Παρασκευή, 1 Αυγούστου 2008

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ? ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ? ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ? ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ Ε9 ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ!! ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ Ο-Λ-Ο-Ι !! ΤΩΡΑ


{αναρτήθηκε απο:skeftomasteellhnika.gr την Παρασκευή 1η Αυγούστου ώρα 13:35}

ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ Ή ΣΑΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΙ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΡΙΠΛΗ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ –– ΠΟΥ ΤΙ ΕΙΡΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ –– ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΕΝΑΝΤΙ 1.000.000 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ Ε.Τ.ΑΚ. ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.

ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ !!!

ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ

(ΑΦΜ,ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ,ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ,ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΦΜ ΣΥΖΥΓΟΥ, ΑΡΙΘΜΟΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΦΜ ΤΕΚΝΩΝ) ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΕΝΤΥΠΟ Ε9

ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΣΑΣ

{Αναρτήθηκε απο: SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ώρα 13:35}

ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΚΕΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ Ε.Τ.ΑΚ. ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΟΠΩΣ ΗΔΗΔΗΛΩΣΕ Ο Κος ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ.

ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ (ΥΕΕΑΔ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (ΓΓΠΣ) ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΩΝ ΩΣΤΕ

ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΝ ΒΟΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΕΤΟΝΥΧΗΔΩΝ.

ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ Ε9 ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ,ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΣΑΝ ΤΡΕΛΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ.

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠ’ ΑΥΤΟ....

ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.

ΟΤΑΝ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΝ, ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ….

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ…..

ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΑΣ , ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΛΛΩΝ !!!

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ: ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ- ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ- ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΤΟ Τ Ω Ρ Α!!
Αναρτήθηκε απο:SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR Την Παρασκευή 1η Αυγούστου ώρα 13:35

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive