Τρίτη 3 Μαρτίου 2009

Ταξιδιωτική οδηγία για τα Σκόπια


Ειδική οδηγία για τους Έλληνες τουρίστες στη ΦΥΡΟΜ

Ειδική οδηγία για του έλληνες τουρίστες στη ΦΥΡΟΜ

Ένα είδος ταξιδιωτικής οδηγίας εξέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών για τους έλληνες πολίτες που προτίθενται να ταξιδέψουν στη ΦΥΡΟΜ, μετά την επίθεση από ομάδα νεαρών εθνικιστών σε πούλμαν με έλληνες εκδρομείς στην Οχρίδα την Κυριακή.
Οι Έλληνες πολίτες καλούνται να ενημερώνονται εγκαίρως για τους ισχύοντες στην

ΦΥΡΟΜ κανόνες, να τους τηρούν πολύ σχολαστικά και κυρίως να λαμβάνουν μέτρα ιδιαίτερης προσοχής και σύνεσης, όσον αφορά την ασφάλεια τους κατά την διαμονή ή την διέλευσή τους από τη γειτονική χώρα.

Στην οδηγία σημειώνεται ότι οι ελληνικές διπλωματικές και προξενικές Αρχές στη χώρα είναι στην διάθεση των ελλήνων πολιτών, για τυχόν διευκρινίσεις ή για συνδρομή στην περίπτωση δυσάρεστου συμβάντος.
Θα πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη ότι η νομοθεσία στην ΠΓΔΜ αλλάζει συνεχώς και χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση του κοινού, ούτε των ενδιαφερομένων επαγγελματικών κλάδων, καταλήγει η οδηγία.
"Τα θλιβερά γεγονότα στην Οχρίδα, απλώς δείχνουν ότι μια προεκλογική ρητορεία του κ. Γκρουέφσκι έχει αποτελέσματα. Λυπούμαστε γι’ αυτό", δήλωσε η υπουργός Εξωτερικών μετά το τέλος της κυβερνητικής επιτροπής.
"Όσο συζητάμε με λύκους, που κατά διαστήματα μεταμφιέζονται σε πρόβατα, τότε τέτοια γεγονότα θα τα βλέπουμε μπροστά μας. Χρειάζεται σκληρότερη πολιτική και να φύγουμε από τις συνομιλίες", δήλωσε από την πλευρά του ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, αναφερόμενος στην επίθεση.
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη τριτη 3/3/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive