Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ… ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.

Στην αντιπαράθεση με φόντο τις αυτοδιοικητικές εκλογές, το θέατρο του παραλόγου καλά κρατεί.  

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 

Το αυτονόητο είναι η καθολική – πλην γενικόλογη – καταγγελία της κυβερνητικής πολιτικής.
Πρόκειται για μια φραστική καταδίκη, ανέξοδη και ανώδυνη…
Πρόκειται για έναν πολιτικό πειρασμό στον οποίο ενίοτε ενδίδουν ακόμα και οι κυβερνητικοί υποψήφιοι.
Είναι άλλωστε δημοφιλές να καταδικάζεις μια «αντιδημοφιλή» κυβερνητική πολιτική, πολύ δε περισσότερο όταν για τίποτε δε δεσμεύεσαι και κυρίως τίποτε το σαφές και συγκεκριμένο δεν καλείσαι να ανατρέψεις.

Και η ομολογία αυτή γίνεται ακόμα σαφέστερη, όταν ακόμα και οι πλέον φανατικοί πολέμιοι των κυβερνητικών επιλογών διαπιστώνουν ότι η κυβερνητική πολιτική τόσο γενικά όσο και πιο ιδιαίτερα στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, είναι εν πολλοίς δεδομένη.


Έτσι, ακόμα και αυτοί παραπέμπουν την πεμπτουσία της δικής τους παρουσίας σε μια ατέρμονη φιλολογία περί λαϊκών αγώνων γενικά, περί αντίστασης γενικά, περί κινητοποιήσεων γενικά, χωρίς να καταδεικνύουν συγκεκριμένα το ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ.

Οφείλουμε όμως να είμαστε σαφείς και ξεκάθαροι...



Οι αυτοδιοικητικές εκλογές στο φόντο των δραματικών εξελίξεων που προοιωνίζονται για τη χώρα, δεν μπορεί και δεν πρέπει να αναδείξουν κλακαδόρους των πολιτικών της παγκόσμιας διακυβέρνησης, ούτε φυσικά και οργανωτές παρελάσεων που θα εκτονώνουν ανώδυνα για το πολιτικό σύστημα το μίσος και τη συσσωρευμένη οργή στην ψυχή του Έλληνα πολίτη.

Μέσα από αυτή την πολιτική αναμέτρηση, ο Ελληνικός λαός οφείλει να αναδείξει τους ηγέτες του ξεσηκωμού του.
Αυτούς που θα στοχεύσουν ευθέως την καρδιά του Καλλικράτη, για να αφανίσουν οριστικά το εθνοκτόνο δημιούργημα που μας επέβαλε η αντεθνική συμμορία της παγκόσμιας διακυβέρνησης…Αυτούς που θα ανατρέψουν στην πράξη τα «τετελεσμένα» του λαθρονόμου, και θα παραδώσουν και πάλι την Ελλάδα στους πολίτες της…Αυτούς που θα απειθαρχήσουν πραγματικά (και όχι φραστικά) στις πολιτικές της υποτέλειας, που θα χειραφετήσουν από το πλέγμα αυτών των θεσμών την Ελληνική κοινωνία, και θα αμφισβητήσουν το ραγιαδισμό ως επίσημη και μοναδική πολιτική στάση των ηγετών της.
Από αυτή την πολιτική μάχη, ο Ελληνικός λαός έχει υποχρέωση να μην αναδείξει ούτε συμβιβασμένους, ούτε απλά γκρινιάρηδες διαχειριστές της πολιτικής υποταγής, αλλά τους ορκισμένους πρωταγωνιστές της καθολικής ανατροπής της. 

Σε αυτή την πολιτική αναμέτρηση, ο Ελληνικός λαός έχει υποχρέωση να μην παρασυρθεί
- ούτε από τις πολιτικά πρόστυχες φωνές των υμνωδών του συμβιβαστικού «μονόδρομου»…
- ούτε από τα ανέξοδα πυροτεχνήματα των παρελάσεων εκτόνωσης που δεν οδηγούν πουθενά…
- ούτε από τις επικίνδυνες και αποπροσανατολιστικές σειρήνες της χειραγωγούμενης πατριδοκαπηλείας, που διχάζουν το λαό, και τον παραδίδουν βορά στα επικίνδυνα σχέδιά τους.

Η Αθήνα, ΜΠΟΡΕΙ και ΠΡΕΠΕΙ να αποτελέσει ένα μαχητικό γήπεδο καθολικής ανατροπής των πολιτικών και των στρατηγικών της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Η Αθήνα, ΜΠΟΡΕΙ και ΠΡΕΠΕΙ να αποτελέσει τον πυρήνα της εξέγερσης που θα γενικευθεί σε ολόκληρη την Ελλάδα, και θα επεκταθεί ως ντόμινο σε ολόκληρη την Ευρώπη. 

Όλοι εμείς ΜΠΟΡΟΥΜΕ και ΠΡΕΠΕΙ να καταστήσουμε την Αθήνα μια πραγματικά 
ΕΛΕΥΘΕΡΗ πόλη, στην προοπτική μιας πραγματικά ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, και αυτό δε συνιστά απλά μια πρόκληση, αλλά και την κορυφαία μας ιστορική ευθύνη απέναντι στους πατεράδες μας, στα παιδιά μας και τα εγγόνια μας.
Χθες ίσως να ήταν νωρίς…
Αύριο σίγουρα θα είναι αργά…
Τώρα είναι η ώρα!!!

Ας τους πάρουμε και τα σώβρακα…. Μπορούμε!!! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive