Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 1885;; ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ;;Καταρρίπτοντας τα ψεύδη των Ellinika Hoaxes για το αντιεμβολιαστικό κίνημα.Της Γιατρού Κας Μαριάννας Ευαγγέλου

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία. 
 
Τα Ellinika Hoaxes μου είχαν επιτεθεί όταν είχα γράψει ότι στις δυτικές κοινωνίες λόγω μόρφωσης και πρόσβασης σε πηγές στο διαδίκτυο είναι σε ακμή το αντιεμβολιαστικό κίνημα σε αντίθεση με υπανάπτυκτες χώρες, όπως χώρες της Αφρικής που δεν έχουν πρόσβαση στη γνώση. Τα Ellinika Hoaxes υποστήριξαν ότι το αντιεμβολιαστικό κίνημα είναι κάτι καινούργιο στη δύση.... επειδή έχουμε ξεχάσει τις μεταδοτικές ασθένειες. Τους παρουσιάζω λοιπόν αυτή τη γκραβούρα από αντιεμβολιαστικό περιοδικό του 1885, όπου διαβάζουμε ότι οι εμβολιασμοί γίνονται για τα χρήματα. Εκείνη την εποχή υπήρχαν μεταδοτικές ασθένειες στη δύση και παρόλα αυτά υπήρχε αντιεμβολιαστικό κίνημα. Γεννήθηκε μετά τις παρενέργειες του πρώτου εμβολίου από τον Jenner. Ας διαβάσουν λίγο ιστορία της ιατρικής οι καραάσχετοι αρθρογράφοι των Ellinika Hoaxes. Και μην μας πουν ότι οι μεταδοτικές ασθένειες εξαλείφθηκαν λόγω των εμβολίων. Να τελειώνει αυτό το παραμύθι. Βελτιώθηκαν οι συνθήκες υγιεινής και η διατροφή, αυτή ήταν η κύρια αιτία της μείωσης των μεταδοτικών ασθενειών. Βεβαίως δεν μηδενίζω και τον ρόλο της ιατρικής με τα αντιβιοτικά.
Δημόπουλος Μάριος

2 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΈΤΥΧΕ ΤΌΤΕ...400 ΧΡΌΝΙΑ...(ΛΈΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΛΆΣΟΥΝ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΗΘΙΚΌ)

    ΟΎΤΕ ΠΟΤΈ ΤΟΥΣ ΠΈΤΥΧΕ ΚΆΤΙ
    ΕΊΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΊ.
    ΟΎΤΕ ΙΧΝΟΣ 🦠 ΑΜΟΙΒΑΔΑΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ❗

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive