Στην μονάδα εμφραγμάτων ο Νίκος Κούνδουρος μετά τη ληστείαΝΙΚΟΣ

ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΣ 

Το σχέδιο νόμου συνταγμένο από αόρατες και παρασκηνιακές δυνάμεις που υπηρετούν και κυκλώνουν τον αφελή Υπουργό Πολιτισμού, διαχειρίζεται με εγκληματική αδεξιότητα ουσιώδη θέματα που αφορούν αυτή καθαυτή την επιβίωση του κινηματογράφου.

Είναι φανερό πως οι συντάκτες των εφημερίδων και της τηλεόρασης που ασχολήθηκαν με το θέμα, είχαν πλήρη άγνοια του σχεδίου νόμου, που πέρα από κάθε λογική διαγράφει ουσιαστικά το πνευματικό μέρος της κινηματογραφικής γλώσσας, ευνοώντας μέχρι σκανδάλου τους διαχειριστές και κάπηλους του κινηματογράφου, καταδικάζοντας τους πραγματικούς δημιουργούς στον ταπεινωτικό ρόλο του ικέτη.    

Στην μονάδα εμφραγμάτων ο Νίκος Κούνδουρος μετά τη ληστεία 


Θύμα θρασύτατων ληστών έπεσε τα ξημερώματα ο γνωστός σκηνοθέτης Νίκος Κούνδουρος, μέσα στο σπίτι του στην Αθήνα.
Αρχικά μπήκαν στον χώρο του δύο από τους δράστες, οι οποίοι ακινητοποίησαν τον σκηνοθέτη και τον έσυραν μέχρι το χρηματοκιβώτιο. Εκεί του ζήτησαν να το ανοίξει και να τους παραδώσει όσα χρήματα υπήρχαν.
Ο δημιουργός του «Δράκου»  αρνήθηκε και πάλεψε με τους δύο ληστές και τότε, σύμφωνα με πληροφορίες, εμφανίστηκαν άλλα δύο άτομα, τα οποία τον χτύπησαν στο πρόσωπο.
Τελικά ο 84χρονος σκηνοθέτης άνοιξε το χρηματοκιβώτιο και οι ληστές πήραν ότι υπήρχε σε αυτό.
Λίγη ώρα αργότερα ο Νίκος Κούνδουρος ζήτησε βοήθεια από έναν γείτονά του, ο οποίος τον μετέφερε στο νοσοκομείο Γιώργος Γεννηματάς.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Κούνδουρος νοσηλεύεται στη μονάδα εμφραγμάτων, καθώς παραπονέθηκε για πόνους στο στήθος.