Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

Υφυπουργός αβανταδόρος λαθρομεταναστών

Γράφει ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΡΩΝΤΑΣ
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας

Συγκινητικές και σπαραξικάρδιες σκηνές εκτυλίχθηκαν στο κέντρο υποδοχής λαθρομεταναστών στην Παγανή της Λέσβου με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη-που την είδε άραγε την προστασία;-Σπύρο Βούγια να τους σφίγγει τα χέρια και να καταγγέλει το ελληνικό κράτος για την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους.

Δεν είναι συνθήκες υποδοχής και φιλοξενίας αυτές απεφάνθη ο Παυλόπουλος Νο 2. Δίκιο έχει. Ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων θα ήταν στοιχειωδώς ενδεδειγμένο για την περίσταση. Άλλωστε πρέπει να περάσουμε και το μήνυμα: «Ελάτε κι άλλοι». Έτσι θέλει η Τουρκία που μας τους στέλνει, έτσι αποφάσισε και η παγκόσμια Νέα Τάξη-η προσφιλής στον Γ. Παπανδρέου Παγκόσμια Διακυβέρνηση-που θέλει να διαλύσει τα ενοχλητικά έθνη-κράτη μεταβάλλοντάς τα σε πολυφυλετικούς αχταρμάδες.

Και τα δικαιώματα των δύστυχων ιθαγενών, κύριε Βούγια μας, ποιός θα τα σκεφτεί; Εμάς μας ρωτήσατε είτε εσείς, είτε οι ομογάλακτοι προκάτοχοί σας, εάν συναινούμε στον κατακλυσμιαίο εποικισμό της χώρας μας; Εν μέσω παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και ύφεσης, πόση ακόμα Ασία και Αφρική μπορεί να χωρέσει και να ταϊοει η Ελλαδίτσα; Λέγεστε υπεύθυνη κυβέρνηση κυρίαρχου κράτους κι εσείς και ο προηγούμενος θίασος σκιών; Ούτε την αυτονόητη προστασία των συνόρων μας δεν μπορείτε να διανοηθείτε, πόσο μάλλον να εξασφαλίσετε.

Πως να βρείτε λοιπόν έστω μιά κουβέντα συμπάθειας για τους δυστυχείς Μυτιληνιούς που βλέπουν καθημερινά την ποιότητα ζωής τους να υποβαθμίζεται από τους λαθρομετανάστες που εσείς και τα φερέφωνά σας στη Ε.Ρ.Τ. τους ονομάζετε απλώς μετανάστες; Η «Κόλαση του Δάντη» στην οποία αναφερθήκατε για να περιγράψετε τις όντως άθλιες συνθήκες κράτησης των λαθρομεταναστών, πράγματι ωχριά μπροστά σε αυτά που ετοιμάζετε για την Ελλάδα.

Από τώρα και στο εξής και ο πλέον αφελής θα μπορέσει να καταλάβει γιατί οι λαθρομετανάστες πανηγύριζαν έξαλλα για την εκλογική νίκη του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη Σαββατο 24/10/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive