Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Νάσος Αλευράς : Άλλο κυβέρνηση από συνοικέσιο κι άλλο από έρωτα, πλυντήριο όμως βάζουμε όλοι…Της 'Εφης Γαλώνη


‘Άλλο κυβέρνηση από συνοικέσιο κι άλλο από έρωτα, πλυντήριο όμως βάζουμε όλοι…
Χαρακτηριστικά «σχέσης» απέδωσε στην κυβέρνηση  συνεργασίας ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ  Νάσος Αλευράς υποστηρίζοντας ότι ακόμη κι αν προέκυψε  από «ανάγκη και όχι από έρωτα», αυτό δεν συνεπάγεται ότι τις δουλειές του σπιτιού θα τις κάνει μόνο ένα κόμμα, άλλα όλα μαζί εκ περιτροπής.
Το συγκεκριμένο σχόλιο προέκυψε ως απάντηση του βουλευτή στις αιχμές ΝΔ και ΛΑΟΣ για την αποτελεσματικότητα του κυβερνητικού έργου.
«Αποφασίσαμε», είπε,..
« να κάνουμε έναν γάμο ανάγκης και όχι από έρωτα. Όμως, αν φαντάζεστε ότι μετά το γάμο, τις δουλειές του σπιτιού θα συνεχίσει να τις κάνει το πΑΣΟΚ, είστε γελασμένοι. Τις δουλειές θα τις κάνουμε μαζί.
Κι επειδή άκουσα περί πλυντηρίου των λαθών του ΠΑΣΟΚ λέω ότι το μεγαλύτερο πλυντήριο είναι αυτό που κάναμε εμείς στα λάθη της ΝΔ και τα ξεπλύναμε με πολύ κόπο». Δεν διευκρίνισε αν τα ρούχα ξέβαψαν κι έγιναν ροζ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive