαντες και όχι τον κ.Γεωργίου-είδαμε τι κερδίσαμε.
    Χρειάζεται όμως σίγουρα περισσότερη δημοκρατία στο κόμμα διότι δεν γίνεται όλοι να λένε ότι ήταν αντίθετοι στα μνημόνια, αλλά ο πρόεδρος έλαβε υπόψιν του μόνο τον Άδωνη.

    Κ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. O ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!
    ΕΞΙΣΩΘΗΚΕ ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΟΚ+ΝΔ!!!
    ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΝΩ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ ΑΡΧΙΚΑ ΓΙΑ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΤΛ. ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΥΣΤΙΑΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΛΑΙΚΙΖΕΙ ΞΕΡΕΙ ΟΠΩΣ ΦΑΝΗΚΕ...
    ΕΠΙΠΕΛΟΝ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ "ΣΑΤΥΡΑΣ"...
    ΕΝΩ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΕΙΣ ΕΠΕΞΑΝ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΟ 0,5%...
    ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΟΙ "ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ", ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ...
    Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ!!!
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1 ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
    ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΠΥΡΑ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΩΣΤΕ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ....
    ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΙΣΤΕΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ Ο Λ.Α.Ο.Σ. ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΛΑΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΗΛΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟΦΙΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!!

    ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΠΕΙΠΛΕΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΟΣ, ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ, ΑΝΤΙ-ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΚΤΛ.
    ΩΣΤΕ ΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ!!!

    ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕ ΤΑΚΤΙΚΑ(ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ)ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ...

    ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ Ή ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΤΛ. ΩΣΤΕ ΝΑ "ΙΣΧΟΡΗΣΕΙ" Ο Λ.Α.Ο.Σ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΦΤΙΑΞΤΕ ΠΟΛΛΑ ΕΝΕΡΓΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ15 Μαΐου 2012 στις 9:54 μ.μ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΟΣ, ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ, ΑΝΤΙ-ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΚΤΛ.
    ΩΣΤΕ ΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ!!!

    ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕ ΤΑΚΤΙΚΑ(ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ)ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ...

    ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ Ή ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΤΛ. ΩΣΤΕ ΝΑ "ΙΣΧΟΡΗΣΕΙ" Ο Λ.Α.Ο.Σ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Διαλύσατε τη νεολάια των αγωνιστών με άσχετους σουλατσαδόρους μόνο και μόνο επιδή ήταν "κολλητοί σας".τοποθετήσατε άτομα χωρίς ιδεολογική κατάρτιση και διώξατε παιδιά με πολυσύνθετη εθνική δράση και γνώση.
    επίσης διώξατε και μεγάλους ανθρώπους που σας πίστεψαν και ήταν από την αρχή στο ΛΑ.Ο.Σ με την αδιαφορία, τον τρόπο και τις επιλογές σας.
    Τώρα καθίστε με τους κουραμπιέδες στο 2%.
    ένας πρώην "νεοσίτης".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΟ 201216 Μαΐου 2012 στις 10:08 π.μ.

    Μίλησε το αντιμνημονιακό μίσος (ΣΥΡΙΖΑ ή 1999 Πάνο Καμμένο 10%); Φτιάχνε εσύ εκκλησίες και ταχτοποίησε τις άπορες συντηριτικές οικογένειες που απόμειναν στην Ελλάδα και εμείς με θυμό θα βγάλουμε 22 βουλευτές στην Χρυσή Αυγή. Μπορούσαμε να ψηφίσουμε το κόμμα του Beni-Zelon (που μας μαθαίνει ο βουλευτής σου Βελλόπουλος στα βιβλία του (για να αποκτήσουμε εθνική συνείδηση) αλλά εμείς που σκοτώσαμε τον γιό του Λεωνίδα, μάθαμε στα παιδιά ότι οι Μαυρομιχάληδες Μανιάτες σκότωσαν τον Καπποδίστρια, κτλ, κτλ, ..θα απαντήσουμε 'φάγαμε ψωμί με τον Αντρέα', 'ρατσιστή Καρατζαφέρη' ή το 'παιδί μου αύριο δεν θα τακτοποιηθεί κάπου'. Δεν το καταλαβαίνεις ΕΛΛΗΝΑΣ = ΑΡΤΟΝ κ ΘΕΑΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Στις προσφατες εκλογες επεισα 2 ακομα ατομα να ψηφισουν ΛΑ.Ο.Σ για πρωτη φορα. Ομως ξερω ακομα 3 ατομα που δεν ψηφισαν γιατι ξενερωσαν με τις 2 διαγραφες. Δεν επρεπε να γινουν και ειδικα του Αδωνη που εκτος απο το οτι εχει πιστους ηταν και ενα απο τα πιο δυνατα χαρτια του κομματος. Μαλιστα το χειροτερο ηταν οτι επεσε κραξιμο εναντιον του με αρθρα εδω στο blog που δεν αρεσαν σε παρα πολλους. Δεν μπορεις να κανεις μικροπρεπειες ειδικα σε ενα τετοιο στελεχος που εχουμε σε πολυ καλη υποληψη. Ακομα και μετα την απομάκρυνσή του ο ιδιος ο Αδωνης δεν εχει πει κατι εναντιον του Προεδρου (ακομα και λαθος να εκανε υπερασπιστηκε αυτο που πιστευε οτι ηταν καλυτερο για την χωρα). Αντιθετα ο προεδρος ηταν αυστηρος απεναντι του. Οποτε αν ο κ. Καρατζαφερης βγει και πει δυο καλα λογια για τον Αδωνη ξερω οτι τα ατομα που δεν τον ψηφισαν θα το σκεφτουν παραπανω αν γινει μια τετοια κινηση. Εδω ο Καραμανλης τον εδιωξε και κακια δεν κρατησε ο προεδρος ποσο μαλλον στον Αδωνη που ξερουμε ολοι οτι εχει ηθος και αρχες. Εξαλλου θα ειναι λαθος να κλεισει η πορτα σε εναν τοσο αξιολογο πολιτικο γιατι στο μελλον ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα απογοητευτει απο την ΝΔ και η επιστροφη του θα ειναι οτι καλυτερο για το κομμα. Ακομα και σαν βουλευτης της ΝΔ δεν θα μου φαινοταν περιεργο αν ξενερωνε να εκανε μεταγραφη σαν ανεξαρτητος και να μπει παλι στην κοινοβουλευτικη ομαδα του ΛΑ.ΟΣ.
    Σαν προταση θα ηθελα να κανω να μπουν ατομα που γνωριζουν απο οικονομικα και τους γνωριζει ολος ο κοσμος ετσι ωστε οταν θα βγαινουν στα πανελ και θα τους μιλουν για μετρα να εχουν μεγαλυτερη απηχηση στον κοσμο. Επισης δεν βλαπτει και κανενας φιλοσοφος να ειναι υποψηφιος αντι για ατομα οπως η γυναικα του Πασχαλη. Ατυχεστατη επιλογη το κομμα πρεπει να εχει ατομα που θα πανε μπροστα την χωρα. Επισης Θα μου αρεσε να εβλεπα εναν καθηγητη σαν τον Αντώνη Φώσκολο που γνωριζει πολλα για τα πετρελαια και θα ηταν χρησιμη η παρουσια του μεσα στην βουλη. Θελουμε ατομα με κυρος στα ψηφοδελτια και σαν συνεργατες γιατι μπορει ας πουμε η Βανα Μπαρμπα να μαζεψει περισσοτερους ψηφους σε μια περιφερεια αλλα θα χασει απο αλλες γιατι ο ψηφοφορος θα χαλιεται και δεν θα πειθεται λογω της συμμετοχης της απο το κομμα συνολικα. Εγω ψηφισα ΛΑ.ΟΣ γιατι πιστευω οτι κανει την διαφορα σε σχεση με τα αλλα κομματα και θελω να βλεπω ποιοτικη ομαδα σαν το Βελοπουλο τον Πλευρη και οχι σαν την γυναικα του Πασχαλη και την Βανα Μπαρμπα. Μακαρι να τα διαβασει και ο προεδρος ή να του τα μεταφερεται εσεις ετσι ωστε να τα διαβασει. Για εμενα το πιο σηματικο εκτος απο τις θεσεις ειναι και τα προσωπα σε ενα κομμα και επειδη μεχρι τωρα τα ειχαμε καιρος ειναι να ενισχυθουμε με ατομα που δεν εχουν καει αλλα και που λογο της ιδιοτητας τους εχουν απειχηση.
    Ενας φιλος πιο κατω ανεφερε σωστα οτι απο την εκκλησια δεν πηραμε τους αναλογους ψηφους και αυτο μαλλον εγινε γιατι δεν διαφημιστηκαν σωστα οι θεσεις του κομματος οπως δεν διαφημιστηκαν και για το Δημοψηφισμα για τους Λαθρομεταναστες. Αυτα τα δυο αν μπουν σε ενα σποτακι το οποιο θα δειχνει ολες τις προσπαθειες που εχει κανει το κομμα ειναι σιγουρο οτι θα παρει αρκετα καλο ποσοστο απο αυτο της χρυσης αυγης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @16 Μαΐου 2012 1:58 μ.μ.
    O AΔΩΝΗΣ ΣΑΝ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΦΟΥΛ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ, ΟΡΘΑ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΑΝΗΚΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ ΕΒΛΑΨΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ(ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΩ ΚΑΚΗ ΠΡΟΘΕΣΗ).
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. βιαστηκε οκαρατζαφερησ να μπει σε κυβερνηση .και με ποιον το πασοκ που σε ολεσ τισ εκπομπεσ του επικινδυνο το ανεβαζε καταστροφικο το κατεβαζε. με το που βγηκε ο γιωργακησ τα γυρισε .εχει καλο αυτι ο γιωργοσ ευγενησ ογιωργοσ,δεν μπορει να ειναι προδοτησ ογιωργοσ,οταν ολοσ ο ελληνικοσ λαοσ εβλεπε και ενοιωθε την προδοσια.Μετα προτεινε παπαδημο τον εκπροσωπο των τραπεζιτων να υποστηριξει τα συμφεροντα του ελληνικου λαου.Ασ μη μιλησουμε για τα στελεχη του γεωργιαδη΄βοριδη.Στελεχη ασχετα ισα ισα για να τραβηξουν ψηφουσ.Το λαοσ ηταν το πρωτο που μιλησε για τραπεζιτεσ μασονουσ ,για παγκοσμια διακυβερνηση,για νεα ταξη πραγματων αλλα δυστυχωσ απογοητευσε γιατι προφανωσ ενταχθηκε στο συστημα .τωρα που ζηταει την αποψη των παλιων του ψηφοφορων ειναι αργα κι ασ υπαρχουν στο κομμα μεσα αξιολογα στελεχη αν και λιγα.Αν παρεμενε συνεπεσ με τα οσα πρεσβευε αυτη τη στιγμη θα ηταν κυβερνηση.ΔΥΣΤΥΧΩΣ εχασε την ευκαιρια νομιζω για παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλά! Όσοι λέτε για το μνημόνιο, τι θέλετε; Να βγούμε εκτός Ευρώπης; Τη μέρα που ήρθε στη βουλή το μνημόνιο Ι, δεν μπορούσες να μην το ψηφίσεις. Έξι μηνες πριν μπορούσες να έχεις λάβει μέτρα.

    Καταλάβετε το. Το τι μορφή παίρνει το μνημόνιο το καθορίζουμε εμείς. Οι δικοί μας πολιτικοί.

    Το ΛΑΟΣ χρεωθήκε την αθλιότητα του Πασόκ. Το πασόκ επέλεξε τις οριζόντιες περικοπές μισθών, τα χαράτσια και τους φόρους.

    Το Πασόκ επέλεξε να μην πειράξει το σάπιο δημόσιο τομέα, που μόνο ο ΟΣΕ μας βάζει μέσα 1 δις το χρόνο.

    Ποιος το πληρώνει αυτό το 1 δις; Εμείς!

    Τα σπίτια του Άκη, ποιος τα πλήρωσε; Εμείς. 2 χρόνια δεν τον είχε πειράξει το Πασόκ. Όταν είδαν ότι πλησιάζουν το 10% τον μάζεψαν. Και πόσοι άλλοι υπάρχουν!

    Το Πασόκ δεν τα βαλε με αυτούς που πραγματικά έφταιγαν. Ήταν αισχρό, ελλεινό χωρίς καθόλου τσίπα. Όποιος συγκυβερνούσε μαζί του, ήταν χαμένος.

    Αυτό που πιστεύω ότι πλήρωσε το ΛΑΟΣ κυρίως, ήταν ότι σε όλο τον κόσμο πέρασε η εντύπωση ότι η αποχώρηση από την κυβέρνηση Παπαδήμου έγινε καθαρά για δημοσκοπικούς/ψηφοθηρικους λόγους, γεγονός που γκρέμισε όλη την αξιοπιστία που είχε χτίσει γύρω από το πρόσωπο του και το ΛΑ.Ο.Σ. ο Γιώργος Καρατζαφέρης, όλα τα χρόνια αλλά ειδικότερα και από το 2008 και έπειτα που ξέσπασε η κρίση, ως πολιτικός σχηματισμός ο οποίος στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο τόπος κρατάει υπεύθυνη στάση.

    Επίσης, αυτή τη στιγμή πλαγιοκοπείται από τα δεξιά από τη Χ.Α. λόγω της κρίσης και της υπερβολικής αδράνειας της πολιτείας στο μεταναστευτικό.

    Πρότασεις που θα βοηθήσουν το ΛΑΟΣ να μπει στη βουλή;

    Τι να πει κανείς; Τέτοιος λαός που εχουμε καταντήσει οι νεο-έλληνες...

    Να πεί ότι θα δώσει επίδομα έναρξης ζωής για τις ηλικίες 18-30, 1000 Ευρώ το μήνα, κατώτατο μισθό 1200 Ευρώ το μήνα σε όλους, εργαζόμενους και άνεργους, και κατώτατη σύνταξη 1200 Ευρώ σε όλους από τα 55 και μετά.

    Τι να πω με αυτά που βλέπω και πανε και ψηφίζουνε! Σύριζα; Σύριζα;;;!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 1. Δεν θα πώ για αυτά που οι περισσότεροι μιλάνε τα οποία τα περισσότερα είναι σωστά, απλώς αν και ψήφιζω ΛΑΟΣ πολλά χρόνια τώρα, με χάλασε πάρα πολύ οι υποψηφιότητες της Μπάρμπα και ειδικότερα του Παπαμηχαήλ. Πρόεδρε το κόμμα θέλει σοβαρούς ανθρώπους δίπλα σου όπως όλη η κοινοβουλευτική ομάδα σου οι οποίοι θα έχουν αμεσότητα με τον λαό.
    2. Θεωρώ πως αν και τουλάχιστον εγώ κατάλαβα το μπλέξιμο σου με τα σκάτα όπως είπες και εσύ δεν παρουσιάστηκε επαρκώς στο κόσμο γιατί το έκανες. Δεν παρουσιάστηκε το ρητό "έχε τον φίλο σου κοντά και τον εχθρό σου κοντύτερα"
    3. Σε πολλές προεκλογικές συζητήσεις στα κανάλια τα στελέχη σου που ήταν εκεί δεν υπερασπίστηκαν σθεναρά την ψήφιση του 1ου άρθρου από το ΛΑΟΣ.
    4. Είναι λάθος η αγανάκτηση που έβγαλες μερικές μέρες πριν στην εκπομπή σου. Πάρα πολλοί έλαβαν λάθος μήνυμα. Το να λες στον κόσμο να "τσιτσιριστούν" τώρα που ψήφισαν διαφορετικά ήταν λάθος.
    5. Άφησες πολύ κενό χώρο στην Χ.Α. ως προς τους λαθρομετανάστες.
    6. Μιλήστε καθαρά στον κόσμο για το πρόγραμμά σας όχι μόνο θα κάνουμε αυτό ή εκείνο αλλά και το πώς είναι πολύ σημαντικό, και που υπερτερεί σε σχέση με των άλλων κομμάτων ειδικά ΣΥΡΙΖΑ, Καμμένου, Χ.Α.
    7. Αυτή τη στιγμή όλα τα ΜΜΕ μιλούν για συνεργασία με ΝΔ και προσχώρηση. Διαψεύστε το τώρα μία και καλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Οποιος ανακατεύεται με τα πιτουρα τον τρωνε οι κότες.συγκυβερνήσεις και μνημόνια θέλατε.
    Οταν σε ενα κόμμα καταστρέφεις τη νεολαία, είναι καταδικασμένο να πατώσει, διώξατε με τον τρόπο σας όλα τα ικανά και "ορεξάτα" στελέχη της και τοποθετήσατε άσχετους με το αντικειμενο ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Απαράδεκτες επιλογές , μα καλά τον αδελφό του Γεωργιάδη πάμε καλά????
    Την Βάνα Μπάρμπα και ειδικότερα του Παπαμηχαήλ ΕΛΕΟΣ .... Πρόεδρε το κόμμα θέλει σοβαρούς ανθρώπους δίπλα σου όπως όλη η κοινοβουλευτική ομάδα σου οι οποίοι θα έχουν αμεσότητα με τον λαό.
    Χάσατε την ταυτότητα σας αποφασίστε δεξια αριστερά και πού
    Να μην πώ για το μνημόνιο... αυτο είναι μεγάλη κουβέντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. @18 Μαΐου 2012 9:25 π.μ
    ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΦΙΛΕ. Ο ΤΣΥΡΙΖΑ ΠΡΙΝ 4 ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ 4%, ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2,5%. ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΩΣΗ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΝ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ. ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΛΑΟΣ Η ΧΑΟΣ ΤΗ ΛΥΣΗ ΘΑ ΔΩΣΗ Ο ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΟΠΟΥ ΜΕΤΕΠΙΤΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΟΣ Η ΚΑΚΟΣ

    ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΨΗΦΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΟΥΝ ΜΙΚΡΕΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Δεν μπήκε στην Βουλή ο ΛΑ.Ο.Σ,γιατί τον πολέμησε το σύστημα!Θα ήταν πολύ μεγάλο εμπόδιο για την τραπεζιτική ΧΟΥΝΤΑ,γιατί ο Καρατζαφέρης αγαπάει την Ελλάδα πολύ περισσότερο από όλους αυτούς τους μυστήριους πολιτικάντηδες που έχουν καθίσει στον σβέρκο μας τόσες δεκαετίες και μαζί με τους ηλίθιους και συμφεροντολόγους ψηφοφόρους τους,έχουν καταδυναστεύσει την Ελλαδίτσα μας και σκορπώντας τον λαό στην διαφθορά των ηθών και αξιών της ζωής!Βέβαια σε συνεργασία με τα ξένα κέντρα και τον ψεύτικο πολιτισμό τους που τον πλάσαραν απλόχερα,για να διαφθείρουν την νεολαία και να καταστρέψουν την παιδεία αυτού του ατίθασου λαού!Ο κύριος Καρατζαφέρης έχει ένσημα και μεγάλη εμπειρία από την ζωή!Είμαι ένας απλός άνθρωπος,που δεν ψήφιζα καν ΛΑ.Ο.Σ και καταθέτω απλώς την άποψή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΥ ΛΑΙΤ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ< ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΛΜΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΟΜΑΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΗΡΑ ΝΑ ΣΚΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΘΕ ΨΕΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΓΩΓΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΟΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΜΕΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΦΩΝΗ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥΣ <>ΕΔΕΙΧΝΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. τα τελευταια 2 χρονια καμια σχεση μετο λαος που πιστεψαμε,πεσανε οι μασκες τον τοκογλυφο παπαδημο για προθυπουργο που το σκεφτηκε ο αρχηγος,ουτε απο το κτηριο που βρισκεται διπλα απο το μεγαρο να επαιρνε πληροφοριες.κριμα που σε πιστεψα και εκτεθηκα προδωτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ψηφισα το ΛΑΟΣ απο την πρωτη στιγμη γιατι πιστεψα το ΡΗΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ γουσταρα την διαφοροποιηση με την πουλημενη ΝΔ και χαρηκα που επιτελους εμφανιστηκε ενα πατριωτικο κομμα στην Ελλαδα. Δυστυχως ο Γιωργος με προδωσε. Τρομερα λαθη. Απο που να αρχισω......Εκεινο που με πειραξε πολυ ηταν που περιφεροταν απο δω και απο εκει με ρητα, παροιμιες, εξυπναδες κλπ χαβαλε με βενιζελο και σαμαρα και γλυψιμο για να ξαναγυρισει στην...πολυκατοικια......Προδωσια απο 2 στελεχη σημαντικα, στηριξη του...τραγικου Παπαδημου.........Ενω εμεις ΜΑΤΩΝΑΜΕ απο τα χαρατσια ο Γιωργος εκανε χαβαλε με τα 40 ακινητα του και μακρια απο τους χιλιαδες πατριωτες ψηφοφορους του Λαος.. τωρα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κι ας ειναι οτι ειναι........θελουμε ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΡΕΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ οπως Αδωνις κλπ. θελουμε ανατροπη αυτης της ψευτοδημοκρατιας των ΜΜΕ και της μιζας. Δυστυχως ο Καρατζαφερης μπηκε στο συστημα και δεν το πολεμησε........ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ.....το ποταμι δε γυριζει πισω.......ειναι πια πολιτικα τελειωμενος.......
    εκεινο που με εξοργιζει ειναι οτι τωρα βγαινει και λοιδωρει τον ελληνικο λαο που του γυρισε την πλατη...... ιχνος αυτοκριτικης!!!!!!!!!!
    ειμαι σιγουρος οτι αν ειχε μπει στην βουλη θαταν τωρα ηδη μεσα σε κυβερνητικο σχημα απο τους πρωτους.......
    και κατι τελευταιο.........αν αγαπατε την ΕΛΛΑΔΑ καντε κριτικη και στο ΛΑΟΣ, οχι κραξιμο σε ολους και ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ....ναξερετε οτι ολοι εμεις που στηριζουμε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν ειμαστε καφροι οπως μας αποκαλειτε, ξερουμε πολυ καλα τι ψηφιζουμε.........ενα κομμα με ΑΚΡΑΙΕΣ θεσεις, αλλα ΚΑΘΑΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΩΛΟΥΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ..................ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Πηγες να το παιξεις "υπευθυνη αντιπολιτευση" ενω αν συνεχιζες οπως ξεκινησες τωρα θα ησουν πρωθυπουργος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 1) Μνημονιο Α...δεν εξηγηθηκε επαρκως η αναγκαιοτητα της ψηφισης του απο το κομμα
    2) Ρηξη και ανατροπη...την ξεχασαμε στο ντουλαπι και το ριξαμε στις ανιαρες συμμαχιες
    3) Αδωνις κωλοτουμπας...εξοργιστικο το λαιφ σταιλ του εν λογω και της χαριτωμενιας του με υπερεκθεση σε θεμους και κωστοπουλους και σοου
    4) Βατοπαιδι...ορθοδοξος υποτιθεται συναγερμος αλλα απο ορθοδοξια μαλλον δεν ξερουμε που βαδιζομε
    5)υποψηφιοι βουλευτες...απαραδεκτες επιλογες με τραγουδιστες και ηθοποιους της κακιας ωρας που ευκαιριακα μας προσεγγιζουν αλλα βλαπτουν το προφιλ του κομματος
    6)Επιλογη Παπαδημου...οταν εχεις βουλευτες που μιλανε ενντιον στοων και τριμερους και βγαινεις εσυ ο αρχηγος και λες ζητω αμα ειναι αυτος μελος σε τετοιες οργανωσεις, θα βοηθησει ταχα μου, εμ τοτε σορρι προεδρε αλλα μαλλον μας δουλευεις
    7) Διαδικτυο, νεολαια, οργανωσεις περιφερειας...θα μπορουσα να γραφω ωρες αλλα δεν θελω να σας κουρασω
    Ελπιζω βεβαια να διαβασει κανεις απο το κομμα αυτα τα σχολια και να προβληματιστει αλλοιως τζαμπα κοπος

    Αποστολης. Εβρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. 1) Ο ΛΑΟΣ, δεν μπόρεσε να πείσει.

    Οι διαρκείς “ελιγμοί”, του Πρόεδρου Γιώργου Καρατζαφέρη επάνω στο μνημόνιο, εντός και εκτός του κυβερνητικού σχήματος (άλλοι σωστοί άλλοι λανθασμένοι), δεν ερμηνεύτηκαν από τον μέσο Έλληνα που έπρεπε να βρεί από παντού λεφτά για να πληρώνει, ως μελετημένες προτάσεις η έξυπνες εναλλαγές στή τακτική βάση κάποιου σχεδιασμού. Αντιθέτως, πέρασαν με την βοήθεια της τηλεόρασης και του διαδικτύου ως “κωλοτούμπες”, τοποθετώντας τον Πρόεδρο στο ρόλο μιας πολιτικής καρικατούρας, παρουσιάζοντας τον να κινείται περισσότερο βάση λαϊκίστικου τυχοδιωκτισμού και ψηφοθηρίας και όχι βάση κάποιων θεμελιωδών και ακλόνητων θέσεων.


    2) Πλέον χρειαζόμαστε ελπίδα.

    Τα επιτελεία των κομμάτων μεταχειρίζονται απλές τεχνικές ψυχολογικού πολέμου, βασιζόμενοι στην “επόμενη μέρα”, όπως αυτά τη παρουσιάζουν αν δεν κερδίσουν στις επερχόμενες εκλογές. Αυτή η περιρρέουσα ατμόσφαιρα οδηγεί την μάζα...
    Ο ΛΑΟΣ πρόεδρε, ΑΝΤΙΘΕΤΑ, πρέπει να δώσει ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον, δεν χρειάζεται άλλη καταστροφολογία.



    3) Απαιτείται αναβάθμιση στο προφίλ του κόμματος.

    Ο ΛΑΟΣ, δείχνει λες και απευθύνεται σε μια παρέα ηλικιωμένων που έχουν ακόμη εκείνη την παλιά ασπρόμαυρη τηλεόραση και περιμένουν να ακούσουν τα πατριωτικά μελοποιημένα στιχάκια / τραγούδια που θα δώσουν δύναμη πάθος και χαρά στους ψηφοφόρους. Κάπου καταντά πλέον γραφικό και μάλλον οπισθοδρομικό το όλο σκεπτικό της προβολής του κόμματος. Το ύφος και η εικόνα πρέπει να είναι εναρμονισμένα με μια σύγχρονη αισθητική που θα παραπέμπει σε κάτι φρέσκο και δυνατό, έτοιμο να ξεκινήσει και να συνεχίσει, παρά σε μια παλιά σαμπρέλα που θα της βάλουμε άλλο ένα μπάλωμα για να μας βγάλει μέχρι το άλλο βενζινάδικο.



    4) Κάπου πρέπει να ξεκαθαριστεί η στάση του ΛΑΟΣ, ως προς την Νέα τάξη Πραγμάτων / Παγκοσμιοποίηση.

    Αρκετοί νέοι ψηφοφόροι απομακρύνθηκαν αφου απογοητεύτηκαν από την συνεργασία με ανθρώπους που δείχνουν να είναι κομμάτι των λεσχών τις οποίες κάποιοι Έλληνες θεωρούν ως πραγματικά κέντρα λήψης των αποφάσεων για την τύχη τους.



    5) Πρόσωπα.

    Έχει ανάγκη ο ΛΑΟΣ από σοβαρά άτομα με υπόσταση και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ λόγο ύπαρξης σε ένα κόμμα όπως Ο Γιώργος Κύρτσος ο όποιος έδωσε μια ανάσα. Οι υπόλοιποι μάλλον έδωσαν τροφή για γέλια και σχολιασμό αφού δεν μπορούν να σταθούν ως υποψήφιοι σε μια ΤΟΣΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ προεκλογική περίοδο ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ όπου τα θέματα είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΡΙΣΙΜΑ και καθορίζουν την πορεία ενός έθνους.




    6) Ανανέωση / ανασύνταξη.

    Το μυστικό για κάθε καινούργια προσπάθεια, σε όλα τα επίπεδα. Οφείλει το επιτελείο του ΛΑΟΣ να κινηθεί γρήγορα και έξυπνα ιδιαίτερα μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο εσωτερικό του κόμματος.

    Φιλικά, ένας Έλληνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Το μεγαλύτερο πρόβλημα σύνορκε Πρόεδρε είναι ότι χάσαμε τον χαρακτήρα του ριζοσπαστικού Πατριωτικού Κινήματος και παλέψαμε να δείξουμε αρκούντως συστημικοί για να ρίξουμε το σύστημα από μέσα.. Ετσι αφήσαμε τον ιδεολογικό μας χώρο σε κόμματα-μαϊμούδες που ήρθαν και τον κατέλαβαν και πήραν αυτοί τα ποσοστά μας. Όταν ο κόσμος αποφάσισε επιτέλους να κάνει την Ρήξη, εμείς ακολουθήσαμε αντίστροφη πορεία και του προτείναμε να μην θυμώσει.. Χάσαμε την ευκαιρία Πρόεδρε, αλλά επειδή θα πέσουμε μαζί σου μέχρι ενός, σε παρακαλούμε να το κάνουμε ένδοξα. Υψωσε την σημαία της ανένδοτης Εθνικής Επανάστασης, σήμανε προσκλητήριο με εμβατήρια, μηνύματα και τραγούδια, και κάλεσε σε συμπόρευση κάποια αξιόλογα κινήματα όπως η Κοινωνία και ο Σ.Ε.Ε. Αν έχουμε ακόμα μία ευκαιρία, αυτή θα υπάρξει μόνο μέσα από άμεσες ριζικές επιθετικές αποφάσεις, γιατί μόνο αυτές φτάνουν πλέον στα αυτιά του κόσμου.. Νυν υπέρ πάντων Αγών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΓΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ...ΠΡΟΕΔΡΕ ΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΝ ΚΥΡΤΣΟ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Η ΟΧΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ Η ΜΕ ΤΙ ΔΡΑΧΜΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΠΡΟΕΔΡΕ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΄ΕΙΣΤΕ ΚΛΕΦΤΕΣ΄ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΝΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΜΟΝΟ MEGA KAI ΣΚΑΙ;
    ΚΟΛΛΗΣΕ ΑΦΙΣΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΞΗ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ
    ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΦΤΙΞΤΕ BLOGS (ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΔΩ)
    ΠΕΙΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΠΩΣ Ο ΝΑΙΤΖΕΛ ΦΡΑΝΖ ΚΑΙ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΔΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ
    ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΠΛΕΥΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. αν παιξετε το χαρτι του εθνικισμου τοχετε χαμενο το παιχνιδι.....σας προλαβανε αλλοι και το εκφραζουν και καλυτερα....μιληστε για τον Ελληνα ΕΡΓΑΤΗ ...χρησιμοποιηστε την λεξη...γινετε υπευθυνο κομμα ..αφουμπηκατε στην κυβερνηση επρεπε να μεινετε γιανα πειστει ο κοσμος οτι δεν το κανατε απο μικροπολιτικη.....αν μενατε θα μπενατε στη βουλη μιληστε ρεαλιστικα και οχι ιδεολογικα και παλαιοκοματικα του στυλ εμεις καλοι οι αλλοι προδοτες.....πειτε την αληθια στον ελληνικο λαο για ολα τα θεματα τι σιχυει και τι οχι και τι μπορει η οχι να γινει....

    νεος μελος σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΗ ΤΟΥΣ ΒΡΗΖΕΙΣ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΚ ....Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Γιατί δεν έπεισε οτι η σύμπραξή του στην συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ έγινε με αγνά πατριωτικά αισθήματα.
    Τόσα χρόνια ο λαός έχει συνηθίσει σε κόμματα που ότι κάνουν το κάνουν για ίδιον όφελος, έτσι αντιμετώπισε και την κίνηση του ΛΑΟΣ να εμπλακεί στην κυβέρνηση του μνημονίου. Δεν μετράει ούτε πόσες επιστολές εστάλθηκαν στην πορεία, ούτε πόσες ενστάσεις διατυπώθηκαν ούτε κάν η αποχώρηση, όταν έγινε.
    Για να κερδίσεις στο παιχνίδι πρέπει να παίξεις με τους κανόνες του. Άν κερδίσεις, τότε μπορείς να προσπαθήσεις,με καλές πιθανότητες, να τους αλλάξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Πιστεύω ότι το ΛΑΟΣ ως κόμμα τελείωσε.Δεν έχει πια λόγο ύπαρξης.Υπάρχουν οι ΑΝΕΛ που είναι πατριωτικό,άφθαρτο,με σοβαρούς επιστήμονες, με δεξιούς κατά κύριο λόγο ψηφοφόρους και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που είναι πιο λαϊκή δεξιά με λίγο άξεστους αλλά αποφασισμένους
    Ελληνες που το δείχνουν με κάθε ευκαιρία και δεν επαμφοτερίζουν.Αυτά τα δύο κόμματα έχουν υποκαταστήσει το ΛΑΟΣ.Εμένα με χάσατε όταν κάναμε διαδήλωση έξω από τη βουλή για το μεταναστευτικό νομοσχέδιο και όχι μόνο ήταν εκκωφαντική η απουσία σας αλλά είπατε ότι αυτοί απέξω(οι ψηφοφόροι σας) ήταν πράκτορες.Kαλό θα ήταν για την Ελλάδα να αποσυρθείτε και λόγω ηλικίας και λόγω συσπείρωσης της δεξιάς και να ψηφίσει ο κόσμος ένα από τα δύο κόμματα που έχουν σκοπό και μέλλον στη χώρα μας.Αν θέλετε να βοηθήσετε την Ελλάδα μας,αποσυρθείτε....είναι ο μόνος τρόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Όταν....
    Όταν σου λέγαμε ...
    -Έει στάσου σε μια μερια να σε βρούμε, εσυ απάνταγες ...
    -Στη πολιτική άμα σταθείς σε μια μεριά, θα σε τσακώσουν!
    Όταν σου λεγαμε...
    -Μη πετροβολάς τα ποδάρια σου, εσύ έλεγες...
    -Είναι τσιμεντένια!
    Όταν σου λέγαμε...
    -Μη φτύνεις τους ανθρώπους που σε στήριξαν, εσυ ξεκινούσες την σαιζον με τα "δεκεπέντε" παιδιά, στοχοποιώντας ως λαμόγια, όσους με κίνδυνο να χαρακτηριστούν "φασισταριά", σε στήριξαν!
    Όταν σου λέγαμε...
    -Μη πας ακάλεστος στο πάρτι, εσύ έλεγες...
    -Ξέρω εγώ
    Ξεράδια!
    Όταν σου λέγαμε...
    -Εμείς γι αλλού βγάλαμε εισιτήριο κι εσύ αλλού μας πας, απαντούσες ...
    -Αν δεν σας αρέσει, πηδάτε απ το καράβι!
    Όταν σου λεγαμε...
    -Μη κοψεις την ουρα και τ' αλλουνου, να 'χουμε εναν ηγέτη να οδηγησει την οργη μας, εσυ τον εκανες όμοιό σου για να γίνεις μετά, κωλοτούμπας του εαυτού σου!
    Ήθελες να ξεφύγεις απ τον Μπύθουλα, αλλα ξέχασες πως η μαντάμ Σουσού που τον απαρνηθηκε, μετα το ΚωλοΝάκι, εκεί ματαγύρισε! Τοτε, ο Ψαθάς πιέστηκε να γράψει πως ο Παναγιωτάκης την περίμενε!
    Εσυ το εγραψες μόνος σου το εργο, κυρ Γιώργο.
    Και πώς θα πείσεις τους Παναγιωτάκηδες του δικού σου Μπύθουλα, να ειναι εκεί;
    Αυτα δεν γίνονται, ούτε στα παραμύθια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΈΧασε πολλούς ψήφους ο ΛΑ.Ο.Σ διότι:
    Ενώ ήταν κόμμα ρήξης και ανατροπής φάνηκε συμμετέχοντας στην κυβέρνηση ότι γίνεται κατεστημένο.
    Η απόσυρσή του από την κυβέρνηση Παπαδήμου φάνηκε σαν κωλοτούμπα επειδή έπεφτε στις δημοσκοπήσεις.
    Με τη συμμετοχή στην κυβέρνηση φάνηκε ότι είναι πιο κεντρώο κόμμα και άφησε ζωτικό χώρο να τον καταλάβει ο Καμμένος και η Χρυσή Αυγή.
    Τα στελέχη που αποστάτησαν ήταν πολύ προβεβλημένα και με επιτυχή παρουσία ως βουλευτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Επίσης έβλαψε το ότι ο πρόεδρος έλεγε ότι δεν θα συνεργαστεί με τον Σαμαρά ούτε με τον Βενιζέλο. Δηλαδή δεν θα βοηθούσε σε συγκρότηση μιας νέας κυβέρνησης. Ο λαός όμως θέλει τη σιγουριά μιας κυβέρνησης. Παραιτήθηκε ο Καρατζαφέρης από την κυβέρνηση αλλά δεν έδειξε πως είναι αρκετά αντιμνημονιακός ενώ ο Καμμένος και η Χρυσή Αυγή εκεί ακριβώς ποντάρανε.
    Αν ο ΛΑ.Ο.Σ είχε συνεργαστεί με το κόμμα του Καμμενου θα έπιαναν μαζί 20%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. O ΛΑΟΣ ξεκίνησε πολύ δυναμικά και κατάφερε και συσπείρωσε όλον τον πατριωτικό χώρο που για τον έναν ή τον άλλον λόγο είτε δεν άντεχαν την ελαφρά πολιτική της ΝΔ άλλο και έφυγαν είτε ιδεολογικά δεν άνηκαν ποτέ στη ΝΔ...
    Μέχρι το νομοσχέδιο για τους λαθρομετανάστες όλα πήγαιναν καλά...ο ΛΑΟΣ είχε έναν δυναμικό ηγέτη που διατυμπάνιζε τη ρήξη και την ανατροπή, συλλαλητήρια γινόταν πολλά και είχαν πολύ κόσμο και το ΛΑΟΣ είχε μία δυναμική παρουσία εντός και εκτός βουλής...
    Δεν ξέρω γιατί αποφασίστηκε η απόσυρση της συμμοτοχής στο περίφημο εκείνο συλλαλητήριο αλλά αυτή η απόφαση ήταν η αρχή του τέλους...
    Από εκεί και πέρα η πορεία του κόμματος ουσιαστικά ήταν φθίνουσα...ο Καρατζαφέρης κλειδώθηκε στον γυάλινο πύργο του της Βουλής και έχασε την επαφή με τον κόσμο...ούτε συγκεντρώσεις, ούτε πορείες διαμαρτυρίας, ούτε τίποτα...
    Μόνο παρουσίες στη Βουλή και ένας πλέον εμφανής στόχος για προσέγγιση της ΝΔ (οι συνεχείς αναφορές στην "πολυκατοικία") και προσωπικός στόχος για συμμετοχή σε κυβερνητικό σχήμα πάσει θυσία...κοντά σε όλα αυτά θα πρέπει να προσθέσουμε και την παντελή απουσία του ΛΑΟΣ από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης όπου ποτέ δεν μπόρεσε να δηλώσει ένα δυναμικό "παρών"...
    Ο κόσμος όμως ένιωσε εγκαταλελειμμένος από τον Καρατζαφέρη και όπως ήταν αναμενόμενο στράφηκε προς τη Χρυσή Αυγή που ήταν παρούσα στα πεζοδρόμια, στα διαδίκτυα και άρχιζε να αποκτάει λαϊκό έρεισμα...
    Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στις δημοτικές εκλογές 2010 όπου για πρώτη φορά ανακόπτεται η ανοδική πορεία του ΛΑΟΣ...
    Εν τω μεταξύ είχε κάνει ήδη το τραγικό λάθος τον Μαϊο του 2010 να στηρίξει το ΠΑΣΟΚ και το μνημόνιο 1 μία κίνηση που θα αποδεικνυόταν η ταφόπλακα του κόμματος..
    Από εκεί και πέρα όλα ακολούθησαν μία φυσιολογική εξέλιξη...ο Καρατζαφέρης στον υπέρμετρο ενθουσιασμό του να μπει σε κυβερνητικό σχήμα άδραξε την ευκαιρία με τον Παπαδήμο...τα νούμερα όμως των δημοσκοπήσεων έδειχναν ραγδαία πλέον πτώση του ΛΑΟΣ και ο Καρατζαφέρης κάνει στροφή 180 μοιρών μήπως και σώσει το κόμμα του...οι παραιτήσεις βουλευτών που ακολούθησαν απλά επιτάχυναν την εικόνα διάλυσης του κόμματος...
    Εν συντομία...ευχαριστούμε τον Γιώργο Καρατζαφέρη για όλα όσα προσέφερε στην πολιτική αλλά πλέον ο ίδιος και το κόμμα του δεν έχουν λόγο πολιτικής ύπαρξης...έχουν ξεπεραστεί από τις εξελίξεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ. ΟΤΑΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο ΓΑΠ, ΕΚΑΨΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΗΓΩ" ΕΙΣ ΓΝΩΣΙΝ ΤΟΥ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΑΨΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ,(1)ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟ 33% ΠΗΓΕ ΣΤΟ 18% ΤΟΝ ΕΚΑΨΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ.(2) ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΦΥΛΑΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΠΕΙΟ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙ{ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΩΝ)ΤΟ 2007 ΟΤΑΝ ΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΠΡΟ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ. ΤΟΝ ΕΚΑΨΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ.(3)ΕΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΧΩΡΑ.ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ? ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΕΚΑΨΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.(ΜΕ ΕΝΑ ΣΠΑΡΟ ΤΡΙΑ ΤΡΥΓΩΝΙΑ),ΚΑΙ ΦΕΡΑΤΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΨΗΦΗΣΕ ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Λ. Α. Ο. Σ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ. ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΑΜΕΣΩΣ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΠΗΡΑΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ?ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ. ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ (ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ) ΟΙ ΑΛΛΟΙ (ΠΛΕΥΡΗΣ ΚΑΙ ΒΟΡΙΔΗΣ ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ") Ο ΘΕΟΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΗΘΙΚΟ.ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΤΟΝ Λ.Α.Ο.Σ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΣΑΝ ΕΣΑΣ,(ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ). ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΤΟΛΛΑΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ, ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΗ,ΤΗΝ ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΛΙΑ ΤΟΝ ΨΙΝΑΚΗ ΟΣΟ ΝΑ ΝΑΙ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ. ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ,(ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΑΝΕΞ. ΕΛΛΗΝΕΣ) ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΟΥ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ. Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟ 2004, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΝΔ.ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΑΖΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΛΑ ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΔΕΧΤΕΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΡΘΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ.ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΠΗΡΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ. Ο ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΑΠΕΞΩ ΟΛΟ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ. ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ Η.Π.Α ΓΙΑ ΤΟ ΟΚ. ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ, ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ???? ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΤΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΜΜΑ."Α Ν Ε Ξ Α Ρ Τ Η Τ Ο Σ-- Λ.Α.Ο.Σ." ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ, ΕΑΝ ΣΑΣ ΔΕΧΘΕΙ ΦΥΣΙΚΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ.ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΤΙΟ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ.ΔΗΜΗΤΡΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Καλησπέρα σε όλους ! Δεν είμαι μέλος του ΛΑΟΣ αλλά παρακολουθώ τον πρόεδρο από παλιά από το 2004 και μετά μέχρι και το 20012 ψήφιζα ΛΑΟΣ γιατί πίστεψα στον πρόεδρο, είναι αυτός που γέννησε και κρατούσε το κόμμα στην ζωή και τώρα Ιούνιος 2012 πάλι ΛΑΟΣ θα ψηφήσω, θα δώσω μια ακόμη ευκαιρία στον πρόεδρο ! « Γιατί δεν μπήκε στην Βουλή ? » δεν μπήκε στην βουλή , όχι γιατί έφυγαν ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ – ΒΟΡΙΔΗΣ , αλλά γιατί οι ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ ένιωσαν την προδοσία από τον ίδιο τον πρόεδρο, Μνημόνιο Α – Β συγκυβέρνηση με ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ , ένιωθε (ο Πρόεδρος) περήφανος με την εκλογή ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ και τα λοιπά που όλοι ξέρουμε, δεν θα συνεχίσω για να μην σας κουράσω. Το θέμα είναι τι πρέπει να γίνει τώρα, τι θέλει ο Κόσμος, τι θέλει ο Έλληνας . . . Τα λάθη έγιναν πάνε . . . Ο ΕΛΛΗΝΑΣ όμως φοβάται : Μήπως ξαναγίνουν λάθη από το ΚΟΜΜΑ ? γιατί να σε ξανά ψηφήσει ? Πρέπει πρόεδρε να βγεις και να παραδεχτείς τα λάθη σου, να κοιτάξεις στα μάτια τον κόσμο και να του πεις ότι η ΕΛΛΑΔΑ είναι για τους Έλληνες, οι ΕΛΛΗΝΕΣ τώρα αυτό που θέλουν είναι ένα πατριωτικό κόμμα, όμως στελέχη του θα είναι άτομα με επίπεδο να έχουν μόρφωση, Παρένθεση ( αν η χρυσή αυγή είχε στελέχη μορφωμένα, στις 17 ΙΟΥΝΙΟΥ θα ήταν σίγουρα τρίτο κόμμα, αυτό που θα ήσουν εσύ πρόεδρε αν δεν έπεφτες μέσα στον βόθρο των . . . ) Τώρα θέλουμε νέα ρήξη και ανατροπή, πρόσεξε πρόεδρε μετά τις εκλογές επειδή τα γεγονότα θα τα έχει πάρει ο κατήφορος ο κόσμος θα ξανά ψάξει από κάπου να πιαστεί, φρόντισε να απλώσεις το χέρι σου, την αγκαλιά σου να έρθουν επάνω σου, ο κόσμος θέλει σταθερότητα, το ναι ναι το όχι όχι. Το κόμμα τώρα ξεκαθάρισε , κάνε εκπομπές με τα υπόλοιπα στελέχη κάθε μέρα τέσσερα άτομα το λιγότερο και συζητάτε μεταξύ σας τα προβλήματα του κόσμου, δώστε λύσεις, ο κόσμος θα σας ακούσει, μην κατηγορείς άλλο τους δικούς σου «προδότες» όμως να λες τα λάθη που κάνουν , μέχρι εκεί . . .
    θέλω να γράψω πολλά . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive