Κυριακή 20 Μαΐου 2012

ΚΡΑΥΓΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ. Του Αργύρη Σιδέρη

Απο χθές μπήκαμε στην τελική ευθεία, της τελικής ΑΠΟΦΑΣΗΣ. 
Πρέπει να αποφασίσουμε ΤΩΡΑ, ή με τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ ή με τους ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.
Μέση λύση ΔΕΝ υπάρχει, αν θέλουμε να υπάρχει η Ελλάδα μας.
Μέση λύση είναι σαν το "ολίγον άνδρας" ή το "ολίγον έγκυος".
Λίγο Προδότης ή λίγο Πατριώτης ΔΕΝ γίνεται.
'Η το ένα, ή το άλλο.
Εμείς στα 4 -και βάλε- χρόνια λειτουργίας μας σαν ιστολόγιο επιλέξαμε τον Πατριωτικό δρόμο.
Επιλέξαμε να στηρίξουμε με κριτική, σκληρή πολλές φορές το ΛΑ.Ο.Σ. και τον Πρόεδρό του Γ.Καρατζαφέρη, αλλά το λέμε ξανά, όχι ΟΛΕΣ τις επιλογές του.
Πολλά - πάρα πολλά- θέματα, ΔΕΝ έφταναν στ`αυτιά του, όχι λόγω πολιτικής του.. βαρυκοϊας αλλά λόγω της ... υπερβολικής προστατευτικότητας συνεργατών του, που χρησιμοποιώντας φίλτρα πολιτικής ενημέρωσης, πίστευαν ότι έτσι, συγκρατούσαν τα "τοξικά" πολιτικά μηνύματα και ανέπνεε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. φρέσκο πολιτικό αεράκι. 
Εν μέρει, λογική και ανθρώπινη πρακτική προφύλαξης ενός αξιόμαχου πολιτικού ηγέτη, βεληνεκούς του Γιώργου Καρατζαφέρη.
Όμως ΑΥΤΟΣ δεν είναι τέκνο πολιτικής νομενκλατούρας των κολεγίων, ή κούτσουρο των γνωστών πολιτικών τζακιών.
'Εχει "βρέξει κώλο" για να φάει ψάρι, που λέει ο λαός και τίποτα δεν βρήκε έτοιμο στο πιάτο....

Είμαστε τώρα στο σημείο ΜΗΔΕΝ.
Ή ο αγώνας του, συνεχούς κωπηλασίας 12 ετών προκειμένου να φτάσει στο λιμάνι, θα έχει αίσια κατάληξη με τη δικαίωσή του να δεί το χαμόγελο στα μάτια ΟΛΩΝ των Ελλήνων, ή θα σημαίνει την συνολική εθνική κατάθλιψη και την αποτυχία του.
ΕΔΩ είμαστε ΤΩΡΑ.
Το ... βουλώνουμε και ενισχύουμε τα προστατευτικά "φίλτρα"; ή τα .. χώνουμε κανονικά και γινόμαστε ... δυσάρεστοι;
Προτιμάμε το δεύτερο ως συνήθως.
Προτιμάμε τη προσωρινή δυσαρέσκεια με την ΑΝΕΥ όρων ενημέρωση που ίσως να γίνει.. ευαρέσκεια για τους πολλούς μελλοντικά και όχι για τους λίγους.
Γι αυτό, πείτε τις απόψεις, τις προτάσεις, τη γκρίνια σας, το παράπονό σας, την κριτική σας, την γνώμη σας, ΕΔΩ και εμείς ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ, ότι ΟΤΙ πείτε θα φτάσει στα χέρια του Γ.Καρατζαφέρη το πολύ την ΕΠΟΜΕΝΗ μέρα, χωρίς φίλτρα και παραμορφωτικούς φακούς. 
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η 17η Ιουνίου θα μας βρεί σε μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ Ελλάδα και όχι σε ένα Γερμανικό ή Σταλινικό προτεκτοράτο.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ 

3 σχόλια:

  1. Και οι δύο πλευρές (Δεξιά-Αριστερά)
    οδηγούν η μία στην σκλαβιά και η
    άλλη στην απώλεια της χώρας.
    Με την ίδια συνταγή του Εμφυλίου
    προσπαθούν να φανατίσουν ωστε να
    προκαλέσουν την απόλυτη πόλωση η
    οποία σε καμμία περίπτωση δεν είναι
    προς όφελός της Ελλάς και Ελλήνων.
    Δείξτε μου έναν Πατριώτη που μπορεί
    να ΚΑΝΕΙ-ΠΡΑΞΕΙ ΑΜΕΣΑ πέραν του να
    μιλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού έχετε πρόσβαση στον πρόεδρο, πείτε του να δώσει εντολή, όταν παίρνουμε τηλέφωνο να μιλήσουμε και να πούμε γνώμες και προτάσεις, να κάθονται και να συζητούν λιγάκι και όχι να εκτελούν το καθήκον απλά να ακούν ή να κάνουν ηχητική καταγραφή. Πιθανόν στην απέναντι γραμμή να υπάρχει μια οικογένεια και να είναι αναποφάσιστη, εμένα οι τηλεφωνητές με εξόργισαν, ένιωσα σαν να περίμεναν πότε θα κλείσω το τηλέφωνο και σταμάτησα να μιλάω, τους χαιρέτησα ευγενικά και έκλεισα.
    Προσοχή ποιους χρησιμοποιούμε, πολλές φορές οι καλές και αγαθές προθέσεις γυρνάνε μπούμεραγκ με λάθος διαχείριση. Είμαι σίγουρος ότι με τον ίδιο τον Καρατζαφέρη θα μιλούσα πιο ανοιχτά γιατί είναι ο ίδιος απλός και ανοιχτός στον κόσμο.

    Να οργανωθούμε όχι να αυτοκαταστραφούμε, ένα σεμινάριο marketing επικοινωνίας δεν βλάπτει.

    Ευχαριστώ
    Aprosarmostos
    (Yποστηρικτής θεμάτων ΛΑΟΣ σε μεγάλα Blogs όπως το http://www.enikos.gr
    "Για να δείτε πως υποστηρίζουν οι απλά σκεπτόμενοι ανιδιοτελείς πολίτες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από: Παναγιώτης Μπέλεσης (mpelesis@hol.gr)
    Εστάλη: Δευτέρα, 28 Μαΐου 2012 11:52:12 πμ
    Προς: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (karatzaferis@laostv.gr)
    ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ: Η κατά την άποψη μου, προς το, παρόν, αποτυχία των σκληρών προσπαθειών, του Καρατζαφέρη σε σχέση με άλλους που ούτε το μυαλό του διαθέτουν, ούτε την πείρα του ούτε, ούτε, ούτε, .. Α. δεν πρόσεξε τις εναντίον του ρετσινιές με τις οποίες τρέφεται ο ψηφοφόρος πού έστω και μία σαν πέσει, γίνεται ανεξίτηλη.. Τι από καιρό ακούω για τον Καρατζαφέρη: 1) το και κλασικό΄ τον λένε κολοτούμπα βασική κατηγορία.. 2) είναι πράκτορας της ιντέλιντζερ σέρβις .. 3)δεν είναι Έλληνας....... 4) βάφει τα Μαλλιά του.. 5)απατά την γυναίκα του... 6) φαντάστηκε ότι τον επισκέφτηκε το άγιο πνεύμα.. 7)διαλαλεί τις αγαθοεργίες του... 8) όταν πάει στην εκκλησία παίρνει τις κάμερες μαζί του. 9)έχει μαζέψει όλους τους αρχαιοελληνιστές στο κόμμα του.. 10)υποστηρίζει τους ομοφυλόφιλους ...... 11)έχει στριπτιτζάδικο και διακινεί μικρά κοριτσάκια..... 12)όπου και να πάει τον συνοδεύουν μπράβοι ..... 13)την Κυριακή αντί να πάει στην εκκλησία, κοιμάται ... 14. ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑ ΑΠΟ ΗΛΙΑ ΧΑΤΖΙΣΤΑΥΡΙΔΗ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΙΧΟΥ: ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΜΑΝΕΚΕΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑΞΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΡΑΦΕΙ: ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΑΝΝΕΚΕΝ-ΕΚΦΩΝΗΤΡΙΩΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΕΣΠΕΡΙΔΩΝ 48 & ΧΑΡΟΚΟΠΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΜΟ
    Β. έπρεπε, από παλιά, κάποιος να παρακολουθούσε και να μη άφηνε τίποτα να πέφτει κάτω αναπάντητο στο διαδίκτυο πού βράζει από πολεμική εναντίον του...
    Γ. Το ραδιόφωνο 90,6fm , Tο τηλεάστυ και η Α1 είναι ανεπαρκή μέσα προκειμένου να δρομολογηθεί ο ψηφοφόρος θετικά στις κάλπες για τον απλούστατο λόγο ότι ο πολύς λαός το 97% πού έχει την ανεξίτηλη ρετσινιά στην ψυχή του και όχι μόνο, δεν ακούει, δεν βλέπει ούτε τηλεόραση ούτε ραδιόφωνο ούτε εφημερίδα του..Είναι εγκληματικά απαράδεκτο να έχει στην διάθεσή του, τούτα τα μέσα ενημέρωσης και να βρεθεί εκτός βουλής είναι δυστύχημα . ειλικρινά θλίβομαι...
    Δ. κάποιος να διατρέχει στο facebook και αλλού στο διαδίκτυο, για να αναλάβει αντεπίθεση . η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, δεν πρέπει να υπερισχύσουν οι κυρίως υπεύθυνοι για το κατάντημα της χώρας και ο Καρατζαφέρης να μείνει εκτός βουλής... παναγιώτης μπέλεσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive