Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2008

ΠΕΡΙ.... ΒΑ(Λ)ΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟ ΙΕΡΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ ΠΡΟΣΧΩΜΕΝ

«Εμπλοκή» και ορκωτών λογιστών στο Βατοπέδι

«Πρωτοφανείς» χαρακτηρίζει ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής τις εκτιμήσεις του Σώματος Ορκωτών Λογιστών για την υπόθεση Βατοπεδίου και ζητεί να ελεγχθούν ενδελεχώς. Οπως φαίνεται, υπερεκτίμησαν τις παραλίμνιες στη Βιστωνίδα εκτάσεις και υποτίμησαν τα ακίνητα που δόθηκαν -με τη μέθοδο της ανταλλαγής- στη μονή, ενώ δεν ανέφεραν την αντικειμενική αξία των ακινήτων.
Την Τρίτη ζήτησαν και πήραν προθεσμία ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ και ο μοναχός Αρσένιος. Διερευνάται η τυχόν ευθύνη της προέδρου Πρωτοδικών στη Ροδόπη.

Με καθυστέρηση εννέα ετών, υπογράφηκε χθες από τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ Γιώργο Σουφλιά η υπουργική απόφαση που καθορίζει ως Εθνικό Πάρκο μεταξύ άλλων και τη λίμνη Βιστωνίδα, την οποία θέτει υπό καθεστώς πλήρους προστασίας χαρακτηρίζοντάς τη «λιμνοθάλασσα».
ΣXETIKA ΘEMATA Επανεξετάζονται οι εκτιμήσεις_(...EΛΛAΔA...) Εσπευσμένα Εθνικό Πάρκο η Βιστωνίδα_(...EΛΛAΔA...)

Αναρτήθηκε από P. MICHALOPOULOS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive