Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

Η ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΚΟΥΛΗ [ΑΧΘΟΦΟΡΟΥ]..... ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ . ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΟΥΜΕ

 
ΠΑΤΣΗΣ-ΧΕΙΜΑΡΑΣ-ΣΠΥΡΑΚΗ-ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ- ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΑΙ ΟΥ ΓΑΡ ΕΧΟΥΣΙΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΟΙ ''ΝΤΑΒΕΛΗΔΕΣ'' ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΑΚΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "NA ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει επιφέρει την μεγαλύτερη οικονομική καταστροφή που έχει γνωρίσει η χώρα, τουλάχιστον στη μεταπολίτευση....
Αυτός ο ισχυρισμός ίσως να ακούγεται υπερβολικός, ειδικά όταν το κυρίαρχο αφήγημα στα συστημικά ΜΜΕ είναι οι «πρωτοφανείς οικονομικές επιδόσεις» της Ελλάδας, οι επενδύσεις, οι 11 αναβαθμίσεις, η «τεράστια ανάπτυξη» που υπερβαίνει το μέσο όρο της ΕΕ, η μείωση της ανεργίας κλπ.
Η αλήθεια δυστυχώς είναι τελείως διαφορετική. Η εικόνα της χώρας είναι τραγική. Για την ακρίβεια, εάν η Ελλάδα ήταν εταιρεία, θα είχε απολυθεί σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο και οι μέτοχοι θα είχαν προσφύγει στη δικαιοσύνη.
Η Ελλάδα παρουσίασε το μεγαλύτερο σωρευτικό έλλειμμα, ύψους 17,4% του ΑΕΠ της, τη διετία 2020-2021 μεταξύ των χωρών της Ε.Ε. Όπως όλα δείχνουν και το 2022 θα κλείσει με έλλειμμα. Το γραφείο προϋπολογισμού του κράτους της Βουλής κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τα δίδυμα ελλείμματα της οικονομίας, γεγονός που καταδεικνύει την τραγική κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει.
Ο δανεισμός έχει εκτοξευτεί. Λόγω του ιλιγγιώδους ελλείμματος του εμπορικού ισοζυγίου το οποίο και αυτό καταγράφει ρεκόρ όλων των εποχών, η Ελλάδα ζει πλέον με δανεικά.
Σα να μη φτάνουν όλα αυτά, η Ελλάδα εξακολουθεί να είναι η ακριβότερη στην Ευρώπη τόσο στο κόστος ενέργειας, όσο και στο κόστος καυσίμων. Είναι αδιανόητο μία χώρα που βρίσκεται στον πάτο της ευρωπαΐκής κατάταξης αναφορικά με τις αποδοχές και τους μισθούς, να έχει το ακριβότερο ρεύμα – σε επίπεδο χονδρικής – και τα ακριβότερα καύσιμα σε επίπεδο λιανικής.
Εάν μάλιστα συνειδητοποιήσουμε ότι το κόστος ενέργειας είναι βασικό κριτήριο ανταγωνιστικότητας μίας χώρας, η ανταγωνιστικότητα της Ελλάδας έχει καταρρεύσει.
Αντίθετα, το γεγονός ότι μία χώρα με τους χαμηλότερους μισθούς – πλην Βουλγαρίας – συνεχίζει να πληρώνει το ακριβότερο κόστος σε ρεύμα και καύσιμα, αποδεικνύει την συντονισμένη ληστεία κατά των πολιτών και των επιχειρήσεων που διαπράττει η κυβέρνηση.
  • Έτσι που το πάνε αυτοί , η επόμενη συνταγή που θα πρέπει να σας δώσω θα είναι η μπουγιαμπέσα του βαρκάρη ...
Αυτοί οι τύποι πουλάνε και τη μάνα τους. Θα μου πει κάποιος ότι αφού έχει καλό μεροκάματο γιατί να μην το κάνουν.!! Ούτως ή άλλως εκεί θα κωλώσουν;; Τώρα πουλάνε οι ωτακουστές τα δεδομένα που μάζευαν .Έτσι κι αλλιώς εξουσία δεν ξαναβλέπει το δοβλέτι. ΟΙ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.
ΕΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΙΔΕΑΣΕΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ........ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΝΤΑΜΑ ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ ΦΥΣΙΚΑ.......
Πουλάνε σκελετούς ,αγοραστές πολλοί για μια καρέκλα.Μέχρι τις εκλογές θα δούμε και θα ακούσουμε πολλά.
Υ.Γ Όσοι κόβετε βασιλόπιτες....το κομμάτι του σπιτιού....να το στέλνετε στον Πάτση.
ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ

2 σχόλια:

  1. Τό μεγαλύτερο καί καλύτερο "πάρτυ" τό κάνει ο διάβολος ΤΩΡΑ,μ'αυτή τήν "κυβέρνηση"
    μέ αυτή τήν "χώρα" καί μέ αυτούς τούς "ανθρώπους"...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λαθος!!!Απλοι υπαλληλοι των κρατικοδιαιτων αεριτζηδων, που σαν χαμαιρπη δουλικα,μαζευουν ο,τι χρημα βρουνε και τους το αποδιδουν.Ε,και κατι κοκκαλακια,σαν ξεπεσμενα κλεφτρονια,γλυφουν.Ποιος εχασε την ηθικη να την βρουνε αυτοι.Αυτο ειναι η καλη[;] ειδηση.Επειδη ομως ειναι διεστραμμενοι,βδελυροι και υποχθονιοι,χωρις ορια,δολοφονουν,καταστρεφουν και προδιδουν τα παντα,χωρις ελεος.Αυτα ειναι τα κακα νεα.Γιατι,δεν ειναι επαγγελματιες κλεφτεςς.Ειναι στυγνοι εγκληματιες που δουλευουν με συμβολαια παντος ειδους θανατου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive