Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Ο ΓΑΛΛΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ. ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΑΝΤ. Γράφει ο Σπύρος Θεοδωράτος



Τη δέσμευσή του να ξαναμπεί η Ευρώπη σε τροχιά ανάπτυξης, αλλά και απασχόλησης ανακοίνωσε ο Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος χθες επικράτησε στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στην Γαλλία, σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα. 
Ο σοσιαλιστής υποψήφιος έρχεται πρώτος με 27,% και ακολουθεί ο Νικολά Σαρκοζί με 26,6%. 
Την έκπληξη των εκλογών έκανε η Μαρίν Λεπέν, κερδίζοντας ένα 19,9%, ενώ στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο Ζαν Λυκ-Μελανσόν της Αριστεράς και ακολουθεί ο κεντρώος Φρανσουά Μπαϊρού. 
Λίγο μετά την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων, ο Γάλλος πρόεδρος εξέφρασε την εμπιστοσύνη του ότι ο ίδιος θα είναι ο νικητής στις 6 Μαΐου,... στο β'γύρο των εκλογών, καλώντας τους εκλογείς "να τον ψηφίσουν από αγάπη για την πατρίδα". 
Εστίασε, εξαλλου, στο ότι οι Γάλλοι ενδιαφέρονται πάντοτε ζωηρά, "να υπερασπίσουν τη γαλλική ταυτότητα, να αναβαθμίσουν τις εργασιακές συνθήκες, να καταπολεμήσουν την λαθρομετανάστευση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive