Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008

Ποιός μηχανισμός εξακολουθεί να δουλεύει τον ελληνικό λαό εδώ και τόσες δεκαετίες;


Και ποιός δέν έχει το θάρρος να βγεί και να πεί στους 'Ελληνες την πλήρη αλήθεια για το βράδυ εκείνο;
Ήμουν εκείνες τις μέρες και νύχτες απέναντι και απο πάνω, στο ξενοδοχείο ΑΤΛΑΝΤΙΚ. Είδα την "εξέγερση" με γυμνούς οφθαλμούς αλλά και με κάποια κυάλια, που μου δάνεισε ένας τουρίστας απο το διπλανό δωμάτιο.
Το τάνκς το είδαμε όπως το είδε και ο φωτογραφικός φακός. Πέραν αυτού ΟΥΔΕΝ. Η μπούρδα περι νεκρών μέσα στο Μετσόβιο ή και έξω απο αυτό είναι κατευθυνόμενο καφενειακό δημιούργημα.
Τα επεισόδια στο οπτικό πεδίο απο την μία άκρη μέχρι την άλλη υπήρξαν μηδενικα, δηλαδή ανύπαρκτα. Συνωστισμός ήταν το μόνο που αντίκρυζε κανείς.
Κρίμα, και ήταν το μόνο περιστατικό που δέν απασχόλησε απολύτως κανέναν. Απέναντι σε γωνιακή πολυκατοικία στην Πατησίων ένας κύριος σε έξαλλη κατάσταση φώναζε και παρακαλούσε για ένα ασθενοφόρο. Καμιά ώρα αργότερα έφθασε ένα στρατιωτικό ασθενοφόρο και τότε είδαμε ότι, οι ασθενοφορείς κουβαλούσαν στο όχημα μία γυναίκα που μόλις είχε γεννήσει στο σπίτι της.
Δέν θα ήθελα να επεκταθώ, γιατί σίγουρα θα θυμώσουν πολύ στον ρεπόρτερ που με χαρά διαψεύδω ότι, όσο φαινόταν μέσα και έξω απο το Πολυτεχνείο κανένα κορμί δέν έπεσε νεκρό. Πού είδε ο κονδυλοφόρος του 20 νεκρούς;
ΠΕΛΙΑΣ
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη δευτερα 17/11/08

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive