Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Ενάμισυ χρόνο πριν το μνημόνιο 2 κάποιοι αντιμνημονιακοί το περιμένανε να έρθει για να ιδρύσουν κόμμα;

Πριν 1.5 χρόνο, λίγο μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010, κάποιος γνωστός από τα παλιά πολιτικά μετερίζια στη Νέα Σμύρνη, όταν με συνάντησε και πιάσαμε τη κουβέντα για τις δημοτικές εκλογές και γενικά για την πολιτική, μου είχε πει ότι θα προσχωρήσει σε κάποια μελλοντική πολιτική κίνηση με δεξιό προφίλ, αντιμνημονιακή, αποτελούμενη από ανεξάρτητους δεξιούς. Μάλιστα μου είχε προτείνει να συμμετέχω. Αυτά τα είχε πει και σε άλλους παλιούς γνωστούς. 
Επειδή ένα χρόνο μετά είδαμε το όνομά του να φιγουράρει σε μια παρόμοια πολιτική κίνηση που μόλις ιδρύθηκε, τίθεται εύλογα το ερώτημα, υπήρχε 1.5 χρόνο πριν σχέδιο για την ίδρυσή της; Γνωρίζανε για το μνημόνιο 2 και τις συνέπειές του, που μόλις θα ψηφίζονταν θα ιδρύανε τη συγκεκριμένη πολιτική κίνηση;
Άρα ήξεραν και σωπούσαν; Γιατί δεν τα λέγανε; Απλώς περιμένουμε απαντήσεις που ίσως δεν πάρουμε ποτέ… 
Αυτά για να μην μας περνάνε για γατάκια… οι αντιμνημονιακοί – δεξιοί – δήθεν ανεξάρτητοι….
 http://www.tsiapis.com/2012/03/2.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive