Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2009

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ.ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΚΕΥΩΡΙΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΙΔΗΣΗ.ΤΟ ΨΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ...

ΤΟ "ΣΥΣΤΗΜΑ" ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:
α) Δημοσιεύει εν προκειμένω το "ΒΗΜΑ" μια ειδησούλα, στο "ΒΗΜΑτοδότη",
β) Την αναδημοσιεύει κάποιο blogg με "πιασάρικο" τίτλο,
γ) Την επεξεργάζεται δεόντως άλλο blogg ικανής αναγνωσιμότητας και ω του θαύματος, η ειδησούλα, διογκώνεται και γίνεται Θέμα.
Απο κει και πέρα το παίρνουν εφημερίδες, κανάλια, άλλα blogs και άντε ο θιγόμενος να αποδείξει τα αυτονόητα.
Στην προκειμένη περίπτωση "θύμα" Γ. Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ. Φυσικά και δεν τρέφουμε ΚΑΜΙΑ εκτίμηση ούτε στον ΓΑΠ, ούτε στο ΠΑΣΟΚ όπως το κατάντησαν, αλλά τα προσωπικά μας σε σχέση με την αλήθεια, έρχονται τελευταία.
Έχουμε και λέμε λοιπόν. Το "χορό" ξεκίνησε το "ΒΗΜΑ" ακολούθησε το blogg:"anergoidhmosio grafoi.blogspot.com" μετά πήρε το "μαντήλι" το "parapolitiki.gr" και μετά...... βλέπουμε.
Επειδή εκτιμούμε απεριόριστα το έργο και την προσφορά των blogs και συνεπώς δικαιολογούμε κάποια ... 'παραστρατήματα", τουναντίον είμαστε κάθετοι σε κάθε συκοφαντική ή εγνωσμένα ψευδή προσπάθεια σπίλωσης του ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ. Είναι νομίζουμε ο μοναδικός τρόπος διαφύλαξης της ελευθερίας των blogs. Eπαινούμε ότι καλό, καυτηριάζουμε ότι -κατά τη γνώμη μας- ζημιώνει την πρόοδο και καταξίωση των blogs.
Λυπούμαστε που αναγκαζόμαστε να αναφέρουμε ονομαστικά τα πιο πάνω blogg, αλλά ΑΝ παρά τα όσα σας παραθέτουμε πιο κάτω κάνουμε λάθος, ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ.
*******************
ΣΤΟΙΧΕΙΟ 1.
Γράφει ο...
BHMAτοδότης σε RSS
***Υψηλής τεχνολογίας το δώρο του κ. Γ. Παπανδρέου στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ ΠαΣοΚ, αλλά και στους βουλευτές και στα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος. Ελαβαν όλοι δώρο το τελευταίο μοντέλο του τηλεφώνου μπλάκμπερι. Δεν πρόκειται όμως για απλό δώρο, αλλά για ένα εργαλείο πολιτικής οργάνωσης. Με τα μπλάκμπερι η Χαριλάου Τρικούπη συγκροτεί ένα προνομιακό δίκτυο επικοινωνίας (ιδίως επειδή το πλεονέκτημα του συγκεκριμένου τηλεφώνου είναι ότι λαμβάνει και στέλνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου). Επίσης, το τηλέφωνο περιέχει προχωρημένα ηλεκτρονικά παιχνίδια, κάτι που το καθιστά αναντικατάστατο κατά τη διάρκεια των κομματικών συνεδριάσεων. ***
ΣΤΟΙΧΕΙΟ 2.
ΓΡΑΦΕΙ Η "parapoltiki" που όπως αναφέρει το πήρε απο το: "anegoidhmosiografoi"
Κιμπάρης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
anergoidimosiografoi.blogspot.comΔιαβάσαμε στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ οτι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρόσφερε ως Χριστουγεννιάτικο δώρο στα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου, τους Βουλευτές και τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους,το τελευταίο μοντέλο Blackberry.Απο μια πρόχειρη ματιά που ρίξαμε είδαμε οτι το συγκεκριμένο μοντέλο ξεπερνάει σε αξία τα 350 ευρώ. Κάνοντας έναν απλό πολλαπλασιασμό της αξίας επί 450 -κατά προσέγγιση τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου + οι Βουλευτές + οι Δημοσιογράφοι- διαπιστώσαμε οτι το συνολικό κόστος των δώρων του κ. Παπανδρέου είναι157 500 €!!!Και ως άνεργοι που περάσαμε Χριστούγεννα με ελάχιστα χρήματα αναρωτιόμαστε: ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ;
Kαι το ... κερασάκι στην τούρτα..
Σχόλιο Παραπολιτικής :Πρόκειται για μια πληροφορία που διαβάσαμε και εμείς στον Κυριακάτικο ΒΗΜΑτοδότη και μας έκανε εντύπωση ( δείτε εδώ ).Φανταζόμαστε ότι πρόκειται για μια συλλογική απόφαση του ΠΑΣΟΚ και όχι προσωπική απόφαση του Παπανδρεόυ.Το να κάνει πάντως ένα κόμμα δώρο αξίας 350 ευρώ σε αρκετούς δημοσιογράφους είναι μια επιλογή που "ξενίζει"...Και "ξενίζει" ακόμα περισσότερο σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης αλλά και σε μια περίοδο όπου το ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει ότι αντιμετωπίζει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα...
Αναρτήθηκε από Παραπολιτική
ΤΟ ΨΑΞΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΤΙ ΒΡΗΚΑΜΕ:
OYTE 1 Ευρώ δεν έβαλε το ΠΑΣΟΚ για αυτά τα Blackberry.Τα μέλη του Ε.Σ. και οποιοδήποτε στέλεχος του ΠΑΣΟΚ (από το μέλος τοπικής οργάνωσης ως και τον Πρόεδρο) λαμβάνουν το blackberry ΔΩΡΕΑΝ όταν μπαίνουν στο εταιρικό πρόγραμμα της Wind που έχει συμφωνηθεί με ΠΑΣΟΚ (http://is.pasok.gr/?page_id=319) που παρέχει πολλά προνόμια στους συνδρομητές του, όπως πολύ χαμηλό πάγιο, το χαμηλότερο κόστος συνομιλιών της αγοράς για τις εκτός δικτύου κλήσεις, και το σημαντικότερο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ συνομιλίες μεταξύ όσων ανήκουν στο πακέτο, καθώς και ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες διαδικτύου και email.
Οι οργανώσεις που διαθέτουν Γραφεία και τα στελέχη του κινήματος έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν πρόσβαση στις υπηρεσίες ασφαλούς εσωτερικού διαδκτύου( Virtual Private Network - VPN ). To VPN δίνει την δυνατότητα σε όλες τις οργανώσεις να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες που παρέχει το τμήμα μας και παρουσιάζονται συνοπτικά στο
http://is.pasok.gr/. Τα στελέχη με την χρήση του Blackberry έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του http://is.pasok.gr/?page_id=203 και αποκτούν την δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης και επικοινωνίας. Περισσότερες πληροφορίες στο http://vpn.pasok.gr/ .
*****************************
Σημ.skeftomasteellhnika.gr: Εντάξει είμαστε καλοπροαίρετοι και αγαθοί, όμως δεν δεχόμαστε κουκουλοφόρικα παιχνίδια και υποτίμηση της νοημοσύνης ΚΑΝΕΝΟΣ. Πιστεύουμε ότι θα καταλάβατε απ τα πιο πάνω πως ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ τα παιχνίδια.
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη σαββατο 3/1/09

1 σχόλιο:

  1. Αυτές τις ημέρες έμεινα έκπληκτος με την όλη σκηνοθεσία και οργάνωση αυτής της προπαγάνδας. Να προσθέσω ορισμένες λεπτομέρειες στην ιστορία.

    Αρχικά υπήρξαν τεκμηριωμένες απαντήσεις αναγνωστών στο blog των "άνεργων δημοσιογράφων" εξηγώντας με στοιχεία ότι ο Γ. Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ δεν έδωσε ούτε ευρώ! Ακολούθησε συζήτηση με τους “άνεργους δημοσιογράφους” που κατέληξε με μια υποσημείωση στο άρθρο τους προσπαθώντας να μπαλώσουν αυτά που είχαν γράψει προηγουμένως.

    Προς έκπληξη όλων, λίγο πριν την αλλαγή του έτους αφαίρεσαν την υποσημείωση μαζί με τα σχόλια των αναγνωστών που ήταν αντίθετα(!) αφήνοντας άθικτο το αρχικό άρθρο τους και όλα τα ευνοϊκά για εκείνους σχόλια. Άρα το πρώτο βήμα ουσιαστικά ήταν η λογοκρισία.

    Ανυποψίαστοι, και μη γνωρίζοντας τον αντίλογο ενημερώνονται οι υπεύθυνοι του DentNEWS.net, νομίζουν ότι έπιασαν "λαυράκι" και αναλαμβάνουν να φτιάξουν δυσφημιστική αφίσα στο άρθρο εδώ http://www.dentnews.net/?p=3163. Σήμερα βέβαια ζήτησαν συγνώμη. Ταυτόχρονα η αφίστα στέλνεται και σε δημοφιλή μπλογκ όπως εκείνο της εκπομπής Studio Άλφα (http://studioa-blog.blogspot.com/) το οποίο μετά από δική μας παρέμβαση σήμερα παραδέχθηκε την το λάθος της είδησης.

    Είμαι λίγο σοκαρισμένος επειδή παρακολούθησα από την πρώτη στιγμή την ιστορία. Από την λογοκρισία (έτυχε να κάνω refresh την σελίδα και να έχουν "κοπεί" οι αντίθετες απόψεις) και τον τρόπο που μέσα σε 3 μέρες "εξαπλώθηκε" ως επιδημία .

    Το "μυστικό" της προπαγάνδας είναι ότι οι κατασκευαστές της συκοφαντίας ντύθηκαν τον μανδύα του "άνεργου δημοσιογράφου" προβάλλοντας το προφίλ του κοινωνικά αδικημένου πολίτη. Έτσι κέρδισαν γρήγορα τον οίκτο, την συμπόνια και την συμπαράσταση πολλών γνωστών μπλόγκερ (πχ Πιτσιρίκος) που ήταν ανυποψίαστοι.


    Πάντα θεωρούσα ότι στο διαδίκτυο, από τη φύση του, επικρατεί ευκολότερα η αλήθεια από το ψεύδος. Αυτές τις ημέρες μαζί με άλλους διαδικτυακούς φίλους "κυνηγούσαμε" μια επιδημία ενημερώνοντας τα "θύματα". Αυτό με έκανε να αναγνωρίσω πως κρύβεται μια πιο σκοτεινή δύναμη στα σπλάχνα αυτού του θεριού που λέγεται διαδίκτυο.

    Πιστεύω πως γίναμε όλοι σοφότεροι διότι το θέμα θα είναι πολύ σοβαρό ανεξάρτητα από το αν ψηφίζει κάποιος ΠΑΣΟΚ ή όχι.


    Φιλικά,

    Παναγιώτης Πετεινάτος
    e-pasok.forumotion.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive