Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2012

Ο ΗΛΠΑΠ ΣΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ

Σύσκεψη για τα προβλήματα των εργαζομένων γίνεται αυτή την ώρα μεταξύ της Γραμματείας Συνδικαλισμού του ΛΑΟΣ και του Συλλόγου Υπαλλήλων ΗΛΠΑΠ (ΟΣΥ)
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ
                 ΛΑ.Ο.Σ.
                                    Αθήνα 19-01-2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Σήμερα 19.01.2012 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ. συνάντηση των  εργαζομένων στον ΗΛΠΑΠ (Ο.ΣΥ.) με τον Γραμματέα Συνδικαλισμού κ. Κανελλόπουλο Γ. και  το  μέλος  της   Γραμματείας κ. Χριστόπουλο Γ.
Στην συνάντηση παραβρέθηκαν  ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κακούρος Δ. και ο Αντιπρόεδρος κ. Λιοτσάκης Σ...

Συζητήθηκαν με τους εργαζόμενους θέματα που αφορούν  την έλλειψη προσωπικού, τη μείωση των δρομολογίων κατά 40-50%, τις σοβαρές ελλείψεις στην τεχνική υποστήριξη των οχημάτων, τις  οικονομικές απολαβές καθώς και εργασιακά και ασφαλιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Οι εργαζόμενοι πρότειναν τρόπους για την ανάπτυξη και επιβίωσή της εταιρείας καθώς και για την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους  Αθηναίους επιβάτες.
 Από την πλευρά  του ΛΑ.Ο.Σ. ο Γραμματέας Συνδικαλισμού τόνισε ότι:
 « Οι αστικές συγκοινωνίες και  η  εξυπηρέτηση του κόσμου αποτελεί πρώτιστη προτεραιότητα για το κόμμα .
 Θέλουμε αποτελεσματικότητα, εκσυγχρονισμό ,βελτίωση των θεσμικών τους προβλημάτων και αναβάθμιση των προσφερομένων υπηρεσιών  με την ενεργή συμπαράσταση  των  εργαζομένων στον ΗΛΠΑΠ που είναι πρόθυμοι και πρέπει να συμμετέχουν.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive