Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΕΚΔΟΤΟ."Ο Γιάννης κερνά Γιάννης πίνει" κατά του "στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα». Έχουν και την πλάκα τους-λέμε τώρα-τελικά!

Και νέες ενστάσεις βουλευτών της επιτροπής Οικονομικών

Νέα σύγκρουση, χαμηλότερων τόνων αυτή τη φορά, στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ στη συζήτηση για διατάξεις που περιλαμβάνονται στο νομοσχέδιο για το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, και κυρίως αυτή με την οποία η διαχείριση των καθημερινών διαθεσίμων του κράτους μεταφέρεται από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους στον ΟΔΔΗΧ.

Πρωταγωνιστές όπως και στην προηγούμενη συνεδρίαση ο Γιώργος Φλωρίδης και η Βάσω Παπανδρέου. Ο Γιώργος Φλωρίδης ζήτησε και πάλι από το οικονομικό επιτελείο εξηγήσεις για την μεταφορά αυτή και επανέλαβε ότι συνεχίζει να διατηρεί πολιτικές επιφυλάξεις.

Από την πλευρά της η Βάσω Παπανδρέου σχολίασε ότι «οι αντιρρήσεις που τέθηκαν αφορούν το άρθρο 5, που θεσπίζει ένα φορέα ο οποίος δεν πρέπει να λειτουργεί σαν Γιάννης κερνά Γιάννης πίνει».

Ο υφυπουργός Φ. Σαχινίδης δεν άφησε αναπάντητη την αιχμή και απάντησε ότι «δεν μου αρέσουν τα υπονοούμενα ή τα ευθέως εννοούμενα του τύπου Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει. Υπάρχει και το στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα».
Ενώ μιλώντας αργότερα σε δημοσιογράφους -για να φτάσει παντού το μήνυμα-, ξεκαθάρισε ότι σε περιπτώσεις αιχμών «από δω και πέρα θα απαντάμε σε όλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive