Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

ο 2022 μας αφήνει με μια καλή είδηση τουλάχιστον.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο 
Για όσους γνωρίζουν το όνομα Παναγιώτης Δημητράς, (ο Εθνικός μηνυτής της Ελλάδος σε όλα τα διεθνή "φόρα" ), είναι πλέον κατηγορούμενος απο την Εισαγγελία της Κω για αρκετά κακουργήματα ....

Κάποια εξ αυτών .... «συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης ....κατασκοπία κλπ...
Απο την δεκαετία του -80 "παρακολουθώ" την πορεία αυτού του τύπου και το μόνο που έβλεπα ήταν πίσω απο κάθε αντεθνική ενέργεια εντός αλλά και εκτός Ελλάδος (Σκοπιανό , λαθρομεταναστευτικό - σχέσεις Ελλάδος Τουρκίας) και πολλά άλλα που δεν θάθελα να αναφέρω εδώ μέσα βρισκόταν ο Δημητράς.
Απορούσα με την ελευθερία των κινήσεων του όλα αυτά τα χρόνια , ενώ αποδεδειγμένα "εξέθετε" αλλά και δημιουργούσε "Εθνικά" προβλήματα στην Πατρίδα μας....,
Τέλος πάντων.... κάλλιο αργά παρά ποτέ !!! 

Giorgos Krikopoulos

1 σχόλιο:

  1. Να ελπισουμε οτι οι αρμοδιος Εισαγγελεας δεν θα περιοριστει μονο στο προσωπο του Δημητρα, αλλα θα διευρυνει την ερευνα του και στις διασυνδεσεις του με 'τριτους' (προσωπα και ανθελληνικους οργανισμους), τους οποιους με την παρουσια του εκπροσωπουσε στην χωρα μας.
    Ο ανθρωπος αυτος ειναι μια ιδιαζουσα περιπτωση και σαν τετοια θα πρεπει να ερευνηθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive