Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

Επειδή ΕΔΩ έχουμε το θάρρος να λέμε τα ΠΑΝΤΑ με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ και η ΑΝΩΝΥΜΙΑ δεν μας εκφράζει!!

Θάχετε παρατηρήσει όλοι οι ασχολούμενοι με τη blogόσφαιρα, ότι εδω και μερικές μέρες το "troktiko" εχει εξαπολύσει εναν άνευ προηγουμένου μπουρδολογικό πόλεμο κατά του ΛΑ.Ο.Σ, ΟΧΙ για ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ λόγους, αλλά επειδή εχει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ με μέλος του ΛΑ.Ο.Σ τον κ. Δαραβίγκα και είναι στα Δικαστήρια. Δικαίωμά τους, λέμε εμείς, Δημοκρατία έχουμε, όποιος αισθάνετε θιγόμενος πάει στα Δικαστήρια και βρίσκει το δίκιο του. Η ένστασή μας είναι, ότι είναι αδιανόητη η λογική της συλλογικής ευθύνης. Τάχεις με κάποιον ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, βρέστε τα , ή μη τα βρίσκετε, ή κόψτε το λαιμό σας με πριονι.

ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ;

Αναπάντητο το ερώτημα και είναι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ. Α, Μην ξεχάσω, σε ότι αφορά την προσωπική αιχμή για το άτομό μου, θεωρώ ΤΙΤΛΟ ΤΙΜΗΣ το "αφισσοκολλητής" που μου αποδίδουν τα "troktika" και ΟΧΙ απαξιωτικό. Προτιμώ να είμαι αφισσοκολλητής, παρά ΑΝΩΝΥΜΟΣ αρουραίος τρεφόμενος απο τα σάπια απόβλητα του κοινωνικού κατεστημένου. Οι αφισσοκολλητές είναι οι ΑΓΝΕΣ ΨΥΧΕΣ των κομμάτων και η κινητήρια δύναμη, ΟΧΙ οι κάθε λογής άφραγκοι εισερχόμενοι και ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ εξερχόμενοι της πολιτικής. Στη διάθεσή σας πάντα, έστω και με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΜΕΙΣ , και με ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΕΣΕΙΣ, NO PROBLEM!!

Y.Γ. Τι να κάνουμε τώρα; Το ΛΑ.Ο.Σ , αφισσοκολλητές έχει, ΟΧΙ Χριστοφοράκους κ.λ.π.

Γράψαμε:"ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ" , ΛΑ.Ο.Σ και ΤΡΩΚΤΙΚΟ

Γράφει το "troktiko": "Μπαίνουν και οι αφισοκολλητές του Καρατζαφέρη να τον στηρίξουν"

ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ (Αφισσοκολλητής) Τεταρτη 12/8/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive