Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

Γνωρίστε τον άνθρωπο που θέλει να κυβερνήσει τον κόσμο και να σας πάρει τα πάντα! Ολόκληρος ο σχεδιασμός της Νέας Τάξης σε ένα άρθρο που πρέπει να διαβάσεις...

 

Οι νέες τεχνολογίες και ο πλήρης έλεγχος του μυαλού από τα πανταχού παρόντα μέσα ενημέρωσης δημιουργούν άνευ προηγουμένου ευκαιρίες για υποδούλωση ολόκληρης της ανθρώπινης φυλής, χωρίς καν να το συνειδητοποιούν οι περισσότεροι άνθρωποι...

Στο παρελθόν, η εισβολή σε άλλα κράτη - έθνη ήταν δύσκολη. Σήμερα το παιχνίδι έχει αλλάξει. Για να κατακτήσεις τον κόσμο, δεν χρειάζονται πλέον σπαθιά και δόρατα, ούτε όπλα και ρουκέτες. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι εισβολείς είναι να πουν στον κόσμο ότι τους απειλεί ένας τρομερός κίνδυνος και οι περισσότεροι άνθρωποι θα παραδώσουν αμέσως όλα τα δικαιώματα και τις ελευθερίες τους για να είναι «ασφαλείς»...

Πηγή: Stop World Control

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

Από την αρχή της της ιστορίας της ανθρωπότητας, οι πεινασμένοι για την εξουσία, τρελοί, προσπάθησαν να αποκτήσουν τον έλεγχο σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι Αιγύπτιοι Φαραώ, οι Ασιάτες αυτοκράτορες, οι Ευρωπαίοι πολέμαρχοι, οι Ρωμαίοι αυτοκράτορες, οι Ρώσοι τσάροι και οι Βρετανοί βασιλιάδες διεξήγαγαν αδυσώπητους πολέμους, προσπαθώντας να αποκτήσουν απόλυτη εξουσία πάνω στην υπόλοιπη ανθρωπότητα. Η μία παγκόσμια αυτοκρατορία διαδέχτηκε την άλλη: η Ασσυριακή, η Βαβυλωνιακή, η Περσική, η Ρωμαϊκή, η Κινεζική, η Ισπανική, η Βρετανική αυτοκρατορία είχαν όλες έναν στόχο: να κατακτήσουν τα έθνη και αν είναι δυνατόν…να κυβερνήσουν ολόκληρο τον κόσμο.



Η πανάρχαια επιθυμία για παγκόσμια κυριαρχία είναι μια από τις πιο βασικές πραγματικότητες στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Ωστόσο , οποιοσδήποτε λαός στην εποχή μας έχει οδηγηθεί σκοπίμως στο να πεισθεί ότι η σκοτεινή αυτή επιθυμία για παγκόσμια κυριαρχία και διακυβέρνηση έχει με κάποιο τρόπο εξαφανιστεί ως εκ θαύματος. Τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια. Αυτή η διαβολική λαγνεία είναι πιο ζωντανή και επικίνδυνη σήμερα, από ποτέ άλλοτε. Οι νέες τεχνολογίες και ο πλήρης έλεγχος του μυαλού από τα πανταχού παρόντα μέσα ενημέρωσης δημιουργούν άνευ προηγουμένου ευκαιρίες για υποδούλωση ολόκληρης της ανθρώπινης φυλής, χωρίς καν να το συνειδητοποιούν οι περισσότεροι άνθρωποι.

Στο παρελθόν, η εισβολή σε άλλα έθνη ήταν δύσκολη: ο σίδηρος συγκρούστηκε με τον σίδηρο, και κάθε έκρηξη απαντούσε με ένα ακόμη πιο δυνατό φύσημα. Σήμερα το παιχνίδι έχει αλλάξει. Για να κατακτήσεις τον κόσμο, δεν χρειάζονται πλέον σπαθιά και δόρατα, ούτε όπλα και ρουκέτες.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι εισβολείς είναι να πουν στον κόσμο ότι τους απειλεί ένας τρομερός κίνδυνος και οι περισσότεροι άνθρωποι θα παραδώσουν αμέσως όλα τα δικαιώματα και τις ελευθερίες τους για να είναι «ασφαλείς».

5 σχόλια:

  1. Μέ σατανόπληκτους παράφρονες δέν ασχολούμαστε...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέ σατανόπληκτους παράφρονες δέν ασχολούμαστε...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟΣ.

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΆΝΘΡΩΠΟΣ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιός είναι τότε ό φούφουτος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 8:49
    ΛΈΝΕ... ΟΤΙ ΕΊΝΑΙ ΕΝΑ ΠΙΤΣΙΡΊΚΙ ΠΟΥΝΑΙ ΣΤΟ ΘΙΒΈΤ...
    ΑΝ ΤΟ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΟΛΎ ΠΟΛΎ ΝΑ ΒΆΛΕΙΣ ΤΑ ΓΈΛΙΑ.ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΌΤΗΤΑ ΞΕΧΕΙΛΊΖΕΙ ΤΟ ΚΑΚΌΜΟΙΡΟ.
    ΕΊΝΑΙ ΣΤΟΥΣ (ΛΈΝΕ... )ΣΤΟΥΣ 12 ...

    ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΆ 🇬🇷 ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΊΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΛΎΣΗ! ΚΑΙΡΌΣ ΕΊΝΑΙ.ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΤΟ ΞΈΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive