Κυριακή 14 Μαΐου 2023

Πεθαίνουν σε γήπεδα σε παγκάκια σε καφετέριες σε μπαρ όπου μπορεί να φανταστεί κανείς – Συντελείται μία άνευ προηγουμένου γενοκτονία με οργανωμένο σχέδιο από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων

 

Ξαφνικό θάνατο είχε ένας ηλικιωμένος ο οποίος βγήκε για μια βόλτα στο λιμάνι του Πειραιά και άφησε την τελευταία του πνοή σε ένα παγκάκι.
Όπως έγινε γνωστό από το Λιμενικό πρόκειται για έναν άνδρα 70 ετών που εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου 13 Μαΐου σε ένα παγκάκι κοντά στην Πύλη Ε-9 του Πειραιά....

Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε στον Άγιο Σπυρίδωνα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive