Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Δώστους φούντα και κοίμησε τους για πάντα.....


Αυτές τις μέρες υπάρχει μια έντονη κινητικότητα σχετικά με την αποποινικοποίηση των ελαφρών ναρκωτικών στην Ελλάδα,σίγουρα  δεν είναι τυχαίο πως αυτό θα γίνει αυτήν την εποχή όπου οι νέοι δεν μπορούν να έχουνε και πολλά όνειρα. Κάτι τέτοιο άλλωστε έγινε και πριν μια δεκαετία στην Αργεντινή, όλες οι γειτονιές της φτωχής Αργεντινής γέμισαν με το Πάκο ένα φθηνό ναρκωτικό που είχε στόχο να καταστρέψει και να κοιμίσει την νέα γενιά, μια γενιά η οποία δεν θα είχε θέση στην εργασία,στα σχολεία και στα πανεπιστήμια.
Θα μου πείτε μα και στην Ολλανδία συμβαίνει..
και δεν υπάρχει πρόβλημα, ναι όμως στην Ολλανδία υπάρχει κράτος και αρχές,ναι μεν μπορούν να καπνίζουν ελεύθερα αλλά το προμηθεύονται μόνο σε ειδικά ''καφενεία'' και επιτρέπεται η πώληση έως 5 γραμμάρια και αυτά υπό κάποιους όρους. Αν συνέβαινε αυτό όμως στην Ελλάδα ξέρετε ποιο θα ήτανε το αποτέλεσμα; να γεμίσουν τα πάρκα και οι πλατείες με μαστουρωμένα 14χρονα(που συμβαίνει αλλά σε μικρότερη έκταση) που το έχουνε δει ως μαγκιά και λόγω της έλλειψις ενημέρωσης για τα ναρκωτικά μπορεί να πάνε παρακάτω στα χαπάκια και να καταλήξουν στην πρέζα,γιατί οι χρήστες ηρωίνης δεν άρχισαν να ''τρυπιούνται'' αμέσως αλλά ξεκίνησαν και εκείνοι με τα πιο ''soft'' πράγματα.
Παρακάτω θα προσπαθήσω να απαντήσω στα κυριότερα επιχειρήματα αυτών που είναι υπέρ της αποποινικοποίησης των ελαφρών ναρκωτικών.
Μα αν γίνει αποποινικοποίηση δεν θα υπάρχουν πλέον έμποροι που θησαυρίζουν!
Μα η δουλειά της αστυνομίας δεν είναι να συλλαμβάνει τους ''κακούς''; Εκτός και αν η ίδια η αστυνομία είναι μέσα σε όλο αυτό, που μην κρυβόμαστε υπάρχουν και αστυνομικοί που λειτουργούν ως ''βαποράκια''.
Πηγαίνουν λιγότερα παιδιά στην φυλακή!
Μα και οι ίδιοι το λέτε! ΠΑΙΔΙΑ! Πιστεύετε πως αν κάποιο παιδί μπλέξει από νωρίς δεν θα κάνει αργότερα κάποια στραβή;
Μα έχω το δικαίωμα ακόμα και να καταστρέψω τον εαυτό μου! 
ΟΚ φυσικά και το έχεις αλλά από την στιγμή που το κράτος μας είναι μπουρδέλο δεν σκέφτεσαι πως θα παρασυρθούν και ανήλικοι; Οπότε ασχολήσου καλύτερα με το δικαίωμα στην ελευθερία του λόγου και με το δικαίωμα στην εργασία που στο καταπατούν καθημερινά.
Όπου έγινε νόμιμο η χρήση του μειώθηκε λόγω του ότι το παράνομο σε ελκύει!
Ναι αλλά και το τσιγάρο είναι νόμιμο και αυξάνεται η χρήση του συνεχώς και ειδικά στις νεαρές ηλικίες παρά τις τόσες αντικαπνιστικές εκστρατείες. Ενώ είναι παράνομο ο περιπτεράς να δώσει τσιγάρα σε ανήλικο(αμφιβάλλω αν οι περισσότεροι το γνωρίζετε) μπορεί ο κάθε 12χρονος να πάει να αγοράσει για τον ''μπαμπά του''.
Για να κλείσω θέλω να πω πως είμαι άτομο που έχει δοκιμάσει και έχει γνωστούς συστηματικούς χρήστες. Αν ζούσα σε ένα οργανωμένο κράτος θα ήμουν υπέρ της αποποινικοποίησης αλλά επειδή δεν συμβαίνει αυτό καλύτερα θα ήτανε να προστατεύσουμε τους εφήβους που παρασύρονται εύκολα. Μας θέλουνε μαστουρωμένους και κοιμισμένους για να μας εκμεταλλεύονται, ας μην τους κάνουμε την χάρη, ας ξανακερδίσουμε την ζωή μας!
Vlasfimos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive