Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Σε εξέλιξη οι απολογίες των 10 συλληφθέντων για τα «στημένα» παιχνίδια ποδοσφαίρου.

Ενώπιον του 9ου Τακτικού Ανακριτή, βρίσκονται και απολογούνται από το πρωί οι 10 κατηγορούμενοι για την υπόθεση των στημένων αγώνων που συνελήφθησαν για κακουργήματα και πλημμελήματα, και αυτό της εγκληματικής οργάνωσης.


Πρόκειται για τους Σταύρο Ψωμιάδη, πρόεδρο της ΠΑΕ Καβαλας, Γιώργο Τσακογιάννη, μεγαλομέτοχο της ομάδας της Ηλιούπολης, Νίκο Χάλκο, πρόεδρο της ομάδας της Ηλιούπολης , Αχιλλέα Μπέο - πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου, Θανάση Ντότση - μάνατζερ του Αγροτικού Αστέρα και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή των Τρικάλων, Δημήτρη Ζαβαντία - παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και του Πανσερραϊκού, Ανδρέα Δημόπουλο - οργανωτή παράνομου στοιχήματος, Βασίλη Καρακούλια - οργανωτή παράνομου στοιχήματος, Νίκο Παντέλη προπονητή.
Ο Σταύρος Ψωμιάδης ολοκλήρωσε την απολογία του, ενώ ο ανακριτής θα αποφασίσει στο τέλος της διαδικασίας για τον εάν θα ζητήσει την προφυλάκιση των κατηγορουμένων.
Ενώπιον του ανακριτή εμφανίσθηκε και ο δικηγόρος του καταζητούμενου Γιάννη Παπαδόπουλου (υπάλληλος ΕΠΟ), ο οποίος δήλωσε την πρόθεση του πελάτη του να παρουσιαστεί μέσα στις επόμενες ημέρες.
Αναφερόμενος στις συνομιλίες που έχουν καταγραφεί και εμπλέκουν τον πελάτη του στο σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει, είπε ότι οι συνομιλίες αυτές έγιναν στο πλαίσιο της φιλικής και κοινωνικής συναναστροφής και τόνισε ότι δεν είναι ποινικά αξιοποιήσιμες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive