Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2009

Ή κα Μητσοτάκη-Κούβελα-Μπακογιάννη, ή είναι «έμμισθη» εκπρόσωπος των ΗΠΑ και του Ισραήλ στην Ελλάδα, ή ηλίθια σε βαθμό επικινδυνότητας. Ντροπή σου!

Ή κα Μητσοτάκη-Κούβελα-Μπακογιάννη, σε τηλεφωνική παρέμβαση της στο δελτίο ειδήσεων του Mega (20:15), αφού εξέθεσε ως δικές της θέσεις, τις θέσεις των ΗΠΑ και του Ισραήλ, προχώρησε στο γκρεμό της ηλιθιότητας, ή της «έμμισθης» των ΗΠΑ.
Ανάμεσα στα επιχειρήματα υποστήριξης τους ναζιστικού εγκλήματος στη Γάζα: επέρριψε ευθύνες στην Χαμάς, διότι «διέκοψε την εκεχειρία».
Κυρία με τα τρία επώνυμα, δεν έχεις καταλάβει ότι τώρα μιλούσες ως υπουργός των Εξωτερικών;
Είναι δυνατόν να μην γνωρίζει ένας υπουργός Εξωτερικών, όσα γνωρίζει ο μέσος πολίτης;
Δεν γνωρίζεις ότι η εκεχειρία έληξε στις 19 Δεκέμβρη 2008;
Δεν γνωρίζεις ότι η Χαμάς την τήρησε με ιερό σεβασμό;
Δεν γνωρίζεις ότι το αγαπημένο σου ναζιστικό καθεστώς του Ισραήλ δεν τήρησε κανέναν όρο της εκεχειρίας που είχε συμφωνήσει με την Χαμάς;
Δεν γνωρίζεις ότι το Ισραήλ αρνήθηκε να κάνει άρση του αποκλεισμού;
Που ζεις κυρά μου;
Δεν γνωρίζεις ότι για δύο (2) ολόκληρα χρόνια, το Ισραήλ έχει αποκλείσει τη Γάζα με εμπάργκο σε τρόφιμα, φάρμακα, καύσιμα;
Δεν γνωρίζεις ότι ήταν βασικός όρος της εκεχειρίας, που έληξε 19 Δεκέμβρη, και δεν τήρησε το Ισραήλ;
Δεν γνωρίζεις ότι τον αποκλεισμό στηρίζει και εφαρμόζει, όλα αυτά τα χρόνια, και η Αίγυπτος;
Δεν γνωρίζεις ότι 1,5 εκατομμύρια ανθρώπων πεινούν;
Ότι δεν έχουν ηλεκτρισμό; Ότι δεν λειτουργούν τα νοσοκομεία, λόγω έλλειψης φαρμάκων και ηλεκτρισμού;
Ότι παιδιά πεθαίνουν από πείνα, από έλλειψη φαρμάκων;
Τι γνωρίζεις;
Αν δεν τα γνωρίζεις, ως όφειλες, να παραιτηθείς!
Κάνε μια έντιμη πολιτική πράξη στη ζωή σου!
Όμως γνωρίζεις πολύ καλά!
Γι’ αυτό είσαι «έμμισθη» εκπρόσωπος των ΗΠΑ και του Ισραήλ στην Ελλάδα, ή ηλίθια σε βαθμό επικινδυνότητας!
Ξεφτιλισμένη, πουλημένη, δεξιά. Παράταξη των δοσίλογων, ταγματασφαλιτών, συνεργατών της χούντας, σήμερα του παρακράτους!
Αναρτήθηκε από σίβυλλα
http://www.sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/

1 σχόλιο:

  1. Μια που θυμηθηκε και η βρωμιαρα ΑΡΙΣΤΕΡΑ ... τον πατριωτισμο... της αφιερωνω :

    Πόσο πατριώτης είναι, αλήθεια, κάποιος, που ψηφίζει ένα κόμμα, το οποίο υπέστειλε την ελληνική σημαία από ελληνικό έδαφος, στέλνοντας μάλιστα στον τάφο τρεις Έλληνες αξιωματικούς; (ασφαλως ηταν η αριστερα.. και παλι)

    Πόσο πατριώτης είναι κάποιος που εκλέγει ένα κόμμα, το οποίο χαριεντίζεται μ’ έναν αμετανόητο εχθρό, που με τη σειρά του έχει κοστίσει πολυάριθμους νεκρούς μέχρι και στην τελευταία ελληνική οικογένεια; (ασφαλως η αριστερα.. και παλι)

    Πόσο πατριώτης είναι κάποιος που επικροτεί την εκχώρηση της εθνικής οικονομίας σ’ ένα ξένο κέντρο, χωρίς να αντιληφθεί ότι αυτό αποτελεί ουσιαστικά παραχώρηση κυριαρχικού δικαιώματος της πατρίδος του; (ασφαλως η αριστερα.. και παλι)

    Πόσο πατριώτης είναι κάποιος που υποστηρίζει πολιτικούς, οι οποίοι αποστρέφονται οτιδήποτε προδίδει αγάπη για την πατρίδα και έχουν απαλείψει την λέξη «έθνος» και τα παράγωγά της από το λεξιλόγιό τους. (ασφαλως η αριστερα.. και παλι)

    Πόσο πατριώτης είναι αυτός που ταυτίζεται με ιδεολογίες, οι οποίες θεωρητικά, αλλά και έμπρακτα καλλιεργούν την μισαλλοδοξία και το κοινωνικό μίσος, καταργούν εθνικά σύνορα, αμφισβητούν τις ανθρώπινες ελευθερίες και στο πρόσφατο παρελθόν έχουν αιματοκυλίσει όλη την Ελλάδα; (ασφαλως η αριστερα.. και παλι)

    Πόσο πατριώτης είναι αυτός που δεν πάει στρατό ή που δεν είναι διατεθημένος να αφιερώσει λίγους μήνες από την ζωή του μακριά από την μαμά του και τον μικρόκοσμό του για την ιδέα της πατρίδος που τόσα της χρωστάει; (ασφαλως η αριστερα.. και παλι)

    Πόσο πατριώτης είναι αυτός που επιδιώκει τον πολιτιστικό αφανισμό της Ελλάδος, θέλοντας να την μετατρέψει σε μία βαβέλ ανθρώπων, θρησκειών και παραδόσεων, εξαλείφοντας εντελώς αυτό που δήθεν προασπίζεται, την διαφορετικότητα; (ασφαλως η αριστερα.. και παλι)

    Πόσο πατριώτης είναι αυτός που καταχράται το δημόσιο χρήμα και κλέβει τους συμπολίτες και συμπατριώτες του; (ασφαλως η αριστερα.. και παλι)

    Πόσο πατριώτης είναι αυτός που τον καλύπτει τον κλέφτη και τον ανέχεται; (ασφαλως η αριστερα.. και παλι)

    Πόσο πατριώτης είναι αυτός που ψηφίζει με βάση το ρουσφέτι και την εξυπηρέτηση των προσωπικών του μικροσυμφερόντων; (ασφαλως η αριστερα.. και παλι)

    Πόσο πατριώτης είναι αυτός που εκλέγεται εξυπηρετώντας τέτοια μικροσυμφέροντα;
    (ασφαλως η αριστερα.. και παλι)

    Πόσο πατριώτης είναι αυτός προσβάλλει τα εθνικά σύμβολα ή ανέχεται την προσβολή τους; (ασφαλως η αριστερα.. και παλι)

    Πόσο πατριώτης είναι αυτός που καλλιεργεί την εθνική αμνησία και τον μαρασμό του εθνικού φρονήματος για να γίνει αρεστός σ’ έναν γείτονα που τον μισεί θανάσιμα;
    (ασφαλως η αριστερα.. και παλι)

    Πόσο πατριώτης είναι αυτός που μετατρέπει ένα έθνος πολεμιστών, εμπόρων και ναυτικών, σε τσούρμο δημοσίων υπαλλήλων, σερβιτόρων και τεμπέληδων; (ασφαλως η αριστερα.. και παλι)

    Ποσο πατριωτης ειναι ενας που καλυπετ το τουρκογραμμενο βιβλιο της ρεπουση και αλλων τετοιων σκυλιων ? που τον 'ενοχλουν' οι παρελασεις, που δεν αναρτα ποτε σημαια ελληνικη σπιτι του.. (ασφαλως η αριστερα.. και παλι)

    Ποσο πατριωτης ειναι αυτος που παραδιδει το ονομα, την εθνικοτητα και τελος το συνολο της ιστοριας των ελληνιστικων χρονων της τρισενδοξης ελληνικης μακεδονιας στους τυχαρπαστους γυφτοσκοπιανους ? (ασφαλως η αριστερα.. και παλι)

    Ποσο πατριωτης ειναι αυτος που εκανε γαργαρα τους s300 και τους απεσυρε -κατοπιν τουρκικης διαταγης- απο την Κυπρο αφηνοντας την 'γυμνη' αφου ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ? (ασφαλως η αριστερα.. και παλι)

    Και τελικά, αν όχι πατριώτες, τι άνθρωποι είναι όλοι αυτοί;

    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ... ΟΙ ΕΝΔΟΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ ,ΟΙ ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ..ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ..

    ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ εγκαθιδρυσε τα φασιστικοτερα αιμοσταγη καθεστωτα, εξαθλιωσε τους λαους και τελος κατεστησε πουτανες ανα την ευρωπη τις αδελφες και τις κορες των ατυχων υπηκοων των..

    ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ =

    http://www.nlg.gr/digitalnewspapers/ns/main.html

    ζητειστε στην ανωτερω ιστοσελιδα = ‘6/3/1932 , ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ‘ , και ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ στην τεταρτη (4) σελιδα κατω-κατω (νουμερο 10) στα πρακτικα της καταπτυστου ΙV ολομελειας του ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΚΚΕ και διαβαστε=
    ‘’ η Ελλαδα είναι κρατος ιμπεριαλιστικο που κατεκτησε δια της βιας ολοκληρες περιφερειεςκατοικημενες ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΕΘΝΟΤΗΤΕΣ (Μακεδονια, Θρακη) που τις ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΙ και τις υποβαλλει σε μια αποικιακη εκμεταλλευση που καταδιωκει και εξοντωνει τις εθνικες μειονοτητες (εβραιοι) .Το ΚΚΕ διακηρυττει εν ονοματι των βασικων αρχων του μπολσεβικισμου για την Μακεδονια και την Θρακη το συνθημα του δικαιωματος της αυτοδιαθεσης ΜΕΧΡΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ για μια ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ Μακεδονια Θρακη και υποστηριζει ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ την επαναστατικη παλη του πληθουσμου των περιφερειων αυτων για την ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ‘’

    ΑΚΟΥΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΑΚΟΥΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΑΥΤΑ !
    ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive