Παρασκευή 1 Αυγούστου 2008

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ. ΟΤΙ ΠΟΘΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ, ΝΑ ΤΟ ΠΑΘΕΤΕ ΤΩΡΑ. ΜΠΡΑΤΣΑΚΙΑ, ΟΜΠΡΕΛΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ !!

Οι ........σταθερές θέσεις του ΠαΣοΚ για τις ΔΕΚΟ Αναρτήθηκε από kafeneio

ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ:


«Φωτιές» στο ΠΑΣΟΚ από γκάφα της Κατσέλη για τις ΔΕΚΟ.
Σε δύσκολη θέση έφερε για μία ακόμη φορά το επίσημο ΠΑΣΟΚ η αρμόδια τομεάρχης για την οικονομία κυρία Λούκα Κατσέλη, η οποία τάχθηκε υπέρ του κλεισίματος ζημιογόνων ΔΕΚΟ, υπερκερώντας ακόμη και την πολιτική του κ. Γιώργου Αλογοσκούφη. Αιφνιδιάζοντας τους πάντες, η κυρία Κατσέλη δήλωσε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ ότι «αν μία επιχείρηση δεν χρειάζεται πλέον, θα μπορούσε να κλείσει και να κοιτάξει κανείς τι θα πρέπει να γίνει. Το θέμα δεν είναι ιδεολογικό». Υπενθυμίζεται ότι η ρύθμιση Αλογοσκούφη, που προκάλεσε πολιτική και κοινωνική θύελλα, αφορά απλώς στον περιορισμό των μισθολογικών αυξήσεων στους εργαζομένους σε ζημιογόνες ΔΕΚΟ, προκειμένου αυτές να μην έχουν διαρκώς ανεξέλεγκτα ελλείμματα - και όχι βεβαίως να κλείσουν, κάτι που δεν ετέθη ποτέ από την κυβέρνηση. Γι’ αυτό και η θέση της κυρίας Κατσέλη ερμηνεύτηκε από στελέχη του ΠΑΣΟΚ ως «πιο νεοφιλελεύθερη και από την πολιτική της κυβέρνησης», με αποτέλεσμα ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου να καταβάλλει επίπονη προσπάθεια
προκειμένου να αμβλύνει τις εντυπώσεις χωρίς να «αδειάσει» τη σκιώδη υπουργό Οικονομίας.
«Δεν έχουμε κάποια λίστα ΔΕΚΟ που πρέπει να κλείσουν» είπε ο κ. Παπακωνσταντίνου, και παρέπεμψε στην κυρία Κατσέλη για το αν εννοεί κάποιο συγκεκριμένο παράδειγμα. Και πρόσθεσε επιτιθέμενος στην κυβέρνηση: «Δεν είμαστε εμείς αυτοί οι οποίοι θέλουμε να μειώσουμε και να εξαφανίσουμε τον δημόσιο τομέα σ’ αυτή τη χώρα. Εχουμε μία κυβέρνηση η οποία έχει καθαρή ιδεολογική αφετηρία και προσέγγιση να μειώσει τον δημόσιο τομέα σε βάρος του Ελληνα πολίτη».
Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που μία παρέμβαση της κυρίας Κατσέλη φέρνει σε δύσκολη θέση τη Χαριλάου Τρικούπη και προκαλεί εσωτερικές αναταράξεις. Είχε προηγηθεί η δήλωσή της ότι εάν το ΠΑΣΟΚ αναλάβει την κυβέρνηση θα επανεθνικοποιήσει τον ΟΤΕ, θέση που είχε αναγκάσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να διχαστεί για την ορθότητα και τον ρεαλισμό μιας τέτοιας άποψης.

"ΑΡΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ"

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive