Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

Ξαναχτύπησε ο Τριανταφυλλόπουλος… Καμαρώστε τον! ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΟΙ!! ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΡΕ ΜΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ;;

Ο γνωστός προκλητικός και ανεύθυνος “δημοσιογράφος”, o Μάκης ο Εκαλιώτης, ξαναχτύπησε χτες το βράδυ από το παράθυρο του ALTER, στις 8:25μ.μ., κατά τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού.
Είπε λοιπόν o κύριος αυτός με το αποκρουστικό αλαζονικό και ειρωνικό του μειδίαμα, ο καπιταλιστής “προστάτης” των κατατρεγμένων και των αδυνάτων, ο φίλος των “Ξηρών” ου μην αλλά και των χλωρών, όταν το συμφέρον του το επιτάσσει, o θαυμαστής της κουκούλας και χειροκροτητής των αντιεξουσιαστών, με ύφος και στάση καρδιναλίου:
«Η μόνη παραγωγική δύναμη σ’ αυτή τη χώρα είναι οι αναρχοαυτόνομοι. Λένε θα κάψουμε και καίνε.»
Θαυμάστε , παρακαλώ, την επιπολαιότητα του “δημοσιογράφου”! Εκτός από ανόητος είναι και επικίνδυνος για τον τόπο. “Παραγωγική δύναμη”, λοιπόν, είναι οι αναρχοαυτόνομοι εμπρηστές της ξένης περιουσίας, οι προαγωγοί του χάους, οι υπονομευτές της κοινωνικής ειρήνης! Αυτά μας είπε ο Μάκης μας! Βρε τι θα κάναμε χωρίς αυτόν;Και ο Νίκος Χατζηνικολάου, πρόσφατα εκδότης κυριακάτικης εφημερίδας που προσφέρει πολυτελή τζιπ για να πουλήσει φύλλα, προάγοντας κι αυτός το τζόγο και μη ενδιαφερόμενος για το αν οι αγοραστές παίρνουν την εφημερίδα του για τα "δώρα" ή για να τη διαβάσουν, του απάντησε με μειδίαμα: «Τώρα θέλεις να με φτιάξεις;» Δε φτιάχτηκε, όμως, και το πράγμα έμεινε εκεί. Δεν ένιωσε την ανάγκη ο κ. Χατζηνικολάου να επαναφέρει το φίλο του το Μάκη στα συγκαλά του.Κάτι τέτοια λέγονται από πάμπλουτους μεγαλοδημοσιογράφους που τους φυλάνε αστυνομικοί των 700 ευρώ, οι οποίοι πληρώνονται από τον Έλληνα φορολογούμενο. Γι αυτό είπα και ξαναλέω: το πνευματικό σκοτάδι εκείνων που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη στον τόπο μας είναι τόσο πυκνό που κόβεται με το μαχαίρι… Τελικά δεν ξέρουμε από πού να φυλαχτούμε. Από τους άχρηστους και διεφθαρμένους πολιτικούς ή από τους επικίνδυνα διαπλεκόμενους και χαμηλής νοημοσύνης λαϊκιστές μεγαλοδημοσιογράφους;
Συνθλιβόμαστε καθημερινά μεταξύ Σκύλλας και Χάρυβδης, και δυστυχώς δε φαίνονται στον ορίζοντα εκείνοι που θα μας γλιτώσουν απ’ αυτά τα τέρατα.
Posted by Μαρία Σεφέρου

αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη τεταρτη 11/3/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive