Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

ΛΑ.Ο.Σ:Το δημογραφικό πρόβλημα και η μετανάστευση


Αγαπητοί καλησπέρα.
Τώρα τελευταία πολλοί ψηφοφόροι του ΛΑ.Ο.Σ παραπονιούνται γιατί δεν μιλάνε οι υποψήφιοι βουλευτές μας για το μεταναστευτικό. Εγώ λοιπόν σας στέλνω ένα μέρος του φυλλαδίου "Πατριωτικός Παρεμβατισμός" με τις θέσεις του ΛΑ.Ο.Σ για τη λαθρομετανάστευση και το δημογραφικό. Δημοσιεύσετε αυτό το άρθρο στα μπλογκ σας αγαπητοί. Είναι σημαντικό.

Το δημογραφικό πρόβλημα και η μετανάστευση
.

Το σημαντικότερο εθνικό πρόβλημα για τον ΛΑ.Ο.Σ στη σημερινή εποχή είναι η υπογεννητικότητα σε συνδυασμό με την αθρόα μεταναστευτική ροή προς την ελληνική επικράτεια. Ο δείκτης γεννήσεων στην πατρίδα μας είναι τραγικά μικρός (μόλις 0,9 ενώ θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον 2,1 για να παρέμενε ο πληθυσμός) και οι εκτιμήσεις της Ε.Ε. είναι ότι σε 25 έτη θα είμαστε μειονότητα στην πατρίδα μας.


Οι πολιτικές των κομμάτων του δικομματισμού για την αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας είναι ανύπαρκτες, ενώ η αριστερά κρύβεται πίσω από έναν υποκριτικό ψευτοανθρωπισμό τη στιγμή που για πρώτη φορά το ελληνικό έθνος αντιμετωπίζει τον κίνδυνο της βιολογικής του εξαφάνισης. Απαιτούμε άμεσες λύσεις προς αυτήν την κατεύθυνση με την ενίσχυση της οικογένειας που αποτελεί τον θεμέλιο λίθο του έθνους. Επιβάλλεται να ενισχυθούν ουσιαστικά οι τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες με πραγματικά κίνητρα και να σημάνει συναγερμός με κοινωνικά και οικονομικά κίνητρα για την αύξηση των γεννήσεων.

Το πρόβλημα γίνεται ακόμη οξύτερο με την αθρόα είσοδο μεταναστευτικών κυμάτων. Η
σημερινή μεταναστευτική ροή είναι πολύ πιο επικίνδυνη από αυτήν στην αρχή της δεκαετίας του 90 καθώς πρόκειται για εξωευρωπαϊκά έθνη από την Αφρική και την Ασία, ξένα προς τον ευρωπαϊκό πολιτισμό με σκληρή μουσουλμανική πίστη και τραγικά υψηλούς δείκτες γεννήσεων.

Ο κίνδυνος αλλοίωσης του εγχώριου πληθυσμού και διάρρηξης του κοινωνικού ιστού σε συνδυασμό με φαινόμενα κοινωνικής παθογένειας (π.χ. εγκληματικότητα και μείωση επιπέδου ποιότητας ζωής) είναι υπαρκτά, ενώ η ελληνική εργατική τάξη και τα χαμηλά στρώματα πλήττονται πρωτίστως καθώς το μεγάλο κεφάλαιο βρίσκει φθηνά και ανασφάλιστα εργατικά χέρια.

Ο ΛΑ.Ο.Σ πιστεύει στην ποσόστωση στο μεταναστευτικό ζήτημα υπό την εξής έννοια:
  1. Καταγραφή των μεταναστών που βρίσκονται στην ελληνική επικράτεια και καταγραφή των αναγκών της ελληνικής κοινωνίας σε μεταναστευτικό δυναμικό.
  2. Ποσόστωση επί του πληθυσμού (όχι περισσότερο από 3-4%) και αναλογική ποσόστωση σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες ανάλογα με τον πληθυσμό τους.
  3. Καλύτερη φύλαξη των συνόρων και πίεση στην Τουρκία με άμεση διακοπή της χρηματοδότησης αλλά και στις χώρες που στέλνουν μετανάστες να δεχτούν την επαναπροώθηση.
  4. Πίεση με κίνητρα και αντικίνητρα στους λαθρομετανάστες για άμεση εγκατάλειψη της ελληνικής επικράτειας και ποινικοποίηση της ανασφάλιστης εργασίας για λαθρομετανάστες και εργοδότες.
  5. Σε όσους μετανάστες βάσει της ποσόστωσης παραμείνουν στην ελληνική επικράτεια ύπαρξη κοινωνικών δικαιωμάτων αλλά όχι πολιτικών.
  6. Τα στρατόπεδα ή κέντρα υποδοχής μεταναστών εάν δε συνοδευτούν με τα ανωτέρω μέτρα, δε θα έχουν κανένα αποτέλεσμα.
Ο ΛΑ.Ο.Σ αντιλαμβάνεται ότι οι μετανάστες είναι άτυχοι άνθρωποι που αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τις χώρες τους λόγω πολέμων και φτώχιας, δεν τους αντιμετωπίζει με ρατσισμό και ξενοφοβία αλλά υποστηρίζει ότι η Ελλάς και η Ευρώπη δε δύνανται να απορροφήσουν το 1.000.000.000 ανθρώπων που είναι κάτω από τα όρια της φτώχειας. Η ποσόστωση, η αναλογική κατανομή στην Ευρώπη και η άμεση επαναπροώθηση είναι η μοναδική εθνική και ανθρωπιστική πολιτική και η μοναδική πολιτική που μπορεί που μπορεί να ακολουθήσει η Ευρώπη για να μη κατακλυστεί από μεταναστευτικές κινήσεις από τα βάθη της Αφρικής και της Ασίας.
Αν η Ευρώπη παραμείνει θεατής σε αυτό το φαινόμενο θα πρέπει να δηλώσουμε αδυναμία τήρησης της συνθήκης του Δουβλίνου II και να μη δεχόμαστε την επαναπροώθηση από άλλες ευρωπαϊκές χώρες αν η Ευρώπη δε διασφαλίζει την περαιτέρω επαναπροώθηση στην Τουρκία ή στις χώρες αποστολής μεταναστών.
Παράλληλα επισημαίνουμε την ανησυχία μας για τον θρησκευτικό φανατισμό και φονταμενταλισμό που χαρακτηρίζει αυτούς τους ανθρώπους, φαινόμενο που εάν δεν ελεγχθεί θα σημάνει μια πυρηνική βόμβα στα θεμέλια της Χριστιανικής Ευρώπης.
Πιστεύουμε ότι η Ελλάς πρέπει να έχει τόσους μετανάστες που μπορεί να αντέξει ώστε να μη θίγεται ο εθνικός και κοινωνικός ιστός και οι μετανάστες να μη γίνονται αντικείμενο εκμετάλευσης.
Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός.
Από: Μέλος της ΝΕ.Ο.Σ (Νεολαία Ορθόδοξου Συναγερμού).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive